Reklama

Reklama

Lars a jeho vážná známost

  • USA Lars and the Real Girl (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lars je typický looser, žije na malém městě a je až dojemně nesmělý. Jednoho dne si přivede do domu svého bratra a jeho ženy svou novou přítelkyni - nafukovací pannu Biancu objednanou přes internet. Místo sexu ale Lars prahne hlavně po opravdovém a cituplném vztahu a podle toho se k Biance chová. Jak ale tohle vysvětlit obyvatelům malého městečka? Larse mají naštěstí všichni rádi a Bianca tak brzy chodí do kostela, pracuje jako panna v obchodě se šaty a stane se i dobrovolnicí v místní nemocnici. Lars tak možná najde u svého okolí pochopení. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (13)

  • Scenáristka Nancy Oliver prozradila, že její inspirací pro scénář byla opravdová webová stránka, která je i ukázána v samotném filmu. (Zuzyzss)
  • Ryan Gosling se v rozhovoru přiznal, že ze všech postav, které do té doby hrál, se nejvíc spojil s Larsem. Řekl také, žě věří, že každý člověk má v sobě kousek Larse. (Zuzyzss)
  • Nafukovací panna typu "Reall Doll" se objevila už v The Graham Norton Effect (2004). Aby ukázali, jak opravdově tato panna za 6 000 dolarů vypadá, posadili ji k baru se skleničkou v ruce, slunečními brýlemi a reproduktorem ukrytým v jejích šatech, takže když na ni někdo promluvil, mohli za ni odpovídat. Jednomu muži panna "řekla" aby šel na záchod, sundal si kalhoty a počkal na ni. A on to opravdu udělal. (HappySmile)
  • Ve scéně, kde Lars předčítá Biance, čte "Dona Quijota", kde hlavní postava také trpí bludy. (HappySmile)
  • Aby se Ryan Gosling lépe vžil do role Larse, bylo o nafukovací pannu postaráno, jako by byla opravdická - stejně jako ve filmu. Ve svém volném čase byla oblečena neformálně a na natáčení byla přítomna jenom, když se zrovna měla objevit ve scéně. (HappySmile)
  • Natočeno za 31 dní. (ČSFD)
  • Hoci sa dej filmu odohrával v USA, tak jeho filmovanie prebiehalo vo viacerých kanadských mestách v provincii Ontario. (MikaelSVK)

Související novinky

Oscary 2008 - Výsledky

Oscary 2008 - Výsledky

25.02.2008

Zlaté sošky jsou rozdány. Samotná oscarová šou žádné úchvatné vsuvky nepřinesla, kvůli své (osmdesáté) výročnosti byla zaměřená hlavně na rekapitulaci své historie. Seznam oceněných filmů ale potěšil… (více)

Nominace na Oscara

Nominace na Oscara

24.01.2008

Více překvapení než filmoví kritici od Zlatých globů nám letos se svými nominacemi přinesli Akademici, tedy filmoví tvůrci působící v USA. Přehled filmů nominovaných na Oscara nicméně odpovídá jejich… (více)

Reklama

Reklama