Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don Draper, reklamní eso společnosti Sterling Cooper, si láme hlavu, jak propagovat výrobky klienta Lucky Strike ve světle nedávných článků o škodlivosti kouření. Jako nová Donova sekretářka nastupuje Peggy Olsonová, která musí hned čelit přezíravosti i narážkám svých mužských kolegů. Ti se však především těší na nastávající rozlučku se svobodou ambiciózního Petea Campbella. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní rozjezd, který mne ihned vtáhl do děje. Na jednu stranu ta doba vypadá příjemně nekorektně, na stranu druhou, já bych s některými mužskými kolegy vytřela toaletu dřív, než by si stihly dokouřit svou Lucky Striku.  Sice jsem byla ve třiašedesátem ještě na houbách, ale co říkali mé známé, které v té době byly ve věku Peggy, tak takovéto chování se nekonalo. Komunisti holt měli soudruhy a soudružky a ti si byli rovni a někteří rovnější. Těším se na další díl. ()

Domislava95 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"She won't get married because she's never been in love. And by love you mean big lightning bolts to the heart, where you can't eat and you can't work, and you just run off and get married and make babies. The reason you haven't felt it is because it doesn't exist. What you call love was invented by guys like me.. to sell nylons." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se po nějakém čase vrátil k tomuto seriálu, abych se přesvědčil, jestli na mě stále ještě funguje a ukázalo se, že mě reklama, v níž nefiguruje zelený zmetek (čti zmrd) od Alzy, stále hodně baví. Úvodní epizody jsou tradičně seznamovací (jinak to ani být nemůže), ale tady jsem se seznamoval tak intenzivně, že jsem nemohl udělit slabší hodnocení. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrak mi kouř nezastřel, spíš vytřel. Vedle Breaking Bad a Farga další famózní úvod složený z těch nejlepších prvků, jež by měl správný pilot mít. Sympatické postavy s podařenou podvratnou expozicí, nádherná a realisticky stylizovaná atmosféra začátku 60. let s velmi líbivou jazzovou hudbou (velmi zajímavá variace na můj milovaný Caravan) jako podkresem. Byl jsem do světa těchto sympatických markeťáků vtažen s velkou grácií a ještě větším úspěchem. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím se moc nechytám..? Ty dialogy jsou tak sofistikovaný, jako by k tomu snad měl existovat nějakej prequel, kterej by mi umožnil tomu správně porozumět..? A kde jsou nějací normální lidi? Tady jsou děsně cool i telefonistky. Don Draper je celej den na nohou, hulí jak fabrika, ale v noci přijde domů a je stejně okouzlující, jako kdyby ráno vylezl ze sprchy. A má i takový háro, za celej den se mu na hlavě nepohne jedinej vlas. Ale takový vosky ještě nikdo nevynalezl, víme..? Ještě tomu dám šanci, ale jsem dost na pochybách, jestli jsem tu správně. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama