Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Rogerovy kanceláře po letech přijde jeho dávná láska Annabelle, ale nedostane to, co chce, ani obchodně, ani soukromě. Joanin manžel Greg z nouze koketuje s psychiatrií, ale pak se rozhodne k radikálnímu kroku. Betty stále víc uvažuje o budoucnosti vzhledem k tomu, co objevila v Donově zamčeném šuplíku. Dojde ke konfrontaci a Don přizná barvu ohledně své totožnosti. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, jo, tohle bylo dobré. Velmi dobré. Tvůrci konečně dovolili Betty, aby zahnala blahosklonného Dona Drapera do rohu, a nechali ho dusit ve vlastní šťávě. No, za mě to příběhu nebo minimálně ději jedenácté epizody jednoznačně prospělo. Je pravdou, že na mou oblíbenou vyváženost osobní a profesní roviny nedošlo, ale v tomto konkrétním případě mi to bylo vcelku jedno, i tak jsem byl spokojen. / Poučení: Lež, máš krátké nohy. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kostlivci se plnou vahou vysypali ze skříně ven a vznikl z toho naprostý emocionální kolotoč, ten předlouhý budovací čas za to vážně stál a plně ukázal dosud poměrně nenápadnou leč skvělou práci s charaktery. ()

Reklama

Reklama