Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Navzdory menší manželské krizi Don odjede s Betty za jejím nemocným otcem. Pete a Trudy se stále marně pokoušejí o početí a začínají uvažovat o adopci. To se ovšem nelíbí Peteově matce. Když Don zjistí, že případné usmíření doma je v nedohlednu, rozhodne se impulzivně odjet s Petem na služební cestu do Los Angeles, kde se koná kongres o letectví a kosmonautice. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trable, trable a zase jen trable, epizoda s těžkým odérem vatového zaměření, hlavně s podzápletkou Glena, jež byla... divná je asi to správné slovo, nejslabší epizoda této série. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, zcela nečekaně jsem se dočkal zklamání. Od doby, co jsem viděl seriál poprvé jsem zřejmě pocit z této epizody vytěsnil, takže jsem ho teď reinkarnoval a nemám z toho radost. Což o to, epizoda měla své dobré momenty, ale ani ty nedokázaly tak úplně zakrýt to, že vlastně k ničemu podstatnému nedošlo. Z takového množství vaty by mohl dostat náchylnější divák i alergickou reakci. / Poučení: Pokud někdo z tvé rodiny zahynul při leteckém neštěstí, ber to pozitivně. Ty už jsi z obliga. 4*- ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama