Reklama

Reklama

Deep Water

všechny plakáty
Trailer

Recenze (6)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Rekonstrukce závodu, ve kterém někteří účastníci našli (chtěně i nechtěně) podstatu své existence. Z filosofického prozření francouze a angličana mi běhal mráz po zádech. 80%. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Velmi putava vec, velmi dobre spracovane, stare zabery ma potesili plus rozhovory tie boli super. Vskutku dobry napad, ale prepocitat kazdy den cesty by asi bolo nad ludske schopnosti. Ani sa nedivim ze mu z toho preskocilo, taky tlak, bezmocnost, a tie blbosti o Bohu. To uz blo trosku moc, ale nehladiac nato 80% a skvely zazitok plus objavena novinka o ktorej som nemala ani paru. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Strhující dokument, popisující události staré (v době vzniku) téměř čtyřicet let, kdy Sunday Times vypsal odměnu 5.000 liber za nejrychlejšího lodní sólo obeplavbu světa bez mezipřistání, do té doby neuskutečněnou. Kombinací dobových záběrů, ať už dokumentárních či z palubních videodeníků jednotlivých účastníků a současného vyprávění pamětníků a rodinných příslušníků docílili tvůrci napínavou podívanou, kterou by mohl závidět kterýkoliv hraný thriller. Ústředním motivem je účast jediného "neplavce"v osmičlenném startovním poli, který přecení své síly a ve snaze nezostudit se zajde tak daleko, že už není východiska a cesty zpět... ()

Puddle 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY! Nejdřív jsem chtěl dát 4*, ale po pár minutách se to rozleželo a já dospěl k názoru, že Deep Water se zbytečně soustředí (a místy až oslavuje) jen a pouze Dona Crowhursta. Dokument se z jeho rozpolcené postavičky snaží emočně vytřískat, co se dá, ale já v jeho zoufalém jednání nic hrdinského nenašel. Detailnější nahlédnutí do kabiny Bernarda Moitessiera (wow, co všechno ho muselo vézt k tomu, že si to dal všechno podruhé?!) nebo Robina Knox-Johnstona, který celou výhru daroval Crowhurstově rodině, by mě vzalo víc. Tihle dva u mě totiž mají k hrdinům mnohem blíž. UPDATE 25.2.: Kašlu na to, dávám 4*. Dělal jsem k filmu titulky a myslím, že tak se pozná kvalitní snímek – když vás nesere, ani když jednu scénu vidíte podvacáté, z Crowhursta tam sice dělají trochu hrdinu ale čert to vem, zase takový despekt si taky nezaslouží. ()

Reklama

Reklama