Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don se otevřeně nepohodne s Herbem, což má za následek konec spolupráce s Jaguarem. Připravovaný vstup SCDP na burzu je tak ohrožen. Pete se musí po provalené nevěře se sousedkou odstěhovat od rodiny na Manhattan, a navíc přijde o zakázku Vicks Chemical. Don se snaží zachránit společnost využitím Rogerova získaného kontaktu na Chevrolet, přičemž dostane jeden ze svých geniálních nápadů. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechutná byrokracie vládnoucí Jaguáru hodila SCDP přes palubu, jenže tato firmička je dítětem štěstěny, jelikož Chevrolet započal casting a díky scénáři můžeme vidět nečekaně napínavou honbu za touto důležitou zakázkou. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, konečně se mezi méně výrazné epizody vetřel plnohodnotný díl, který se nesoustředil jen na vztahy mezi jednotlivými postavami a nebyl jen romanticky/ dramaticky melancholický. Tentokrát se řešily podstatné záležitosti, které přímo ovlivňovaly příběh hlavní dějové linie, a hned to mělo jiný náboj. A navíc se mi vždycky líbil Chevrolet Corvette C3. / Poučení: Jsou akce, které by se měly držet mimo rodinu. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama