Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Probíhají prezidentské volby. Když vedoucí pracovníci odejdou, rozpoutá se v kanceláři Sterling Cooper velkolepý mejdan, při němž se dávají dohromady překvapivé dvojice. Druhý den se Pete snaží přesvědčit Dona, aby jmenoval šéfem accountů jeho, ale neuspěje. Rozhodne se ho přitlačit ke zdi. Don na chvíli zpanikaří, ale pak se k problému postaví čelem. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší epizoda kombinující několik žánrů od hořce groteskní kancelářské pařby, po pletichařaní v zájmu konkurenčního boje až po znovunastolení melancholicky syrové roviny v expozičním vypětí pro hlavní charakter a zlomkovitě i pro pár vedlejších. Vše šlapalo jako hodinky a já si konečně uvědomil, jak zvolněné tempo pro pořádné prokreslení postav je teď chytře využíváno. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanáctou epizodu jsem musel po zásluze ocenit, protože přinesla děj, z něhož si to své mohl vybrat skoro každý. Pro milovníky politiky tu byl vyrovnaný souboj o ubytování v Bílém domě mezi Richardem Nixonem a J. F K., účastníky večírků musela potěšit kancelářská pařba, pro věřící tady byla smrt a znovuvzkříšení Donalda Drapera a nechyběla ani vyděračská zápletka pro fanoušky krimi žánru. Mně se to líbilo komplet. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama