Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nově sloučený kreativní tým, který se musí vejít do stísněných prostor, si láme hlavu nad propagací margarínu Fleischmann's. Don nabídne Tedovi brainstorming, při kterém se Chaough viditelně opije. Peggy má na Dona vztek, že chce takhle dávat najevo svou převahu. Bob Benson pomůže Joan s jedním zdravotním problémem a ta ho zachrání při plánovaném propouštění zaměstnanců. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotil jsem čtyřmi kousky, protože epizoda vůbec nebyla špatná, ale na pátou hvězdičku u mě díl neměl, jelikož mě tyhle exkurze do Donova vlastního světa zase až tak neberou. Myslím, že bych s vyšším hodnocením neměl problém, pokud by se tvůrci raději více věnovali sloučení obou firem. Takhle sice nejsem zklamaný, ale nadšení se taky nedostavilo. / Poučení: Buď opatrný, aby sis nerozbil hračku. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narativně bezproblémová práce s tématem aklimatizace do nového prostředí, v němž by si aktéři dříve ani prakticky neškrtli, prostě klasická not great, not terrible epizoda, jež má aspoň kouzlo mnohých novot na prozkoumání. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama