Reklama

Reklama

Bývalý zabiják Paul pátrá po zmizelé dceři Beth, která je závislá na drogách. Ale do cesty se mu kromě drogových dealerů postaví i nelítostný šéf podsvětí Omar, který má s Paulem nevyřízené účty... Bývalý profesionální zabiják Paul mluví po skypu se svou dcerou Beth. Paul si myslí, že jeho dcera navštěvuje školu, ale pak mu přijde dopis z univerzity, podle kterého to tak není. Proto druhý den volá Beth, ale dovolá se úplně cizímu člověku. Paul ztratil s Beth kontakt a bojí se, že se jí něco stalo. Paul proto jede za Beth do jejího bytu, tam ale nikdo není. Paul najde jen fotku Beth a její kamarádky před jedním barem. Paul se tam vydá a po chvíli narazí na Bethinu kamarádku Angelu. Paul se ji snaží přesvědčit, aby mu pomohla najít Beth. Angela říká, že se Beth chytla lidí, co prodávají drogy. Paul chce, aby mu ukázala, kde dealer drog Eddie bydlí, a nabídne jí za to 500 dolarů. Angela souhlasí a oba odjedou do jiného klubu. Tam ale Eddie není. Před klubem však potkají Eddieho přátele. Ti mu nic nechtějí říct, a tak je Paul zmlátí. Od jednoho z nich si vezme telefon, ve kterém je Eddieho číslo. Poté jedou oba do jednoho bytu, kde mají chvíli na odpočinek. Paulova manželka umřela na leukémii a on má její jméno vytetované na prsou. Paul poslal Eddiemu zprávu, ten se chytil a odepsal Paulovi, kde je. Paul jde do jednoho baru, kde potká Eddieho a jeho přítele. Ten Eddieho upozorní na to, že Paul je nebezpečný zabiják a chce, aby mu radši všechno řekl. Eddie mu řekne, že jeho dcera je u dealera drog jménem Tony Martinéz, kterému se říká Lékárna.
Poté vidíme místního bosse Omara, který řídí velkou část města a právě popravil člověka, jenž ho podvedl. Omar má s Paulem nevyřízené účty. Paul ho měl kdysi zabít a dal mu bombu do auta. V autě ale byla jen Omarova žena a dcera a obě zemřely. Omar pošle své lidi, aby Paula zabili. Ti zaútočí na jeho auto. Při honičce ale nabourají a Paul pak jednoho z nich zastřelí. Druhý je těžce raněn a má vyřídit vzkaz Omarovi, aby se do toho nepletl. Paul pak vypráví Angele o tom, jak měl zabít Omara. Paul poté navštíví svého starého známého Sama a chce, aby tam na chvíli ukryl Angelu. Poté jde za dealerem Lékárnou. Po cestě se staví v prodejně zbraní, kde mu syn jeho již zesnulého přítele předá zbraň. Paul přijde do baru k dealerovi drog jménem Lékárna a najde tam dceru. Lékárna chce ale Paula předat Omarovi. Paul se brání a všechny postřílí. Poté vezme dceru a odjede k Samovi. Pak je Paul ošetřen a všichni odjíždí z města. Všichni jsou ale napadeni Omarovými muži, kteří unesou Beth. Paul si vezme zbraně a jede do Omarova sídla. Tam se utká s jeho lidmi a všechny zabije. Poté bojuje s Omarovým osobním strážcem a také ho zastřelí. Omar drží pistoli u krku Beth, ta ho udeří loktem do břicha a Paul ho zastřelí. Paul pak odvádí Beth k autu, kde na ně čeká Angela. (TV Prima)

(více)

Recenze (100)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo ze strany Bruce Willise spíš hodně trapný. Během sledování filmu mi bylo, jak kdybych sledoval filmy Stevena Seagala po roce 2001. Následně jsem si pustil Posledního skauta s původním českým dabingem a bylo mi ještě smutněji. Co se s tebou stalo, Bruci? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEZAJÍMÁ MĚ, CO ZA OBCHODY PROVÁDÍŠ. JE MI JEDNO, JAK ZNÁŠ MOU DCERU. VLASTNĚ, ČÍM MÍŇ TOHO VÍM, TÍM LÍP Z TOHO VYVÁZNEŠ. ALE CHCI VĚDĚT A MUSÍM VĚDĚT, KDE JE TEĎ. BUDEME TU SEDĚT, DOKUD MI TO NEŘEKNEŠ.… " /// Paul má prekérku. Ztratila se mu dcera. Ovšem než za to někomu kopne do koulí, kurevsky dlouho to trvá. Nejdřív postavu glorifikujeme. Pak ukazujeme B.W. jako hajzla, pak musíme stvořit drsňáka… Skoro celej film se divím, páč svině co Paula doprovází se diví taky (,,Jdi pryč zabijou tě“. ,,Nejdu“ ,,Jé voni mě chtěj zabít. Chci pryč!“…). Asi tak 300x jsem vyblil slůvko nuda a k nebi jsem poslal prosby, aby vyvrcholením nebyla přestřelka jeden proti všem. Lehce poblitej nakonec konstatuju, že jde vo obyčejný béčko, ve kterým štěkne Willis a ve kterým se nic zvláštního nestane. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Toužím po tom, vykrást nějakej akční film. 2.) Říkali, že B.Willis je mrtvej. 3.) Thx za titule ,,September“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ale jo koukatelný a pohodový béčkový film. Hlavní hrdina, tedy otec hledající svou dceru je správnéj klaďas, drsňák a nedá se mu nefandit. Bojové schopnosti i zbraně ovládá, má ostré hlášky a smrti se nebojí. Willis poprvé v roli záporáka, na scénu příjde sice až v půlce druhé, ale zahrál to celkem slušně. Jo bavil jsem se a dokonce i Rain se předvede na konci. 60% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Andre Fabrizio, Jeremy Passmore | Hudba: The Newthon Brothers | Distribúcia: Lionsgate | Štúdio: Gridstone Entertainment Group, Aparture Entertainment, Emmett/Furla Films, Oasis Films | Rozpočet: 10 miliónov $ | Tržby: - $ || Skromná akčná jazda, ktorá má čím prekvapiť, a to nie len zvučnými menami v obsadení. V prvej pólke som bol omámený záhadnosťou deja a obrazovou hravosťou filmu, ktorá mi pripomínala cross-over pc hry Max Payne a filmovej žánrovky Taken. Až do dvoch tretín filmu som uvažoval nad plnou paľbou. Prečo sa tak nestalo? To uvážte sami po zhliadnutí. Každopádne, na jedno videnie silno odporúčané. 70% | HD, THX, EN DTS | ()

castor 

všechny recenze uživatele

Začíná to slušně. Táta automechanik čeká na příjezd studující dcerky, která ovšem nedorazí, protože v poslední době nejraději strká nos do hromádky bílého prášku. Taťka navíc tak úplně neleze jen pod auta, ale má za sebou armádní výcvik a v podsvětí hodně nepřátel. Když seřeže první trojici hošanů, zbystříme. Škoda, že zhruba v polovině scénárista ztratil hlavu a možná i samotný scénář. Začne se tu mluvit o Skotsku a království, objevují se tu hodní prodavači z armyshopu, a HLAVNĚ jsou tu zlí protivníci za pouhé terče na střelnici. Dvakrát vystřelí a pak čekají, až to koupí. Navíc jsme ve městě, kde je zřejmě na policejní stanici nějaká vydatná party. Brian A Miller točí veleprůměrné akční kousky jak na běžícím pásu (pět kusů za poslední čtyři roky), ani tady toho ze sebe příliš nevytřískal. Když chce brnkat na city a „jít do hloubky“, divák se cítí trapně; když ale zrychlí střih, věří, že to klapne. Neklapne. Ta závěrečná přestřelka jeden proti přesile nemůže fungovat ani z osmdesátkové nostalgie, Bruce Willis schytá zase pár pochlebujících komentářů, Jason Patrick se připomene, že ještě žije. Jessica Lowndes mohla sjetá aspoň zatancovat. Tři hvězdy si to zřejmě nezaslouží, ale nechám je tam. Už jenom za tu první polovinu.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po pravdě neměl jsem o existenci tohoto filmu ani potuchy. Bruce jsemnaprachy Vyliž mě upřímně řečeno po Die hard 5 přestal zajímat a to nebyl zdaleka jediný film kterým mě v poslední době nasral. K tomuhle jsem se tedy dostal úplnou náhodou na základě tipu od jednoho z mých oblíbenců. neměl jsem extra očekávání nicméně zaujalo mě když jsem se dozvěděl, že Willis tu hraje hlavního záporáka a nutno uznat, že ho nehraje špatně a jeho postava je celkem zajímavá i když má v celým filmu asi tak 15 minut tak on a jeho ťamanskej zabiják mě jako záporáci docela bavili. Kdo už mě moc nebavil byl hlavní hrdina postrádající jakékoliv charizma nebo aspoň základní herecké dovednosti. V akci se sice jakž takž předvedl, ale jinak mi byl od začátku extrémně nesympatickej. Příběh pak samozřejmě vrší jedno klišé za druhým což zase jak se sluší dodat asi u podobného typu filmu není žádný překvapení. Na druhou stranu po tý docela nudný první půlce filmu která mě moc nebavila se to přeci jenom v polovině druhý aspoň trochu rozjede a nutno uznat, že některý ty přestřelky jsou opravdu pěkně a přehledně natočený. Takže ve finále mi to vychází na čistý béčkový průměr.50% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jednou si takhle večer projíždí televizní kanály jistý Brian A Miller a zničehonic jej zaujme chlápek, který běhá po Francii a mlátí Albánce, aby získal zpět svou dceru. Tenhle Brian hned na druhý den nakluše za nejbližším producentem a svěří se mu se svým večerním zážitkem. Simsalabim a z Francie je New Orleans, z Albánského šéfa Bruce Willis a z Liama Neesona vyhořelý Jason Patric. Musím si dát bacha na chlápka, který MÁ TETOVÁNÍ, v nejbližším autoservisu, protože by mě mohl zabít na milion způsobů a to nejen tím že by mě předal fakturu za opravu auta.... Bože dohlídni prosím, aby v podobných filmech už přestal hrát, pro mě kdysi největší frajer, Bruce Willis. Během psaní tohoto komentáře přemýšlím jestli se mě v Princovi vůbec něco líbilo, ale nedokáži na nic přijít. 20% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Tak co tu máme ? Laciné béčko a nějaký ten příběh vpíchnutý v něm ? Jojo, přesně tak to je. Celkově je to vlastně úplně o ničem, ale má to svůj vlastní a netypický styl, nenudí to, akce tu je, sice až v druhé půlce se začne rozjíždět a ve finále jí je celkem dost. Nejvíc mě bavil hlavní hrdina – herec Jason Patrick. Docela méně známý herec, ale já ho viděl ve filmu Nebezpečná rychlost 2: Zásah. Tam mě zaujal, byl teda dost podobný Keanu Reevesovi, který hrál v předchozím filmu Nebezpečná rychlost. Takže Jason Patrick mě v tomto filmu zaujal, byl nekompromisný, s ničmím se nemazal a tak dále. John Cusack ve vedlejší roli zahrál podle mě uplně sjetého týpka. Nemyslím to doslovně. Ale tak mi skutečně připadal, měl celkem zbytečnou roli, ale pobavil mě alespon. Zato Bruce Willis jako záporák byl takový tak normální. Nebyl špatný a ani nijak herecky neoslnoval. Nějaký souboj se tu taky najde a hlavně přestřelek je zde celkem dost – obzvlášt na konci. Hudba normální. O nějaké skvělé super zápletce se nám může nechat zdát. Prostě obyčejný nízkorozpočtový film, který ničím velkým nezaujme. Přesto jsem neviděl žádnou zásadní chybu. Film utekl rychle, takže moje rozhodování mezi 2 a 3 hvězdou jsem nakonec překonal a dávám s odř.ušima tu třetí. Takže čistý, možná trochu slabší průměr mi z toho vychází. Na jedno shlédnutí to šlo a nenudil jsem se, aspon to. Tak to je vše co bych k tomu dodal. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa písať o tom, že Cusack sa zhliadol v Cageovi a ich účesy sú na nerozoznanie, že spolu s Willisom sú ochotní hrať aj vo filmoch, pri ktorých vedia, že ich v kine nikto neuvidí, alebo o Patrickovom supermanstve. Jeho protivníci totiž považujú za česť zomrieť po zásahu z jeho zbrane a schválne strieľajú mimo a po zásahu efektne odpadnú. Ale stačí napísať, že: Komando 2. Jason Patrick je sympatický a drsný, ale na Arnolda proste nemá. Nie sme už totiž v 80. rokoch. Na druhú stranu práve takýto priamočiary prístup mnohým retro fanúšikom chýba a práve na nich Miller myslel a jeho prístup privítajú s nadšením. Mňa to proste iba nebavilo, najmä po úvode, ktorý sľuboval mystický, pomalý triler možno až v štýle 8 mm. Hlavne, že Fifty si zase strihol cool úlohu a môže ďalej machrovať, aký je skvelý herec. Pozor, jedná sa iba o cameo a Willis s Cusackom zase až tak viac času na plátne ako on nestrávia. Je to Patrickove sólo. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Zajděte si do nejbližšího supermarketu, nakupte nějaký levný nefiltrovaný ležák neznámé značky, popřípadě Starobrno nebo Bernard, k tomu malinový kefír, hroznové víno, bio mošt a dvacet deka pařížáku. Až se vrátíte z nákupu, pohodlně se usaďte se svou taškou a veškerý nákup v různém pořadí zkonzumujte. Věřím, že dřív či později se dostaví velmi intenzivní výsledek, rovnající se Viktoriiným vodopádům v období záplav. Pohled do míst, kde jste vykonali svou neodbytnou potřebu, pak prakticky odpovídá tomuto filmu. Víc nemám, co bych k tomu dodal. 0% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jo tak jako z půlky jsem byl nasranej že na obale jsou xichty, který jsou až uplně konci filmu.. celej film jsem se těšil na Kjusčaka a to teda bylo než jsem se ho dočkal.. jinak to není uplně špatný, má to celkem obyčejnou vypnimozek zápletku, nějaka akce tam je, tak proč to posílat rovnou doprdele. když mě to i celkem bavilo? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Naprosto zoufalý a průhledný akčňák, do kterého se z nějakého záhadného důvodu nechal překecat Bruce Willis a jelikož asi neměl čas Nic Cage, vybrali tvůrci už prakticky zapomenutého Jasona Patricka, do role drsného taťky, který ví, jak se používají bouchačky. Pokud jsem počítal správně, byl zde jeden výbuch a jedna nicotná přestřelka. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tohle mi dost sedlo a neměla bych to říkat, ale Bruce byl vedle Jasona těžce za zenitem, jasně že to umocňoval typ role, přesto jsem fandila taťkovi a věřila mu každou podstatnou akci i myšlenku. Umírněná hudba měla taktéž podíl na výsledku mé spokojenosti, jenž se promítl v počtu udělených hvězd. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice to má chvílemi pěkný vizuál a hraje v tom Bruce Willis, ale jinak příběh je vykradený ze všech možných klišé, samozřejmě kam se to hrabe na Liama Neesona, a podaný tak bezduše, bez nápadu, bez nadhledu, až to bolí. Navíc hlavnímu hrdinovi tu jeho sveřepost těžko věřit, při jeho asi 165 cm výšky a s obličejem dědy Mráze. Jó, kdyby role prohodili, a on hrál bad asse a Willis otce, mohlo to být zajímavější. Jinak obě holky hrají tragicky, a někdy si člověk i přeje, aby obě zhebly a byl klid. A ty nesmyslné hlášky, co se celou dobu pronášejí! Včetně té, na kterou jsem byl na konci zcela alergický - já chci domů! A už vůbec zapomněli na klasiku těchto filmů, kdy bad ass ještě z posledních sil hrdinům zatopí, to prokaučovali. Akční scény nasnímány neslaně nemastně, jj, už věřím, že ho nikdo netrefí, když jsou na něho připravení, že on v klidu nakráčí do baráku a oni čekají, až vytáhne zbraň, ale ani tak ho pět chlapů ani jednou netrefí. Blbost, prostě blbost. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Střílečka ze staré školy, u které se člověk musí i usmát, jak je pitomá. Ale na mě to docela fungovalo, takže mě tatík-automechanik s kurva kriminální minulostí a speciálním armádním výcvikem nijak neurážel. A mohlo to být i lepší, kdyby do hlavní role neobsadili tak necharismatické a nedůvěryhodné poleno, jakým je Jason Patrick. To by i ten Cusack byl snad lepší. Ale i tak ta přijatelná stopáž utekla docela rychle a na Taru Holt se sem tam ihezky dívalo. 50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Cha, cha. Musim sa smiat. Bruce klesol do este väcsich sraciek ako Seagal. Zaujimalo by ma, preco zobral ulohu v tomto filme. Ved nedavno dal jasne najavo, ze akcne filmy ho nebavia. Kvôli prachom to urcite nebolo. Na to je tato megasracka prilis lacna. A k samotnemu filmu. Je to klasicky Brian A Miller. Hlavny hrdinovia v jeho filmoch neustale po niekom patraju (tentokrat hlada hrdina svoju dceru) a pritom trochu zmlatia nejakych nahodnych uboziakov. Tentokrat sa nasli peniaze aj na jednu nahanacku a väcsiu prestrelku. Vlastne by z tychto konceptov mohli vzniknut aj pozeratelne filmy, keby ich netocilo take nemehlo. Dialogy sustia papierom, emocie vôbec nefunguju a akcne sceny su mizerne natocene. Takze okrem zaujimaveho hereckeho obsadenia neexistuje ziadny dôvod preco sledovat tento film. Snad len pokial chcete vidiet Willisa ako zaporaka. Pokial vam to k stastiu staci, tak hura do toho. 2/10. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

