Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rogerova dcera je v den své svatby nervózní, což se ještě zhorší, když přijdou zprávy o atentátu na prezidenta Kennedyho. Nastalou událostí jsou všichni zaskočeni. Svatba se nakonec ale přece jen koná. Zúčastní se jí i Don s Betty, i když je jasné, že jejich manželství směřuje do zatím největší krize. (Česká televize)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A další vydařená epizoda. Kromě dobře zvládnutých vztahových dramat tvůrci skvěle zachytili dopad atentátu na americkou společnost. Navíc si cením toho, že tak učinili bez zoufalého patosu, kterým už jsou Američané proslulí, a namísto toho zvolili tuto přesvědčivou formu, čímž si u mě mocně šplhli. Jsem si jistý, že hned, jak jim tento můj komentář/ recenzi někdo přeloží, budou se vznášet na obláčku štěstí. / Poučení: Chceš si otestovat pevnost svých nervů? Zkus zorganizovat svatbu. V USA. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tohle jsem se těšil. Seriál už v minulosti dokázal skvěle zakomponovat kosmopolitní události jako smrt Marilyn Monroe nebo "I have a dream..." Martina Luthera Kinga a následné reakce postav na ně v zájmu ukázat, jak to tehdy prostí obyvatelé brali. Atentát na Kennedyho je přeci jen větší a závažnější téma, proto pro sebe dostal celičkou epizodu a mohu říct, že tvůrci důsledně zvládli reflektaci dobové autenticity lépe než kdy předtím. ()

Reklama

Reklama