Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentura uzavře kontrakt se Severoamerickou leteckou, ale Don je znepokojen, když zjistí, že jeho součástí je také bezpečnostní prověrka. Slaměného vdovce Lanea Pryce navštíví jeho rázný otec, aby mu domluvil ohledně rodinných vztahů. Rogerův vztah s Joan nezůstane bez následků a do toho všeho se s nepříjemnými zprávami ozývá Lee Garner Jr. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na každého člena z vůdčího týmu spadá kus zlovůle, Don se bojí o identitu a stáhne s sebou i Petera, Lane se snaží získat americkou svobodu, leč nešťastně, Jim dostává ťafku od cigaretového magnáta a Joan od vlastního svědomí. Btw, na větu "We are going to see the Beatles!" čekám celý život. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, uznávám, má hodnocení jednotlivých epizod čtvrté sezóny jsou zoufale nudně předvídatelná. Což o to, já bych klidně přišel s jiným počtem hvězdiček, ale i desátá epizoda obsahovala natolik zajímavý děj i náhledy do myšlenkových pochodů některých postav, že to prostě nešlo. Pokud by někdo pochyboval o vývoji jednotlivých charakterů v průběhu seriálu, dokázal bych mu opak jen na postavě Petera Campbella. Čekal bych ledaco, ale tohle ne. / Poučení: Za všech okolností se vyhýbej vládním agentům. ()

Reklama

Reklama