To je škody. Ještě prvních třicet minut je super, ale postupně to ztrácí ten náboj a od první přestřelky mě to tolik nezajímalo. Akce tu není zas tolik, ve výsledku je však sotva průměrná. Jsou tu dva souboje, jedna honička a asi tři přestřelky. První souboj proti třem cápkům na ulici mě totálně uzemnil, byl jsem na kolejích a očekával co přijde dál. Ta druhá bitka na konci filmu za nic však nestojí, nudná choreografie. Honička s autama, která tu je za nic taky nestojí a co se týká přestřelek, je to klasická unylost, kdy hrdina vystřílí všechny a ani jednou to neschytá. Ale aspoň to nemá tak jednoduchý, musí přebíjet zásobníky a krýt se. Herecké obsazení vypadá slibně, hlavní hrdina mě bavil, v akci se slušně předvedl, je nekompromisní, má několik dobrých hlášek a působí přirozeně, šel z něj respekt, Cusack mě potěšil aj v akci vypadá pořád svěže, získal si mě, 50 Cent tu je sotva pět minut, Willis zahrál záporáka solidně a jeho parťák Rain taky ušel a se zbytkem problém nemám. Co mě zklamalo, absence soubojů, po tom prvním se vyskytnou situace, které si o bitky říkají. Škoda, ještě v první polovině jsem to považoval za béčko roku. 6/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Přestřelka si vyžádala čtyři životy........... Film má strašně divné bervy, takové vyblité, hnědé až do žlutava - fuj. Strašný je i obsah a vlastně celý příběh. Nebavilo mě to. PS - Bruce Willis tam moc nehraje. Vlastně je chvilku na začátku a pak zase chvilku na samém konci. Trochu podvod. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další kousek kde se objevil Bruce Willis kvůli kterému jsem film zhlédnul to si zase nebudeme namlouvat nic jinýho... :-)))Jestli se tu najde někdo takový kdo to bude chtít vidět taky hlavně kvůli němu tak musím upozornit,že je tu zase tak 10 minut z toho jeden záběr se tu opakuje asi třikrát...ale víc a víc si začínám všímat (nevím jestli to někdo vidí stejně),že na mě Bruce začíná působit,že o to naprosto nebaví-má pořád stejný výraz takový ten typu jako by si v duchu říkal-to je otrava.... začíná se v mých očí propadat tímto stylem pomalu do vod kde pluje Steven Seagal a jeho stejné výrazivo v jeho filmech a očividná vidina ,že ho to taky nebaví a pokud ano a já se mýlím tak by někdo oběma měl říct,že by s tím měli něco dělat...takže to je jedno mínus tohoto filmu.Druhé je ,že hlavní hrdina je pro mě takovej neslanej nemastnej jak se říká...Za třetí rolička Cusacka je tu opravdu navíc a jen kvůli jménu určitě ne tím,že by vypadal nějak ve formě.....Za čtvrtý-děj filmu i když je to jasný,že to má být jen akční film tak scénář napsal pan J.Passmore snad v dlouhé chvilce na záchodě.A za páté -to co mi v úvodu filmu tak nepřišlo tak postupem mi to přišlo fakt ujetý a to ,že když je na hlavního hrdinu stříleno tak kulky snad i na metr daleko letí kdo ví kam...a co víc oni ani neudělají díru do zdi atd.:-) no celkově jsem pořád myslel,že i přesto vše tomu dám alespoň tři hvězdy,ale nakonec mi vypsané důvody překlonily názor na mých maximálně 45 % a dvě hvězdy. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jsem fakt naštván. Jelikož film měl skvěle a zajímavě našlápnuto, ale postupem času to přestávalo bavit a v závěru se z toho vyklubala dokonce béčková srágora, kdy hlavní hrdina krosí desítky protivníků včetně chudáků sekuriťáků a sám nemá ani škrábanec. Ukázkový příklad, jak se dá podělat velký potenciál, kdy navíc režisér má k dispozici taková jména jako Willis či Cusack, škoda. PS: 50 Centova role byla vskutku úchvatná :) 60% ()

Reklama

Reklama