Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kurt se nabídne, že vezme Peggy na koncert Boba Dylana, ale vůbec to nemyslí jako rande. Don se v kalifornském slunném podnebí přemáhá, aby pracoval. Nakonec se dá dohromady se skupinou bohatých povalečů, kteří jeho služební cestu obohatí o nové zážitky. Duck podnikne kroky k urychlení svého kariérního postupu a učiní nabídku bývalému kolegovi z britské reklamní agentury. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, ani tentokrát jsem zrovna nepřekypoval nadšením. Nic proti líné dekadenci u bazénů v Palm Springs, ale nesmí jí být plná epizoda na úkor podstatnějších záležitostí. Situaci naštěstí zachraňovaly pokoutné pikle v New Yorku a jen díky jim jsem nemusel snižovat hodnocení, protože psychické úniky Dona Drapera mimo realitu mě příliš neberou. / Poučení: Jsi pozván na bezplatný výlet do Palm Springs s příslibem sexuálních radovánek? Asi neváhej? ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slunné prostředí L.A. nabízí úplně jinou atmosféru, jež je přítomností tamější bohaté smetánky doladěna do toho nejlepšího. Mezitím v New Yorku se pomalu otvírají vrátka pro firemní intriky a možné vrážení kudel do zad. Velmi fajné. ()

Reklama

Reklama