Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (152)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Zklamání, hodně velká zklamání, podle mého názoru je Farrell dobrý komik, který může utáhnout všelijakou blbost, ale sem tam se mu to prostě nemusí povést, dva příklady Ricky Bobby a Semi-Pro – škoda. Vyloženě trapný humor, story až příliš jednoduchá, naivní a nereálná, Farrella v pohodě z mého pohledu zastínil André Benjamin, přišel mi daleko více směšnější, druhá polovina bavila více…5/10* ()

oje 

všechny recenze uživatele

Sportovní komedie se zoufale nízkým počtem dobrých fórů. Samotnej sportovní příběh nic moc a celá stylizace do 70. let taky na zábavě příliš nepřidává. Ferrell v jiných snímcích přesvědčil, že bavit umí, Semi-Pro ale nadání a schopnost improvizace vyniknout nenechal a jeho talent zašlapal mezi ostatní kamsi k naleštěné palubce. Mezi ostatními herci pak nebyl jediný, který by to s ním odtáhnul a tak mohl Harrelson a spol pobavit leda loknama na hlavě. Bylo to slaboučký, skoro až ztráta času. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Umíral jsem u toho, v dobrém slova smyslu, ale ve špatném slova smyslu vůči filmu. Semi-pro je komedie hozená do retro stylu a tím jediným se snaží chytnout, protože pod povrchem je to vlastně sportovní komedie o ničem, prakticky o ničem, je to vlastně o tom, co vidím v každý komedii, jenom se to snaží být dost kůl a upozornit na to diváky a hlavně oblíbence Willa Ferrela. Ale důvodů je víc proč dávám jednu hvězdu. Nesmál jsem se, nesnášim Willa Ferrela, sport ku zdraví, sport k trvalé invaliditě, a když už to nemá hustopekelnou myšlenku jako Vybíjená, tak nezájem a hlavně je to všecko tak nudné, že se u toho těžko vydrží. Já to teda dal na dvakrát a to se mi do toho už moc nechtělo, jen jsem doufal, že když v tom hrajou herci z Frat Packu, tak se to nějak zachrání. Nezachránilo. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem, bavil jsem se. Hlavní trio nemá chybu stejně jako některé vedlejší postavy. André Benjamin mohl snad více mluvit. Po dlouhé době mě nějaká současná hraná komedie skutečně rozesmála a ne jedenkrát. S chutí bych si to pustil hned znovu, možná na druhou projekci tedy dojde. Samozřejmě: scénář je fádní, ale doprovázen perfektní sedmdesátkovou atmosférou ( která na mě dýchla - slušně), již podporuje vypečeně povedený soundtrack - vůbec celá zvuková stopa způsobuje masakr, nenadělá tolik neplechy. Škoda jen nepotřebné souložící scény, k tomu naneštěstí vůbec nezvládnuté a pár až moc fekálních ftípků. Jenže scény s medvědem ( 'jestli máte někdo mimino, použijte ho jako štít'.. 'dokud budu živ' ..), scény přímo ze hry (skutečně perfektně zvládnuté oproti jiným sportovním komediosnímkům) a mnohé další, co rozechvěli mojíí bránici, vše vyvažují. Slabší 'slušné':) čtyři._jedna dolu - lepší průměr ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Take me to the Moon.. Občas jsem u melodramatických chvil pískl kroky, jinak se docela bavil, obzvláště když hráči využili reklamní pauzy ke rvačce či představili zkoprněné hale alley-oop. Já si snad na stará kolena toho Willa oblíbím.. P.S.: Se svým tělesným ochlupením by z fleku mohl hrát NBA za Memphis Grizzlies, nebo tam alespoň dělat maskota.. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Michael Westphal, jeden z náhradníků Tropics, je syn bývalého hráče a trenéra NBA Paula Westphala. (Caszidy)
  • Od začiatku natáčania boli tvorcovia filmu bezvýsledne žiadaní organizáciou PETA, aby zo scenára vypustili časti s medveďom Rockym. Cvičiteľ Stephan Miller bol medveďom napadnutý a zabitý dňa 22.4.2008, iba niekoľko týždňov po natáčaní. (whack)
  • Coffee Black má vo finálovom zápase dva rozdielne typy topánok. Spočiatku má oranžové topánky adidas s modrými pásikmi, neskôr má ten istý muž obuté oranžové topánky Puma. (Arsenal83)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama