Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (152)

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Už si normálně připadám jak největší hejtr na csfd, ale oni ty filmy fakt za nic nestojí! Není to mnou, já jsem člověk mírumilovný a otevřený všemu! Ale nechápu, na co se mám otvírat přisprostlé komedii s Willem Farrelem, který má smysl pro humor že "budu vypadat jako přerostlý retard, schválně koho to pobaví" s naprosto debilním námětem na naprosto stupidní (ne)komedii. Souboj s medvědem mi nepřipadal vůbec vtipný (medvěd pár týdnů na to skutečně zabil člověka) nevím, čemu se mám smát na tom, že idiot boxuje medvěda. Věčná vulgarita a nahotiny mě taky nepřipadají vtipné a sportovní filmy taky zrovna není kategorie pro mě, zvlášť v tomhle kabátě. Brrr. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom: sklamanie. Uvažoval som len nad jednou hviezdičkou, ale raz som chytil strašný nával smiechu. Len teraz keď nad tým tak rozmýšľam, tak si vôbec neviem už vybaviť nad čím to bolo. V podstate už po nejakej 15 minúte filmu pochopíte na čo ste sa to dali. Chuť dopozerať to, bude spôsobená zrejme len tým, že nič iné v telke nejde (to bol môj prípad). ()

Reklama

BaronX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se bohužel moc nepovedlo. Povedenejch vtípků pomálu, herecké výkony poněkud rozpačité (nechápu hlavně Woodyho Harrelsona - ten se do toho filmu vůbec nehodí, proč bral takovou roli???). Will Ferrell se sice snaží, ale nějak to skřípe (pokud ho chcete vidět perlit pusťte si raději Stranger than Fiction). Vcelku tahle komedie neurazí bohužel ani moc nepobaví :( ()

Miloško 

všechny recenze uživatele

Po Blades of Glory,ktorá ma sklamala,je tu Will Ferrell opäť v športovej komédii,o basketbalovom mužstve,ktoré preslávil hlavne jeho excentrický majiteľ,kouč,hráč Jackie Moon. A že sa to celkom vydarilo,o tom nepochybujem,len škoda ,že na moj vkus sa to až priveľmi odohrávalo na palubovke.Inak,ani ja som v detstve nevraciaval,tak ako ani malý Jackie.. :-) (DVD,30.09.2008) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Od podobných komedií s Willem Ferrellem jsem kdysi očekával zábavu, ale postupem času klesá jeho "hvězda" hodně rychle dolů. Dříve zajímavý a občas i překvapující herec měl šťávu, která jako by byla vytlačena jeho úspěchem a v posledních filmech je špatný. Velmi špatný a hlavně nezábavný. Všechny jeho pokusy být v Semi-Pro tím starým dobrým vtipálkem byly k ničemu. Je to škoda, protože komedie z basketbalového prostředí nemusela být nudnou sbírkou sportovní klišé a Willa Ferrella bez formy. Nepomohou tomu ani stárnoucí Woody Harrelson nebo zpěvák André Benjamin. Slabé dvě hvězdičky za skoro vymetenou podlahu všech sportovních komedií. Ferrelle probuď se! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Od začiatku natáčania boli tvorcovia filmu bezvýsledne žiadaní organizáciou PETA, aby zo scenára vypustili časti s medveďom Rockym. Cvičiteľ Stephan Miller bol medveďom napadnutý a zabitý dňa 22.4.2008, iba niekoľko týždňov po natáčaní. (whack)
  • Amy Sedaris měla ve filmu roli, avšak její scény byly nakonec vystřiženy. (Caszidy)
  • Michael Westphal, jeden z náhradníků Tropics, je syn bývalého hráče a trenéra NBA Paula Westphala. (Caszidy)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama