Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Don nenajde Dianu ve wisconsinském Racine, pokračuje dál na západ. Kvůli závadě auta uvízne v malém motelu kdesi v Oklahomě. Petera navštíví Duck, protože potřebuje pomoct s luxusní aerolinkou Learjet. Don se zúčastní místního setkání válečných veteránů a později je obviněn z krádeže jejich peněz. Betty začíná studovat psychologii na univerzitě, když se dozví, že je nemocná. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda má v sobě důvod, proč dávám celému seriálu 5* a proč jsem si tento seriál zamiloval. Nuantivní expozice u jedné z postav protínající všechny dosavadní epizody byla tak malicherná a přirozená, že ani nestála za pozornost. O to víc následky tohoto počínání v tuto chvíli dokáží zasáhnout to pravé místo a dostávají diváka do emočního kolotoče, jenž se nedá zastavit. Nejhorší je, že kdyby si člověk dal dvě a dvě dohromady už pár sérií zpět, došlo by mu, že k tomuto výsledku to směřovalo vlastně od začátku. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední epizoda sedmé sezóny a vlastně i celého seriálu mě nejen nezklamala, ale dokonce mě nadchla. Byl to fakt zážitek. V tomto případě si už ani nebudu stěžovat na to, že děj prakticky nezahrnoval firmu; ta už je stejně mrtvá a nemá co nabídnout, místo toho jsem si užil všechny bizarnosti Donova putování, sledoval jsem, jak Pete konečně oficiálně přiznal barvu a ocenil jsem, že se dějová linie Francisových, i přes silné emocionální zabarvení, nezvrhla v patos. / Poučení: S poctivostí nejdál dojdeš? Nemyslím si... ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama