Reklama

Reklama

Greek

(seriál)
USA, (2007–2011), 54 h 21 min (Minutáž: 42–51 min)

Hrají:

Clark Duke, Scott Michael Foster, Spencer Grammer, Paul James, Jake McDorman, Amber Stevens West, Dilshad Vadsaria, Jacob Zachar, Aaron Hill, Tiffany Dupont (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(74)

Obsahy(1)

Rusty Cartwright se snaží zapadnout do společenského života na Vysoké, je chytrý, ale taky trochu "zabržděný" a to mu na kreditu moc nepřidá, ale ani jeho starší sestra, která studuje na stejné škole mu to moc neusnadňuje, no uvidíme jak se s tím Rusty dokáže poprat a vydobýt si své místo ve společenském žebříčku. (Philoun1)

Recenze uživatele K.B.L. k tomuto seriálu (1)

Greek (2007) 

Velmi dobře koukatelný seriál. Spíše tedy pro mladší, ale pokud máte rádi nenáročné pokoukání na svěží atmosféru z vysokoškolského kampusu s problémy tomu odpovídajícími, tak je tento seriál pro vás. Na Greeku se mi líbí, že není rozdělen na záporáky a klaďase, jak tomu bývá u jiných podobných seriálů. Vlastně do teď nevím, zda je lepší/horší Cappie, nebo Evan..? Co mi ale vadí, jsou holčičí sesterstva, kde mi všechny dámy lezou svým stupidním chováním pěkně krkem. Zajímavost: S01E19 při stávce před univerzitou je zde narážka na Beverly Hills, kdy mezi skandujícími studenty Beaver začne říkat notoricky známou větu z 90210 „Puste Donnu k maturitě“. ....Tak beru zpět, předchozí komentář patří k první sérii. Ta druhá už stojí za prd a doporučuji jen těm, co se opravdu hodně nudí. ()

Reklama

Reklama