Reklama

Reklama

V zajetí rytmu

  • USA Feel the Noise
Trailer

Obsahy(1)

Ctižádostivý raper Rob odlétá kvůli rozmíšce v gangu za svým otcem, kterého nikdy neviděl. Dospívající kluk se snaží najít sám sebe i své místo v životě. Jeho nevlastní bratr Javi ho vezme do klubu, kde Rob poznává tanečně-hudební styl reggaeton – směs hip-hopu, reggae a latinských rytmů. Tahle hudba mu učaruje. Rob a Javi v ní nacházejí svůj životní sen a cíl. Stát se hvězdami reggaetonu a zůčastnit se velké taneční show v New Yorku… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Film o hudbě a tancování, nic víc, nic míň. Čekala jsem od toho mnohem víc, už jenom proto, že je pod tím také podepsaná Jennifer Lopez. Tak ta hudební stránka mohla být lepší. Spousta hudebníků dnes míchá různé hudební rytmy. Tak že nic převratného a okázalého. Děj de facto žádný. Jestli tenhle film měl být o ctižádosti a o snu jednoho rapera a o hledání sama sebe, tak se minul účinkem. Tedy alespoň u mě. Na sobotní pozdní dopoledne pro TV Nova vhodné. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $5,898,393Tržby Celosvetovo $6,451,106Tržby za predaj DVD v USA $2,660,871 //počet predaných kusov 136,284 ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Kdosi vzal sáček mého nejoblíbenějšího čaje, zalil ho příliš vařící vodou a po půl minutě ho vytáhl a vyhodil. Ale fajn, člověk v podobných případech očekává i vychladlou vodu. Co můžete od takového filmu čekat? Každý normální jedinec, který „jde“ do podobného filmu, určitě nečeká žádné zázraky, takže filmové kvality bych tady asi neřešila. „Chápeš, neměl jsem jinou možnost.“ „Vždycky jsou možnosti, vždycky.“ Slabý, zcela předvídatelný děj, naprosto příšerný dabing (včetně dabované španělštiny, grrr!!!), nicméně pro mne velice přitažlivé exteriéry a hudba, kterou miluji… Puerto Rico, reggaeton… Když jsem se na film dívala, dokázala jsem se přenést někam do místního klubu a v tomto rytmu protancovat celou noc…; takže věřím, že až uvidím originál, přenese se atmosféra filmu bez protestů a zanechá ve mně mnohem větší zážitek. Filmový zážitek to asi nebude, ale hudební by být mohl. ()

Slimak odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk s trochou soudnosti nevolí jinak....je to prostě šmejd...tyhle filmy mi nikdy nic neříkaly.Stokrát přetransformovaný vodrhovačky typu LAST DANCE nebo tak podobně...taky nemám v lásce šašky s těma směšnejma čepičkama...tak vypadá totiž taky hlavní mužská postava. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Jako čekal jsem víc. Nějak mě to moc nenadchlo. Hudební film to byl zajímavý, ale nejspíše pro ty kdo mají rádi hip-hop. Já jsem tomu nemohl nějak přijít na chuť. ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Tento film se jako "drama" hodnotit nedá! Vždyť to ani nebyl film s klasickém slova smyslu. V Let´s dance - jak tady někdo vzpomínal - byla alespoň nějaká zápletka. Ale tohle? Mne to spíš přišlo jako sonda do zákulisí mladých hudebníků. A docela nudný a velmi předvídatelný. Jednu hvězdičku dávám jen díky tomu, že reggaeton je jeden z mých oblíbených žánrů a na snímek jsem de facto koukal jako na videoklip na MTV. ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Hispano-americká etnicky korektní variace na Hříšný tanec sice nabídne podobně hudebně-emotivní motivy, ale soudě podle směšně naivního scénáře zaujme jen diváky hluboko pod hranicí dvanáct let. (Ci 09/2008) ()

Jardys88 

všechny recenze uživatele

Normální filmek který skouknete a na druhý den zapomenete...spousta hudby a nějaké ty problémy v rodině....3* je více než dost ()

Lucky74 

všechny recenze uživatele

Jsem milovník tohoto druhu filmu , tak nemůžu jinak než dát 5 hvězdiček. Taky bych řekl , že tenhle film je jeden z mých nejoblíbenějších. ()

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Děj žádný, nedořešených spousta věcí, nic moc hudební styl. Dávám jednu hvězdičku jenom za tu písničku s divným zvukem. ()

january 

všechny recenze uživatele

Producentem byla J.Lopez? Tak tim se mnohe vysvetluje. Odrbany namet (z ubozaka uspesny kluk co si najde holku svych snu), kde se dej mj. toci kolem toho, ze klucina vynalezne skvele pozadi do sve hudby, a to jakysi zvuk, co vydavaji zaby zijici v jeho regionu.... jeste se na to chcete divat? proste trapnost a zase trapnost. Davam jednu hvezdu za to, jak jsme si z tohodle vytvoru delali jeste dlouho potom srandu. ()

demostheia 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za to, že miluju reggaeton a druhá hvězdička za písničku "Chevere", jelikož jsem se do ní zamilovala :-) Film sám o sobě taky nebyl špatný, ale čekala jsem od toho něco víc.. ()

Reklama

Reklama