Reklama

Reklama

Šílenci z Manhattanu - Série 3

(série)
USA, 2009, 10 h 10 min (Minutáž: 46–47 min)

Tvůrci:

Matthew Weiner

Kamera:

Chris Manley

Hrají:

Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks, Bryan Batt, Aaron Staton, Rich Sommer, Robert Morse, John Slattery (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (5)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku to má fázování, tempo a menší dopad na příběh jako druhá série, ale ve skutečnosti to byla rafinovaná expozice, jež v půlce sezóny zrychlila, gradací strhla a poslední epizodou zlomově rozhodila jak nás, diváky, tak karty, s nimiž postavy hrály. Grandiózní popadnutí dechu, jež méně trpěliví diváci rádi uvítají. 9/10. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí dvě série byly o něco konzistentnější, tady jsem se poprvé místy až trochu nudil, na druhou stranu zdejší nejlepší epizody jsou o úroveň výš, než cokoli co přišlo před nimi. Postavy se dál pěkně vyvíjejí, třeba taková Peggy, která mi sice vždy připadala zajímavá a zamlouvaly se mi její ambice, mi začala být až tady doopravdy sympatická, rovněž Joan si mě až ve třetí sérii doopravdy získala. Závěrečná epizoda byla i přes výhradně byznysové záměření celkem strhující a pěkně zamíchala kartami. Oblíbené epizody: My Old Kentucky Home, Guy Walks Into an Advertising Agency, The Gypsy and the Hobo, Shut the Door, Have a Seat 9/10 ()

Reklama

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 3. série – 70% Zatím nejvíce rozporuplná sezóna. První třetina serálu byla přehlídkou dějové zbytečnosti a šílený nudy. Od šestého dílu se to ale začíná rozjíždět a odměnou za vytrvalost je mi jedno z nejlepších ukončení sezóny, které jsem viděl. Rozhodně mě to navnadilo a zvýšilo má očekávání na další řadu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Více jak první polovina třetí sezóny u mě nezarezonovala úplně nejlépe. Tvůrci sice odváděli svůj standard, o čemž by si mnozí jiní mohli nechat maximálně tak zdát, ale já od této sehrané tlupy očekávám naprosto nenažraně ještě něco víc. A něco víc jsem taky s blížícím se závěrem dostával a finále to zatlouklo naprosto velkolepým způsobem. Jakékoli mé připomínky se vůbec netýkají fantastické dobové atmosféry a hereckých výkonů. / Poučení: Sebejistota je nutná, ale nic se nemá přehánět. ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově se seriál posouvá přesně tam, kde chce, ačkoliv to nějaký čas trvalo, dostal jsem do toho naplno. Je jen škoda, že to trvalo dvě sezóny , ale opravdu to stálo za to. Třetí sezóna byla výborná, byl jsem na vážkách mezi 4, nebo 5 hvězdami. Ale poslední epizoda rozhodla. Neskutečně dobře zahrané, všechno je výborné. Jon Hamm naprosto famózní, stejně tak John Slattery a jeho výborné sarkastické poznámky. U scény, kde je pomazaný tím černým sajrajtem jsem chcípal smíchy. Graficky je seriál zmáknutý naprosto famózně a divák si opravdu připadá, jako by byl svědkem nějakého dobového dokumentu o životě Ad mana. ()

Galerie (164)

Reklama

Reklama