Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zaměstnanci Sterling Cooper diskutují o neobvyklé reklamní kampani Volkswagenu „Větší není lepší". Donovi se na rozdíl od kolegů nelíbí. Jde se podívat do obchodního domu nové klientky Rachel Menkenové, která ho přitahuje. Jejich sbližování však rychle skončí. Don Chystá narozeninový večírek pro dceru Sally, ale vypadá duchem nepřítomný. Betty nechápe, co se děje. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaskočení do temnějšího zákoutí osobnosti hlavního protagonisty, jež nás zároveň provede více jeho rodinným životem. Zároveň dostávají prostor vedlejší postavy vytahující na povrch nové a nové charakteristické karty. It's just fine. ()

pallok 

všechny recenze uživatele

Nezačína to byť nudné - ono je to nudné od začiatku, napriek výborne aplikovanej Newyorskej atmoške - nudné. No čo, skúsime dať ešte šancu "služobníčke" - hádam sa zobudí a niečo zahrá. 3. časť naozaj nič neriešila okrem naivných detských narodenín a posttraumatu zo svadobnej cesty. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peggy mi děj třetí epizody nikterak výrazně neokořenila, Dona ponechali tvůrci v jeho až příliš tajemné bublině, aby se choval krajně nepochopitelným způsobem a fantastická retro atmosféra to u mě úplně zachránit nemohla. Nebavil jsem se tak, jak bych očekával, proto jsem musel jít s hodnocením dolů. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama