Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou americké komedie, kterou režíroval Andrew Black, je mladý ambiciózní Rick Robinson (Ben Gourley), řadový asistent v prestižní právnické firmě v Miami, který sní o tom, že se jednoho dne stane firemním partnerem. Zatím jen kopíruje akta a představuje si, jak by si vedl v klání před soudním dvorem. Ve snaze přiblížit se k naplnění svého snu nabídne pomoc se stěhováním firemnímu právníkovi Maxwellovi McAllisterovi (Rutger Hauer), aniž by tušil, kam se stěhuje. A tak se pár dní před zkouškami, které mají rozhodnout o Rickově přijetí do advokátní komory, ocitne na cestě do Los Angeles. Spolu s ním jede i McAllisterova neteř Michelle (Milla Kunisová) a bude to cesta, která mladíkovi ukáže, co je v životě nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá road movie plná nechutných fórů, které podráží nohy tupý scénář a naprosto nezajímavý hlavní hrdina. Jon Heder zachraňuje kulové, parodie na Šíleného Maxe a Dóm hromu je dost ubohá a kdyby nebylo extrémně cute Mily Kunis, těžko bych to vydržel do konce. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Slušná road movie na stokrát omletý téma, kdy je vlastně hned jasný jak bude celej příběh vypadat a fakt se v tom moc seknou nedá, ale rozhodně sem se nenudil, dokonce sem se občas pobavil, i když né nijak zvlášť a Jon Heder tady opět vystřihnul správnýho pošahance a jelikož je Mila Kunis tady fakt rozkošná, tak ani nelituju, že sem na to kouknul ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Po totálne céčkovom klišéovitom začiatku bol film po skončení celkom milým prekvapením. Miestami až takým, že by si za niektoré nápady a vtipné momenty zaslúžil aj slabšie tri hviezdičky. To by sa však nemohli objaviť scény ako grcanie, prdenie, či vytláčania akné, ktoré u mňa už automaticky degradujú film do nižšej úrovne. Zbytočná škoda. 45%. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Sám sebe se ptám, proč jsem se ani jednou nezasmál. Odpověď zní: Protože to bylo málo vtipné. Road movie bez vtipu, pro mě situace nezvyklá a málo vídaná. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Zábavná road movie, která si bohužel hraje na něco víc než doopravdy je - tedy pouhou primitivní zábavou. Ale některé momenty jsou vskutku promyšlené a Mila Kunis je nechutně pěkná...a vzhledem k netečnosti hlavního hrdiny k téhle krásce mi po většinu filmu přišel jako totální debil..ale o tom to vlastně celé bylo!:-) ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Vyjma Mily Kunis s čuníkem a několika málo fórů tahle zaměnitelná road-movie za moc nestojí. Snaha o intelektuálně hodnotnější vyznění celého díla je pak přímo úsměvná, jelikož Moving McAllister není ničím víc než jen pouhou "buranskou" komedií. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dost nudná Road-movikomedie, kterou zachraňovala Mila Kunis a Jon Heder. Předem se dá celý příběh odhadnout a to mě zatraceně nebaví. ()

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nesnesitelný. Na základě zdejších komentářů jsem čekal na Hedera, no ani on neudělal zázrak. Toporný fekál road movie se právě stalo jednim z nejhorších (bohužel už představitelných) zel týhle planety. Ani tradičně rozkošná Mila mě nepřiměla dodat hvězdičku, ba to dokoukat na víc než půloka. --- Úplnej výkvět: "Jakym to je fontem? Že by azbukou?" ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Mila je kus...a to je asi tak celej dojem z filmu. Tuny pošahanejch scén prokládaný dvěma třema vtipnejšíma následuje hromada trapnosti. No, road movie podle učebnice :) ()

rodo 

všechny recenze uživatele

Tak jestli tohle byla komedie, tak si asi pod tím pojmem představuji něco jiného. Tohle byla absolutní ztráta času a musel jsem to po půlhodince přepnout. Jestli se to dál táhlo v tomhle tempu, tak bych asi vymyslel název nového filmového žánru "ujeťárna" a do této kolonky bych to spolu s dalšími podobnými rádoby komediemi zařadil. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Další z řady road movies, které chtějí mít rádoby pointu. Omšelou pointu. A je to slabé, nemá to žádný náboj co by film táhl kupředu, spíš se jen tak táhne, jako med odkapávající ze lžičky do čaje. Jon Heder je tam jako bonus, ale filmu to moc nepomáhá. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Že by další road movie na scéně? Ale ne, to se moc nepovedlo. Tak povedená komedie? Hledal jsem to v tom, ale bohužel. Takže vlastně romantika? No dejme tomu, ale ubohá s ještě ubožejším koncem. Jon Heder to teda celý zachraňuje? Neřekl bych. Mám se teda na to vůbec dívat? ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších hoven co jsem v poslední době viděl! Doporučuji pouze fanouškům Mily Kunis, protože kromě ní (a někdy Jona Hedera) to byla zoufalá marnost nad marnost. Naprostý přehmat! ()

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Prva polovica filmu s hrdinkou Milou Kunis, neznamym Benom Gourley a "Napoleon Dynamit" star Johnom Hederom mi prisla celkom funny, pravdu povediac som sa usmievala stale. A ten zvysok?... to sa akosi dovrzalo "samo" ;) ...6/10 ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Bez prvků a nebo náznaku humoru, je nám taková komedie na dvě věci. Nebo na dvě *, ale u tohohle se fakt zasmát nedá, může bejt stovky ujetejch, nechutnejch komedií u kterých je zábava, ale u týhle to nejde. Nulová KO na HO, příběh je...ani nemluvně, to musel vymyslet někdo, kdo to má v palici trošku, ehm...Jon Heder, kterej se do toho pak vetřel, jako by to i zhoršoval, ale no nic Mila Kunis, ta hezká tvářička mi za tu jednu * stojí.. ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Sladká Mila Kunis (kvůli ní shlédnuto - a má 4/5), slušné exteriéry, absence (bohužel jen) většiny "teen supecool" nechutností, ovšem krom absence vtipu zde naštěstí chybělo i důraznější tlačení na pilu romantiky. Takže ve výsledku se to dalo docela slušně snést. 2 hvězdy za M. Kunis (i přestože se mi to docela líbilo, je fakt že celý film je "vopravdu voničem". ;-) ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Hovadina... Místy nechutná, místy roztomilá, většinou dost ujetá... nic novýho pod sluncem, ale Mila je prostě kóóóóóóóóóóča... :) ()

Reklama

Reklama