Reklama

Reklama

Tato reality show vás vezme na divokou jízdu po zákulisí, překvapeních a přehnané zábavě během příprav na veledůležité oslavy bohatých synů a dcer. Setkáte se s teenagery kteří jsou odhodláni udělat všechno proto, aby právě jejich dospívání bylo nezapomenutelné, a s jejich rodiči, kteří splní každé jejich přání. Tito mladíci a slečny očekávají a akceptují jen to absolutně nejlepší a je jen na nich, aby se jim žárliví sourozenci, vystresovaní rodiče nebo nepřející spolužáci nepletli do cesty. Připravte se na pobuřující cestu za mejdanem všech mejdanů! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

"Milý deníčku. Dnes jsem uspořádala svojí životní PÁÁÁRTY!!! Rodiče mi přispěli 200 000 USD, abych ji měla co nejlepší. Šestnáct je mi přece jen jednou! Sotva jsem jim poděkovala, místo toho jsem si vybrala svůj životní dárek. Jaguára za pouhých 100 000USD, pokud mi ho nekoupí, jsou pěkní škrti. Moje párty začla přehlídkou kouzel, kde jsem samozřejmě hrála hlavní roli já (jak jinak). Všichni mě sledovali a já byla dost nervozní, doufám, že si v duchu říkali, že pouze já jsem největší hvězda v Americe. Program počkračoval tím, že mě nazí frajeři ze školního fotbalového týmu donesli, jako Kleopatru na večírek. Všichni mě sledovali, všichni chtěli můj život. Vrcholem celé show, byl můj hip hop tanec, který jsem se poctivě dva dny učila. Celé ty hodiny potu a cedění krve ale vyšly na zmar. Při tanci mi padaly kalhoty a všichni si mě prohlíželi. Byl to největší trapas v mém životě, protože se tím zkazila celá má party!!! Určitě mě pak všichni pomlouvali ještě tři hodiny. Nevím, jestli se ještě někdy dokážu bavit, protože to byl fakt trapas století. Na konci mé párty roku mi rodiče dali toho Jaguára, ani jsem nepočítala s tím, že by mi ho nedali. Je mi přece 16 a to už potřebuju pořádné auto! Tato párty byla docela skromná, už se těším na sedmnáctiny, budu si přát nový dům v Beverly Hills..." Jestli něco nesnáším, tak rozmazlené děcka. Z tohodle mi bylo chvílema do pláče, tu malou děvku bych šoupnul na rok do Afriky, tam by se spravilo příšerné vychování, které dostala od rodičů. Je mi špatně už při pomyšlení, že tento výmaz MTV sledují třináctileté holčičky, z kterých posléze vyrostou stejně stupidní a povrchní krávy. 0% 01.01. 2010 ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Původně se mi chtělo napsat, že bych chtěl mít problémy zazobaných fracků, ale nenapíšu to, protože bych je nechtěl. Ať si každý žije tak, jak chce. Já jsem si ve formě spermie před výstřikem v dotazníku zaškrtnul, že se chci narodit do normální rodiny a patrně proto mne nikdo s předáváním milionového majetku nikdy neobtěžoval. Zaškrtnout kolonku dítě milionáře se podařilo jenom skutečným trotlům. Tento seriál budiž důkazem. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

První díl mě udivil, druhý utvrdil a na třetí jsem už nekoukal, aneb jak říká jedno přísloví "Dlouho očekávané dary už nejsou dary, ale splátky." . Ani sám nevím jestli je to závist či lítost -> asi oboje. Dokonalé ukázka Americké blbosti a kvalit MTV. ()

Tyler odpad!

všechny recenze uživatele

Patnáct minut strávených s televizní inkarnací totálního dna společnosti (které bohužel napomáhá formovat současnou mladou generaci) se stalo zážitkem, ze kterého jsem se vzpamatovával půl dne... ZLO!!! ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Odpadem nehodnotím ani tak pořad jako takový, ale onu americkou mentalitu zhýčkaných spratků, kteří se zde ukazují. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

pro mě vynikající alternativa antikoncepce!!! stačilo několikrát zhlednout a vyjímečné záchvaty mateřství (neměla jsem je ani jednou, ale preventivně jsem si již pořídila kočku, kdyby náhodou) u mě nemají šanci. Sonda do záchvatů hysterie hajzlů největšího kalibru, kterým je i nejnovější model porsche málo, mi skutečně můj závadný přístup k rodičovství nevylepší. Super, děkuji tvůrcům za tento skvost, není nad to potěšit se cizím neštětím (tím myslím neštěstí rodičů těch spratků) ()

poz3n odpad!

všechny recenze uživatele

Já nevim, nechápu, co si takovýhle lidi o sobě myslí a nechápu lidi, který z toho sou schopný udělat ,,pořad,,. ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

Rozmazlení, zhýčkaní američtí teenageři slaví jejich "sweet sixteen". Jeden předhání druhého, který z nich bude mít větší party, lepšího hosta, lepší šaty, kdo dostane dražší auto. Co na tom, že to stojí víc než roční plat normálního člověka, papínek jim to přeci zaplatí. Jediný pocit, který z tohoto pořadu mám je chuť těm spratkům pořádně nafackovat. ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Rozmazlení smradi, kteří jakmile s nima rodiče ztratí trpělivost, přechází do jiné show a tam je pošlou do Afriky, aby si začali vážit toho, co mají! ()

Dado odpad!

všechny recenze uživatele

MTV majú celkom dobré programy, ale týmto trafili pekne vedľa. Na tých rozmaznaných pankhartov, ktorí sú naštvaný kvôli tomu, že ich nové Rolls-Royce za 200 000 $ nemá disky zo zlata, sa nedokážem pozerať a nechápem ľudí, ktorí takéto programy sledujú pravidelne. (0%) ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Co je an tomhle zábavnýho? Pozorovat dětičky bohatejch magnátů, kterak si udělaj oslavu hodnou návratu veteránů z 50ti leté války. A přijde mi, že každej druhej si přeje, aby mu na pódium vylezl nějakej děsně slavnej rapper a všichni do jednoho si vyberou svůj hlavní dárek předem. A vždycky je to nějaký drahý auto. Sebetrýzeň pro chudé? :D ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

mne sa tato relacia paci prave preto ze mozem vidiet jake su tie rozmaznane decka sproste a nic si nevazia...vyzivam sa z ich stupidity a lahkomyselnosti ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Nevím jak ostatní, ale já jsem se u každé epizody náramně bavil nad nadutostí a hloupostí těch zbohatlických dětiček a samozřejmě jsem jim chvílema i záviděl, asi tak jako každej :). Účel ale pořad splnil na 100% - pobavit mě, takže odpady závistivých, uprděných českých vesničanů moc nechápu...nebo vlastně asi ano :). ()

Greenpeacak odpad!

všechny recenze uživatele

Mám sto chutí im na tú oslavu ísť a nakopať tam všetkých ...teda hlavne oslávenca ......preboha, aby sa niekto nasral a odsťahoval od rodičov, len kvôli tomu, že chcel inú farbu auta xD ....nato sa nedá nič povedať .....Najlepšie ich poslať niekde do Číny do továrne na výrobu hračiek, motyku do ruky a ryžové pole okopávať ()

Reklama

Reklama