Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

woody 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se jen ze studijních důvodů, abych si zopakoval postupy tvůrčího psaní pohádek, nyní známých jako srandy z kampusu. Nezklamal jsem se, nic důležitého nechybělo - emancipovaná děva (princezna), hezký, ale chytrý kluk (princ), záludná a zlá bárbína (čarodějnice), 7 trpaslíků (geeků), království utlačovaných, kteří povstanou proti tyranii (gayové, židé, Havajané!), dobrotivý král (ředitel) a aby toho nebylo málo chytrý mentor (tatínek)... Sterilní rychlokvaška, jakých jdou do kin desítky za rok a obvykle se jen tak tak zaplatí. Ale raději 20x podobně naivní příběh o vítězství dobra nad zlem, než cukrkandlovou frašku o tom, že pravá láska je v albínském stalkerovi, který se vydává za upíra... ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Hehe, no nejprve sem si myslel, že se jedná o dívčí kopii Beta Housu, ale poté i přesto, že se jedná o komedii z vysokoškolského amerického prostředí a opět jde o závody spolků, se z toho vyklubala romantická komedie s 21 letou představitelkou, za kterou byste dali celej tátův plat:-) Konec je klasicky přeplácaný romantikou, v celém filmu není ani náznak nahoty či vulgarismu, komediální složka vás pobaví, ale nerozesměje, ale přesto to jako celek působí velmi mile. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další klasické americké klišé naservírované v podobě (nečekaně!) romantické komedie na bázi toho, že od začátku je jasné, jak to všechno skončí. Zhrzená "Sněhurka" uteče před krutou "Královnou" a pomocnou ruku jí nabídne parta "7 trpaslíků", u nichž je slovo rozum cizí. A pak ji zachrání princ (bílý kůň už bohužel nebyl) a oni spolu žijí šťastně až navěky. No a takhle by se dala pojmout tato moderní "pohádka" alias tuctový film s nevýraznými herci, výraznou hudbou a sem tam vtipnou scénou. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Je to samé klišé, ale narozdíl od konkurence to netlačí na pilu, obsazení je sympatické, jednotlivé situace nejsou extra vyhrocené a sledování nezpůsobuje žádné zdravotní újmy. Ti (ta) zlá dostane co proto, ti hodní se dočkají happyendu, ale to si stejně všichni přejeme (i když to někteří nepřiznají :D). Slušná podívaná na páteční večer. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie z prostředí vysoké školy,kde běhají tupé blondýny,nagelovaní blbouni a pár dalších individuí. Ale narozdíl od blondýn,které jsou všechny tak dementní až to sere a hlavní ''krasavec'' jenom pobíhá a tupě se culí, banda bláznů z polorozpadlého baráku jsou tak neskutečné figurky až to opravdu působí vtipně. Nebýt těchto karikaturních postav tak celý film působí jako obyčejný náborový film do těch jejich přiteplených spolků. Jo a Amanda Bynes vypadá jak napuchlý meloun. 50% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)
  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)

Reklama

Reklama