Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don tráví většinu času doma a jeho sekretářka Dawn mu zprostředkovává informace z kanceláře. Pete chce získat síť kalifornských prodejců Chevroletu, ale kancelář v Detroitu to chce mít pod kontrolou. Na popud Jima Cutlera se Joan vzdá postavení provozní šéfky a odstěhuje se do volné kanceláře v oddělení accountů. Don se usmíří se svou dcerou, když jí přizná, že je na nucené dovolené. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už první epizoda závěrečné řady mě bavila, ale k pěti hvězdičkám jsem se přiklonil až teď. Druhý díl se téměř celý odehrával ve firmě, přesto se toho o velkých zakázkách mnoho neřeklo. Řešily se spíše malé, personální problémy, jenže právě díky tomu na mě epizoda působila tak realisticky. Podobně na mě zafungovalo i neplánované setkání otce a dcery. / Poučení: Jsi sám na Valentýna? Čokoláda nikdy nezklame. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak vím, že mi s těmito postavami už nezbývá tolik času, tak si vyloženě užívám jejich vzájemné dialogy ještě více, čemuž napomáhá i opar melancholických nálad, jež jsou s blížícím se koncem patrnější a patrnější. ()

Reklama

Reklama