Reklama

Reklama

Greek

(seriál)
USA, (2007–2011), 54 h 21 min (Minutáž: 42–51 min)

Hrají:

Clark Duke, Scott Michael Foster, Spencer Grammer, Paul James, Jake McDorman, Amber Stevens West, Dilshad Vadsaria, Jacob Zachar, Aaron Hill, Tiffany Dupont (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(74)

Obsahy(1)

Rusty Cartwright se snaží zapadnout do společenského života na Vysoké, je chytrý, ale taky trochu "zabržděný" a to mu na kreditu moc nepřidá, ale ani jeho starší sestra, která studuje na stejné škole mu to moc neusnadňuje, no uvidíme jak se s tím Rusty dokáže poprat a vydobýt si své místo ve společenském žebříčku. (Philoun1)

Recenze (26)

P33t33 

všechny recenze uživatele

Mám trochu rozpolcené pocity. Greek vlastně nenabízí nic zajímavého. Otřepané příběhy se spoustou klišé nepředstavují žádné velké lákadlo. Navíc se postavy často chovají iracionálně. Přesto v seriálu bylo něco, co mě nutilo zapnout si další díl hned po zkouknutí toho předchozího. Je to slušná oddychovka po těžkém dni. ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

Nakonec lehký nadprůměr - nenáročná oddychovka jako stvořená pro trochu té prokrastinace během zkouškového. Čekala jsem trapná klišé typická pro hollywoodské ztvárnění studentského života, dostala jsem poměrně příjemný seriál se sympatickými postavami, které člověku přirostou k srdci, a občas i s překvapivě povedeným humorem. ()

Reklama

Bukk 

všechny recenze uživatele

Ten seriál je má slabost. Nepřináší nic nového, není nijak zvlášť originální, ale je tam moc fajn příběh a vysokoškolské prostředí se ještě nestalo zatím tak ohrané. Postavy se vyvíjí. Pár překvapení se za ty 4 sezóny (další plus - žádné zbytečné natahování, otevřený konec vstříc budoucím životům) taky odehrálo. Všichni mají dostatečný prostor se projevit, pohled do zákulisí tak populárních bratrstev a sesterstev není na škodu a i když ty párty nejspíš byly ukázány dost tak přehnaně, sranda u toho byla. Jen ta Casey, coby Rustyho ségra, byla většinu času otravná. Nejraději jsem měla Evana, který to uměl pěkně po**** (jak se říká lidově), ale žádné upejpání a omezování v charakterech se nekoná. Každý má svoje dobré i stinné stránky, tím tvůrci sázejí na (ne)jistotu diváka "What will happen next" a proto má seriál téměř po všechny epizody ten správný drive. ()

Koty 

všechny recenze uživatele

Z tohohle seriálu mám poměrně rozporuplné pocity. Přestože se mi líbí a sleduji ho, mně na něm něco hrozně irituje. Nejhlavnější z hlavních postav - tedy Rusty Cartwright je hroznej, ale hroznej trouba (možná mi jenom připomíná spolužáka ze základky), z těch míň hlavních postav Casey Cartwright, Rustyho sestra, docela fajn, ale veškerý to sesterský "ííí, to bude príma", "jůů, ty máš..." a tak - tyhle části mi vážně lezou na nervy. Ostatní postavy jsou poměrně normální. Poměrně vtipné je, že nejlepší herecký výkon předvádí Clark Duke, což je v podstatě nejméně hlavní postava a navíc jeho kapela Darwin Lied rocks! ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál, tedy co se týče prostředí, ve kterém se odehrává. Zřejmě jsem zvyklá jen na kriminálky a komediální seriály, kde je předem určeno, kdy se musíte smát. Postavy jsou výborně vymyšlené, jen mi vadí bar Dobler's. V každém seriálu se musí všechny postavy někde potkávat, ale v baru mi to moc sympatické nepřijde. Ještě by tam mohlo být trochu více školy (já jsem divná...). Nevíme totiž například, na jaké předměty chodí Ashleigh (i když, ta není tak hlavní postava). Jako celkově, seriál vřele doporučuji všem, kdo si (ne)chtějí vydechnout od školy! ()

Galerie (139)

Zajímavosti (2)

  • Počas 4 sérii ani raz nezaznelo Cappieho (Scott Michael Foster) skutočné meno, až v poslednej epizóde. Jeho skutočné meno je Captain John Paul Jones. (Chochi)

Reklama

Reklama