Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bob Benson zjistí, že ohledně Chevroletu dojde k podstatným změnám. Informuje Joan a zároveň ji požádá o ruku. Spíš než ji ale chce zajistit vlastní postavení jako solidního ženatého muže. Peggy připraví kampaň pro Burger Chef, která se líbí Louovi Averymu i Donovi, ten však naznačí, že se možná neubírají tím správným směrem. Pete se pohádá nejen s Trudy, ale i se svou milenkou Bonnií. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otřesy ve firmě jsou veliké, hlavní postava se snaží o znovuzískání respektu a postavení, čímž dostáváme epizodu zaměřující se hlavně na marketingovou činnost, na níž je díky své propracované profesionalitě radost koukat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, už je to tak, rozhodně jsem větším fanouškem těch epizod, které se zabývají činností firmy, než těch převážně vztahových. Přitom je to docela bizarní, protože jestli něco fakt nesnáším, je to reklama, zvláště taková, která umí obejít adblock, a pak mi tu zuřivě lomcuje stránkami na čsfd, zatímco ji okázale ignoruji. Šestý díl byl každopádně ve všech ohledech vydařený, a tak jsem ho taky ohodnotil. / Poučení: Nenabízej felaci policistům. Co kdyby na to kývli? ()

Reklama

Galerie (21)

Reklama

Reklama