Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

nash. 

všechny recenze uživatele

"Pojďte, natočíme Sněhurku jako teenagerskou školní komedii".. a jak řekli, tak udělali. Výsledek není nic převratného, ale určitě není horší než většina podobných ptákovin ze středních či vysokých škol a navíc jsem z nějakého blížně neurčitého důvodu schopen se jím dobře bavit stále znovu. Sledovat jak si tvůrci poradili s kouzelným zrcadlem, otráveným jablkem, skleněnou rakví, Kejchalem, Prófou, Stydlínem, Šmudlou, Rejpalem či Dřímalem, je zábavné, Amanda Bynes je sympatická holka, všichni ostatní jsou správně ujetí, občas se blýskne nějaký ten vtípek a všechno to v svižně odsýpá. Prostě nenáročná pohoda, která si stíhá utahovat i s klasických klišé podobných filmů. . "ehm.. proč skáčeme?" ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Hehe, no nejprve sem si myslel, že se jedná o dívčí kopii Beta Housu, ale poté i přesto, že se jedná o komedii z vysokoškolského amerického prostředí a opět jde o závody spolků, se z toho vyklubala romantická komedie s 21 letou představitelkou, za kterou byste dali celej tátův plat:-) Konec je klasicky přeplácaný romantikou, v celém filmu není ani náznak nahoty či vulgarismu, komediální složka vás pobaví, ale nerozesměje, ale přesto to jako celek působí velmi mile. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že si Sydney White našla přátele na celý život, ale to že mě sledování toho bude málem stát krk, to jí asi nenapadlo. Já fakt snesu téměř všechno, ale tohle bylo na mě prostě moc a ten konec, kdy zlí dostali co si zasloužili a hodný a utlačovaný loseři zase co chtěli, sice neni nic novýho a já na to byl připravenej a nevadí mi to, ale tady je to fakt chuťovka jen pro otrlý diváky. 1,5* za pár zábavných scén ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv nemám nijak velkou slabost pro Amandu Bynes a celý příběh má klasické schéma teen výplachovky, překvapivě jsem Sydney celkem fandil a celý rozjezd filmu se dobře bavil. Je třeba ocenit absenci jakýchkoliv nechuťáren, uchyláren a samoúčelné nahoty, kterou jsou zaplněny ostatní filmy podobného ražení. Bohužel zhruba někdy poté, co Sydney vykopnou z jejího vysněného Kappa spolku, všechno spadne do nudného klišé, které vyvrcholí neskutečně otřepaným a dost trapným finále. Hlavní záporačka byla slabá. Nejenom herecky, ale hlavně neměla skoro žádné pořádné zlé nápady a věrné nohsledy. Víceméně po celou dobu všichni fandili těm hodným. Pokud by někdo potřeboval povzbudit a podpořit, tak to byla ona a ne ta banda nerdů. // 50% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Je to samé klišé, ale narozdíl od konkurence to netlačí na pilu, obsazení je sympatické, jednotlivé situace nejsou extra vyhrocené a sledování nezpůsobuje žádné zdravotní újmy. Ti (ta) zlá dostane co proto, ti hodní se dočkají happyendu, ale to si stejně všichni přejeme (i když to někteří nepřiznají :D). Slušná podívaná na páteční večer. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)
  • Film se točil na Rollinsově univerzitě. Většinu komparzu tvořili studenti, kteří zůstali během jarního volna. (HappySmile)

Reklama

Reklama