Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všechny zasáhne tragická havárie Letu č. 1, Petea Campbella dokonce v té nejosobnější rovině. Duck vycítí příležitost a naznačí, že postižená společnost American Airlines bude hledat nejen novou image, ale také novou agenturu. Don nesouhlasí, ale přesto musí ne právě čistým způsobem vyřešit hrozící konflikt zájmů. Naopak Pete Campbell kvůli možnosti vlastního zviditelnění klidně využije rodinnou tragédii. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhé epizodě druhé řady nemám, co bych vytkl. Atmosféra i Joan jsou neměnně dokonalé, takže už je považuji za standard tohoto seriálu, a když se kolem těchto dvou stálic nakupí zajímavý děj a výborně napsané dialogy, proč bych si stěžoval? Ale vážně, kdybych o seriálu nikdy neslyšel, a někdo by mi ho doporučil s tím, že jde o skvělou záležitost z prostředí reklamní agentury na přelomu padesátých a šedesátých let, asi bych nezabral. Ke své škodě. / Poučení: Neštěstí a katastrofy generují humor. Černočerný. Paradox nebo pud sebezáchovy? ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počáteční uvedení euforickým večírkem vyjadřující optimismus 60. let neprodleně přejde v tragédii, jejíž podstata je vyjádřena emočním propojením s jednou z postav, jež se dostává do dosud neviděné polohy. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama