Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peteovy rodinné problémy způsobí, že přijde o tchánovu přízeň a také o zakázku Clearasil. Mezi zaměstnanci Sterling Cooper vypuká neklid, neboť ve firmě se zjevně něco děje. Don se vrací do kanceláře právě v okamžiku, kdy vrcholí všeobecná hysterie okolo kubánské krize. Zjevně načerpal dost energie, aby se postavil chystaným pracovním změnám i domácí krizi. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, je to tak, závěr druhé série se tvůrcům opravdu vydařil. Zase se jim jednou podařilo hodit do rovnováhy firmu a životy jejích zaměstnanců a nutno přiznat, že obojí mělo patřičné grády. Jak jsem předpokládal, s návratem Dona Drapera do New Yorku dostala celá záležitost úplně jiný náboj, a když se ještě na atmosféře podepsala Kubánská krize, bylo rozhodnuto. / Poučení: Obáváš se jaderné války? Investuj buď do stavby krytu nebo do zásoby alkoholu. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto fantastický závěr série. Vnější celosvětové konsekvence ze strachu z atomové války se promítají i do naší oblíbené kanceláře, v níž jako paralela ve stejnou dobu probíhá podobný boj se strachem z budoucnosti, z čehož vychází čistá melancholií propletená nálada, již umocňuje mnoho detailů jako například deštivé počasí. Jestli tato kvalita předznamenává, že v podobném střihu bude i třetí série, budu velmi spokojený. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama