Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don na žádost Meganina agenta odletí do Los Angeles, aby své ženě domluvil. Megan není nadšená, zvláště když se přizná, že momentálně nepracuje. Poohlíží se po jiném místě, ale Roger mu řekne, aby přišel do kanceláře. Ostatní partneři však mají jiný názor a Donův návrat je podmínečný. Betty má pocit, že se svým dětem dostatečně nevěnuje, a odjede jako doprovod s Bobbyho třídou na návštěvu farmy. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tento druh epizod jsem byl u tohoto seriálu zvyklý, s přibývajícími řadami jsou už ale vzácnější, takže jsem moc rád, že jsem zase na jednu z nich narazil. Tady by se daly použít poučky o karmě, o ušatých džbánech, případně o stlaní vlastní postele a všechny by seděly na hrnci jako 2x gluteus maximus. Občas se holt stane, že se člověku jeho životní rozhodnutí vrátí jako dobře hozený bumerang a tvůrci to dokázali sakra dobře podat. / Poučení: Vždycky počítej s tím nejhorším, jakýkoli jiný vývoj tě pak nutně příjemně překvapí. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi silná epizoda vyjevující určité postavy v pravém světle, nebo záhodnější by bylo říct stínu. Jistě, hlavní postava za těch let udělala pár píčovin, ale aby se mu jeho domnělí přátelé až takhle stavěli do cesty si fakt nezaslouží. ()

Reklama

Reklama