Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kenny zažije další z nehod se zástupci Chevy a chce být vystřídán. Pete hodlá využít příležitosti a získat prestižní zakázku pod svá křídla, ale má zdatného konkurenta v úslužném Bobu Bensonovi. Sally projeví přání přestoupit na elitní internátní školu a Betty ji odveze na pohovor. Don vyčítá Tedovi jeho přílišný zájem o Peggy a Pete zjistí, že Bob není tím, za koho se vydává. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako v obou předchozích epizodách i ve dvanáctém dílu šlo v převážné většině hlavně o vztahy mezi jednotlivými postavami, ale tentokrát mi to celé tak nějak víc sedlo, takže jsem šel do plných. Měl jsem prostě pocit, že tato epizoda měla o něco lepší atmosféru, a i když mě příliš neoslovil děj v internátní škole, vynahradila mi to zpáteční cesta s Betty. / Poučení: Proč bys přiznával problém s alkoholem, když tě ničí hlavně jeho nedostatek. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temnější zážeh do nálady a životů našich postav je více než rozšířen, tato epizoda nabízí vhled do pár z nich a scénáristicky nemám co vytknout, jelikož konflikty dostaly rozsáhlou expozici prakticky počínající na začátku série a mám dojem, že smyčka se ještě neutáhla pořádně. ()

Reklama

Reklama