Reklama

Reklama

Flash Gordon

(seriál)
  • Slovensko Flash Gordon
USA / Kanada, 2007, 22x45 min

Předloha:

Alex Raymond (komiks)

Kamera:

David Pelletier

Hudba:

Joe Cruz

Hrají:

Eric Johnson, Gina Holden, Karen Cliche, John Ralston, Panou, Dominic Zamprogna, Ian A. Wallace, Christine Willes, Ona Grauer, Samuel Patrick Chu (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Seriálové spracovanie klasického komiksového príbehu.  Zoznámte sa s Flashom Gordonom (Eric Johnson), obyčajným pozemšťanom, na ktorého čakajú neobyčajné dobrodružstvá. Keď sa Flashov otec stratí bez stopy, rozhodne sa ho syn za každú cenu nájsť. Čoskoro sa dozvie tajomstvo otca, ktorému sa podarilo nadviazať kontakt so vzdialenou planétou Mongo. Na Mongu železnou rukou vládne diktátor Ming, ktorý kontroluje všetky zdroje vody, a tak sú mu obyvatelia vydaní na milosť. Mnohí z nich však snívajú o záchrancovi z veľkej diaľky, ktorý Minga zvrhne a vráti ich planéte mier. Stane sa ním Flash Gordon? (Incantator)

(více)

Recenze (28)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Sam Jones, představitel Flashe ze staršího snímku a tedy otce tohoto Flashe, se asi obrací v hrobě a to ani ještě neumřel. Už samotný kult Flashe Gordona, představitele žánru fantasy/sci-fi s prvky space opery vznikl na otřesných tricích, naivním příběhu a šílených výkonech ať už samotného Sama Jonese či jiných aktérů. Ale co, byla to sranda. Tenhle paskvil je tak otřesný, že se mi chce až zvracet. To už bych se radši koukal na debilní ordinaci v zahradě, než na tohle. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jako vždycky u nových sérií se základní sadou kolem 20 dílů - druhý dech to chytilo až ke konci, ale to už bylo bohužel příliš pozdě. V tomto přápadě mi to sice zas až tak nevadí, ale zdejší series freaks by si měli sypat popel na hlavu. A Karen Cliche je náhodou opět stylová a úžasná. ()

KatanaCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, gratuluji tvůrci tohoto veledíla, nic horšího už jsem dlouho neviděl. Jak mohl někdo sprznit takový kultovní snímek.... ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá trapárna, která nešahá ani po kotníky dnes už legendárnímu Flashi Gordonovi, kterého proslavila hlavně skvělá hudba. ()

Rastr 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná komiksovka. Což někdo (včetně mě) může brát za klad. Jinak je to nafilmované příšerně. Spousta trapných pokusů o vtip. ()

Shakaar

všechny recenze uživatele

no hodnocení ještě ponechám...viděl jsem cc2 4 díly a to ne celé...takže těžko hodnotit...styl hodně pokleslý, nejvíc mě v posledním díle pobavil moment kdy hledali nějaké datové zařízení po "mozkocucu" ( :D ) a Gordon konstatoval: "no když to my nenajdeme tak nikdo" ...ano IQ vymaštěná hlava, krátce poté přístroj lokalizovala sonda vyslaná velkým nepřítelem...ono to bude taková braková zábava, když tak se u toho nasměju jako o verzi z roku 1980 :D ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Když jsem to náhodně spatřil v TV říkal jsem si "Hm nějakej serial z 80tých let", koukal jsem na něj a pořád si s úsměvem říkal "ach to byli dřív efekty" a celkem se mi to i líbilo... Po zjištění že se jedná o seriál z roku 2007 se můj pohled rapidně změnil a začal si všímat nedokonalostí a hluchých míst ať v efektech, režii tak i v hereckých výkonech. Né že by Neill Fearnley a T.J. Scott byli nějaký super režiséři (spíše asi asistenti), ale podíleli se na celkem úspěšných seriálech jako "hvězdná brána atlantida", tak by si člověk myslel, že něco pochytili a ono ne .... ()

_-0-_ odpad!

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmýlit, s Flash Gordon 1980, natož s Queen to nemá VŮBEC NIC společného. Zoufalé zpracování, herecké výkony a scénář stvořený pubescentním mozečkem - to vše vytvořilo dílo zkázy. Viděl jsem cca 1/3 pilotu a potom (abych přece jen nekřivdil) jsem se podíval na kousky dalších dílů. Je až nepochopitelné, že produkce dokázala obhájit stvoření jedné řady. Na tento seriál se nedívejte, pokud nejste masochisti. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Z tohohle televizního seriálu čpí do dálky jedno slovo: LACINOST. Příšerná lacinost, úplně děsná. Nedá se na to koukat. Typická kanadská produkce. ()

matab odpad!

všechny recenze uživatele

A to jsem film považoval za kravinu. Tohle je, ale bohužel bez jakéhokoliv nápadu, inteligence a čehokoliv co by se dalo považovat za dobré. Proti tomu je film úžasný velkofilm :-) ()

Tomulka odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí dvou dílů musím konstatovat totální kravina. Delší koukání nedoporučuji mohl by se Vám opravdu poškodit mozek. ()

Reklama

Reklama