Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don konečně prodá svůj byt. Joan odjíždí na služební cestu do Kalifornie, kde se náhodou seznámí s developerem na odpočinku Richardem. Sally se připravuje na školní výlet, když ji nečekaně navštíví Glen Bishop, který rukuje do Vietnamu. Dívka se stane svědkem nemístného flirtování Betty a později Dona s mnohem mladšími protějšky, a její rozčarování z obou rodičů ještě zesiluje. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, co k tomu říct (respektive napsat)? Celá desátá epizoda se nesla v mollové tónině. Netvrdím, že by šlo o depresivní díl, ale atmosféru měl krajně neveselou. Ale nemyslím to jako kritiku. Tvůrci prostě začali s blížícím se závěrem seriálu bilancovat, a to přináší do dění jistou nostalgii (ale naštěstí ne patos). Po dlouhé době jsem měl pocit, že tu měl Glenův výskyt nějaký význam a úplné finále bylo fakt symbolické. / Poučení: Vymysli si vlastní hlášky. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S blížícím se koncem začínám pociťovat silnou melancholii a další postava na odchodu tomu nepřidává. Přes vizuální barevnost je nálada velmi šedá, všichni jsou pozitivní jen ze setrvačnosti a snaží se přeskočit všechny klacky, co jim padají pod nohy, jenže to nemůžou vydržet a mám dojem, že domnělá bublina zdánlivých životních jistot brzo splaskne... ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama