Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don začíná mít problémy s alkoholem, čehož si všimnou kolegové v kanceláři i Megan doma. Pete odcestuje s Bobem do Detroitu, ale příliš brzy zjistí, že pro automobilovou zakázku nemá ty správné předpoklady. Peggy se naštve na váhajícího Teda a Sally je podmínečně vyloučena ze školy. Pete se dozví šokující zprávy o matce, zatímco Don se ocitá v hluboké životní krizi. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A smyčka se utáhla na stupeň hořké nesnesitelnosti. Po mnoha firemních i osobních vrcholech zákonitě dochází k situaci, v níž život vytahuje drápky a nemilosrdně je zatíná do hrdel našich hrdinů, přičemž způsobené šrámy se budou hojit delší časový interval, než se zpočátku zdálo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cituji ze zdejšího obsahu, který dodala Česká televize: "Don začíná mít problémy s alkoholem.....". To byl tak brutální eufemismus, jako kdyby někdo prohlásil, že Adolf Hitler asi neměl tak úplně rád Židy. Finále šesté sezóny se každopádně povedlo a já jsem nenašel (a ani nehledal) důvod pro snížení hodnocení. Našel jsem tu všechno, co jsem hledal; byl humor, bylo drama, byla empatie, bylo bodání do zad (mnohonásobné) a byl i skvělý závěr. / Poučení: Když se ti všechno sype, nalej si. Určitě tak všechno vyřešíš. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama