Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh tří osiřelých děvčat (Pauline, Petrova a Posy), které adoptuje výstřední průzkumník strýc Mathew a jeho neteř Sylva. Příběh odehrávající se v Londýně 1930 poukazuje na splnění tří dívčích snů. Přes veliké finanční potíže se dostnou k učiteli baletu. Na podiu se všechny tři snaží si přivydělat, aby své sny mohly považovat za uskutečněné. Jejich zápas o svá přání balancuje jak střevíčky na place. (Vontorman)

(více)

Recenze (80)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem konečně viděl Emču jinak než jak v Bradavicích komanduje Rona a Harryho. Samotný příběh je nic moc s tím, že velký důraz kladu především na slovíčko NIC. Podstata mé spokojenosti je především Emička na kterou se skvěle kouká. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hlavním tahounem tohoto filmu je bezesporu Emma Watson, která předvádí opravdu dobrý výkon, o tom bezespory pravda je. Jen ten film samotný za prvé mě nepřitahuje samotným dějem a za druhé je natočen tak trošku postaru, pomalu, decentně, nenuceně a hlavně příšerně utahaně. Takhle to vypadá, že jsem se na ten film koukal jenom kvůli Emičce, a já skutečně koukal. Ballet Shoes je taková hodně osobitá rodinná zábava, která rozhodně nezaujme každého příběhem, ale hlavní představitelkou určitě ano, a to je pro mě hlavním tahákem. Jinak tomu nemůžu dále nic jiného vytknout. Emička byla prostě skvostná, ta to dle mého utáhla přiměřeným způsobem, jinak bych se u toho asi unudil. To téma mi skutečně nic neřiká, ale i tak bych řekl, že tři hvězdičky mu jako rodinnému filmu bohatě stačí. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Klasická báchorka o trojici mladých slečen, které to měly hrozně moc moc těžké. Průměrný televizní film s nic moc herci (Emma Watson narozdíl od svých kolegů z HP neumí příliš hrát), který se snad snaží i nalákat na esenci tance, jehož je ale v samotném filmu minimum. 5/10 ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr..Hezký spíše holčičí příběh, ve kterém pochopitelně všechno dobře dopadne:) Je poměrně zručně natočený, ale mohlo by to být v mnoha ohledech lepší a momentálních 85% je skutečně až moc. Ale dobře se na to kouká, film nenudí a rychle odsejpá. Když navíc vezmu v potaz, že se jedná o televizní film, mohu udělit i 4****. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Lehce dojemný příběh o třech malých ambiciózních slečnách, které si jdou tvrdohlavě za svými sny. Milý pohodový snímek, od kterého nelze čekat nic zvláštního. Bez Emmy by to bylo za tři. :) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Milé, chutné, čarovné, trochu dojímavé, trochu idylické, trochu zábavné i romantické... Vyložene ženský film pre potechu duše. A absolútna povinnosť pre všetky ženy, ktoré si v zime schúlené pod dekou s horúcim kakavkom v ruke s radosťou aj po piaty krát pozrú Malé ženy. Toto je presne ten druh filmu, ktorý zahreje spolu s kakavkom :-) ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Emma Watson sem, Emma Watson tam, hlavním tahounem tohohle filmu nebyla ona, nýbrž nepříliš známá Lucy Boynton v roli Posy, která byla dokonale uvěřitelná, charismatická a roztomilá. Emma Watson mě příliš nepřesvědčila a trochu mě mrzí, že všichni vidí v tomhle filmu jenom ji. Jako celek se totiž jedná o velmi pozitivní a hezký snímek, který je však pro mě zároveň i trochu depresivní. Vždycky ve mně tyhle příběhy vzbudí rozpaky, jelikož jsem vždycky měl stejné ambice, jako hlavní hrdinky, jen v trochu jiném oboru a nedaří se mi tolik, jako jim :-). ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný a celkem nudný film pro holky plný moralitek, které bohužel moc nefungují. Po herecké stránce je to ovšem velice dobré a Emma Watson příjemně překvapuje. Jinak se ale žádný zázrak nekoná. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Příjemný a dobře zpracovaný televizní film, který má asi jedinou chybu - a to, že je příliš krátky. Děje se toho tolik a je tu několik zajímavých postav (tři sestry, jejich dvě opatrovnice a čtyři nájemníci), které jsou všechny kvalitně zahrány a napsány, že by si film zasloužil minimálně 3/4 hodiny navíc. Ovšem takhle film krásně hopem utíká v takové až pohádkové náladě. __CZ titulky: tady ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Konečně film, kde děti nejsou andílci nebo roztomilí darebáčci, ale mají i pořádně temné stránky, které se časem ještě rozvinou. /20. 12. 2010/ ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Má to dobrý nápad s nezdravou ambicí dětí ženoucích se za slávou, ale to je tak všechno. Ono ani provedení není nějak špatné, ale příběh je fakt nadprůměrná slabota a chvílemi vyloženě selhává. Prostě nuda, kterou nezachrání ani Emma. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých filmov ktoré natočili herci s harryho pottera tento je najslabší. zatiaľ čo december boys mali krásne prostredie a neviem boli ako ku chlapcovi bližšie takisto s fantasticky silným koncom tak isto aj driving lessons boli vtipné a práve anglické takže s toho vychádzajú najlepšie. ballet shoes je slušný televízny film alebo by som povedal rozprávka ktorá sa nám snaží vnútiť dojem že ide o niečo dôležité ale nejde a všetko naberie klišovitý happy ending. Preformácie hlavných predstaviteliek sú neznesiteľné a celkovo si tu uvedomíte že emma watson nie je herečka ktorá by dokázala utiahnúť film keď jej nepomáhaju cgi efekty a nejaký ten čarovný prútik. Celkovo som jej postavy neveril, neveril som v jej presvedčenie čo robí a čo by chcela. jediné za čo ju môžem pochváliť je plač ktorý som jej ako jediný veril a zahrala ho presvedčivo inak to zachraňujú vedľajšie postavy ktoré tiež neustále riešia niečo čo je vlastne už vyriešené. takže s konca je taký mdlý pocit premárnenosti, pretože ten film vám nič nedal od zvláštneho začiatku, ktorý keby nebol podľa knihy tak by som ho považoval za pokus o umenie nejakého debilného scénaristu až po klišovitý a kŕčovitý koniec sa nič nedeje. Takže vo svojej podstate to nie je na televízny film zlé ale nič sa vám nestane keď si ho nepozriete, len skrátka ďalší príbeh dievčat ktorým sa splní sen. Aj ten stať sa pilotkou. WOW. slabé tri. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát. Na film jsem se koukl jen kvůli Emmě Watson. Nicméně nemohu souhlasit s tím, že film táhne jen ona nebo že se bez ní v něm nic neděje. To není vůbec pravda. Film je sice bez větších zvratů a jen poklidně běží, ale i tak tam pár dramatických chvil je. Moc se mi líbil příběh Pauline, Petrova a Posy, která každá ambiciózně šla za svým cílem. Příběh matky a dalších postav je neméně zajímavý. Zasazeno do třicátých let to vykouzlilo tak nádhernou atmosféru, že jsem se až skoro blahem rozplýval. Takové filmy mám prostě rád, mám na ně určitou slabost a když jej ještě herci a herečky zahrajou tak, jak tento film zahráli, tak je to prostě nádhera. Emma Watson prostě hrát umí a líbily se mi i ostatní. Nemohu jinak než za plný počet! Vic takových filmů. :) P.S.: Bohužel, v den kdy jsem se na tento film koukal, zemřel herec Richard Griffiths, který zde hraje strýce Mathewa a ostatní ho znáte jako strýčka Dursleyho z Harryho Pottera. :( ()

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně milý film o dívčím dospívání, touhách a naplněných přání. Jistě, totálně odtržený od jakékoliv reality, ale vše nahradila jemná, pohádková atmosféra. Škoda, že stopáž nebyla delší, ještě chvíli bych ráda zůstala ve světě Pauline, Possy a Petrovy. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasickej britskej rodinnej televizní film, kterej nemá čím extra zaujmout a jediným tahákem je Emma Watson, která vzhledem ke své roli nic moc herecky světoborného nepředvádí. Není to ani moc o baletu, ani moc dramatické, herci dost přehrávají ( z části asi za to může i ten otravnej akcent) a laciný konec to zabil úplně. Hvězdu za film, hvězdu za Emmu. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Prijemny anglicky rodinny film o trech sestrach, ktere touzi dobyt svet. Emme Watson to slusi a dokazuje, ze ma navic nez byt "vecnou Hermionou". Bravo! ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Film naprosto o ničem a hraní Emmy Watson mi přijde taky dost tragický. Kvůli vysokému hodnocení jsem se na Ballet Shoes docela těšila, krom toho sem chtěla Emmu vidět i v něčem jiném než v Harry Potterovi. Nějak se tu ale nedokázala zbavit výrazu Hermiony, byla děsně nepřirozená a ty dvě malé neznámé herečky hrály lépe než ona. Na celém filmu se mi nejvíc líbila Yasmin Paige, a tim to bohužel asi tak končí. ()

Neffy 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se chtěla podívat hlavně kvůli Emmě Watson, a ta nezklamala. Rodinně pohádkový příběh o třech sestrech Fossilových, jak se do učebnic dějin nedostaly, a nebo dostaly? Každopádně na nedělní odpoledne je film , spíše pro slečny, dobrou volbou. ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

milé malé neškodné rozprávkové. Nenarocny film na oddych - pohodovy vecer. Boze ta Emma ale vyrastla. Je v mojom veku, no vyzera priliz ako velka holka :)).... alebo ju tak krasne nahodili? Vidno, ze i ked je mlada, nejaku tu skusenost s herectvom uz nabrala. Rada vidavam zname tvare, v tomto filmiku tomu nebolo inak. Kopec znamych britskych hercov... Rada som opat uvidela Emiliu Fox /Sylvia/, ktora mi je cim dalej sympatickejsia. ()

Reklama

Reklama