Reklama

Reklama

Úspěšná reality show MTV, která splní nekonvenční sny i těm nejobyčejnějším lidem. Dokaž to! dokumentuje vnitřní i vnější proměny člověka, který chce transformovat celý svůj život. Ať už se chce stát hráčem rugby, zpěvákem nebo tanečníkem, MTV jim přidělí profesionálního trenéra, který jim tvrdým tréninkem pomáhá v naplnění jejich dlouholetých snů … někdy jen proto aby si uvědomili, že jsou opravdu rádi takoví jací jsou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

BoPo 

všechny recenze uživatele

MTV pomáha plniť sny. Alebo pomáha ľudom čo nič nevedia dostať sa na obrazovku? Či tak, alebo tak je to nevyrovnané. Navyše opakujúci sa koncept je zabijákom tejto série. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad s poměrně dobrým záměrem. Věc, kterou ale nechápu je, proč se tam ti lidé hlásí, když většina z nich odmítá přistoupit na podmínky, které jim jejich "trenéři" nastolí. Ale to je holt asi Amerika no... ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna z největších FAKE-reality show, co jsem viděl. Místní zoufalec požádá MTV, aby mu pomohla se svým šokujícím snem (královna krásy chce pokořit Everest, fotbalová hvězda chce dělat balet, matematický šprt chce být rapper,...). MTV ochotně sežene trenéra, který smutnému outsiderovi pomáhá. Každý díl probíhá úplně stejně. Nešikovná bytost zjišťuje, že úkol, který si vysnila, je těžký. Postupem času se zlepšuje, ale neobětuje tomu svůj veškerý čas, a tak se s trenerem pohádá. Trener se svého svěřence vzdává a z pořadu ''odchází''. Nešika se trenerovi omlouvá, ten se záhy vrací a společnými silami dotáhnou dokonce předesevzatý cíl. Komedie? Spíš parodie.. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Tichému introvertovi prichádza splniť jeho nereálnu túžbu známa celebrita, zo začiatku to vyzerá beznádejne, potom však prichádza zlom v podobe dojímavej uslzenej scény a nakoniec je z najväčšieho loosera obdivovaná hviezda celej školy. Zo začiatku možno zaujímavé, no koho by bavilo dlhšie sa pozerať neustále na to isté? (30%) ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že do tohodle pořadu berou jen ty největší zoufalce... No vono je to asi tak udělaný, ale tyhle lidi sou vopravdu vrchol (nebo spíš dno) zoufalství. No, aspoň z toho dejchá ta realita a ne vždycky se to povede... ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Jeden opakující se koncept už začne po pár dílech lézt na nervy (jedinec si vytyčí co možná nejméně dosažitelný cíl, je mu přidělen instruktor, ze začátku se fláká, coach mu sdělí, že nebere věc dostatečně vážně a plýtvá jeho časem, adept si popláče před kamerou a přichází zásadní ,,obrat" - začíná se snažit, nakonec vše dopadne více či méně dobře, ale především, okolí mu dokáže svou podporu a zájem, i přesto, že to třeba ,,zvorá"). Pro opočinek u TV je to ale celkem fajn zábava, kterou ráda občas vyhledám - navíc si můžu procvičit angličtinu.:) ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Především - většina těch teenagerů jsou blázni. Nechápu, jak někoho, kdo není sportovní typ a jeho denní pohyb spočívá v chození si do ledničky pro jídlo, může vůbec napadnout vypracovat se za pár týdnů tak, aby mohl jít na taneční/gymnastickou atd. soutěž. Některé cíle ale byly zajímavé a stejně takové bylo i sledování toho, že když se chce, tak opravdu všechno jde. ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Občas to bolo fajn, ale začalo mi postupne liezť na nervy, že v každom druhom dieli sa nejaká tučná špatica snažila stať lokálnou Misskou alebo kráľovnou plesu, aj keď tam boli všetky ostatné uchádzačky 100-krát krajšie... no a vždy, samozrejme, spravodlivo vyhrala. A k tomu si aj nabalila svojho vysnívaného krásavca zo školy, ktorý s ňou asi nešiel von len preto, že to bolo v telke... asi nie. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Z toho, čo som videl, slabý priemer situovaný do nám tak známeho amerického prostredia. Nič extra, no niektoré momenty boli fajn. ()

Reklama

Reklama