Reklama

Reklama

Sedm přátel z vysoké školy se potkává na svatbě na pobřeží, kde si dva z nich řeknou své Ano. Svědkyně však měla s ženichem vášnivou aférku... Lila Hayes (Anna Paquin) a Tom McDevon (Josh Duhamel) se poprvé setkali na vysoké. Oba se stali součástí kruhu blízkých přátel, kteří sami sebe nazývali Romantiky. Šest let po ukončení studií chystají Lila s Tomem svatbu a při této příležitosti se všichni Romantici po letech znovu setkávají. Nevěstina spolubydlící z vysoké Laura Rosen (Katie Holmes) jde Lile za svědka. Jenže Laura má před svou kamarádkou tajemství – Laura měla aféru s Tomem v době, kdy už chodil s Lilou. A zdá se, že jejich city stále ještě nevychladly. Ve svatební den tak s přibývajícím alkoholem vylézají kostlivci ze skříní. Lilin bratr Chip (Elijah Wood) se například z nenadání přizná, že mu Laura nedá spát. (HBO Europe)

(více)

Recenze (56)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Komédia? Nežartujte... sladkobôľna melodráma ako vyšitá, až na to, že ani jediná postava ma neoslovila ani nezaujímala. A niekoľko z nich by si zaslúžilo poriadne vyfackať. Možno by konečne prestali fňukať, pitvať minulosť a kopať do mŕtveho psa. Asi to má fungovať ako sonda do ľudských vzťahov, ale na mňa veru nezapôsobila, iba vyvolala totálne znechutenie. Poučenie z filmu pre tých, ktorí to nevedeli doteraz - nerobte žiadne rozlúčky so slobodou a stretnutia s bývalými po rokoch poslednú noc pred svadbou! Inak budete všetci na šrot, z alkoholu aj náhle prebudených sexuálnych pudov. Za druhé, obavy zo záväzku sú namieste, ale nechytajte paniku tesne pred obradom - mali ste hromadu času premýšľať a v tom čase už máte dávno vedieť čo si beriete a prečo si to beriete. V opačnom prípade ste blbec ;-) ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Pokud tohle měl být korunní důkaz, že Katie Holmes umí hrát a Josh Duhamel není jen prázdným hezounem, pak Vám musím oznámit, že proces proti nim i nadále pokračuje. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodně se nejedná o komedii, ale drama, drama o partě přátel, které se odehrává v průběhu dvou dnů. Tenhle film v sobě určitě měl nějaký potenciál, hlavní jádro, nebo spíše myšlenka, které pravděpodobně chtěla Niederhoffer dosáhnout rozhodně nemusela být špatná, jenže to by chtělo zkrátka zcela jiné pojetí a zajímavější režii. Celý film je hodně nezáživný. Navíc mi vůbec nesedlo ústřední duo. Mezi Katie Holmes a Joshem Duhamelem to absolutně nezafungovalo, nevěřila jsem jim vůbec nic. Anna Paquin se snažila, ale ani ona nevytrhne film ze slabšího průměru, trochu mě mrzelo, že Elijah Wood dostal tak málo prostoru. Největším nezdarem filmu je pak jednoznačně závěr, to byl prostě úlet a vůbec nechápu, o co se tady Niederhoffer pokoušela. The Romantics je tak naprosto zbytečný film, který nemá vůbec co nabídnout. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Komedie to teda není ani náhodou. Narazila jsem na to, když jsem si prohlížela filmografii Anny Paquin a docela mě to zaujalo, o to větší šok jsem měla, když jsem zjistila, že tam hraje i Dianna Agron, Adam Brody, Josh Duhamel a Elijah Wood, neváhala jsem ani minutu a přesto, že to tady má tak malé hodnocení, mě se to fakt docela líbilo. No upřímně to bylo docela praštěný, šestice kamarádů rozdělí do dvojic aby našla ženicha na útěku. Je jasný, že se to trochu zamotá, i když tady se to občas zamotalo až tak, že jsem kroutila hlavou. A pro jednou mě Malin Akerman nerozčilovala, naopak jsem obdivovala krásný šaty co na sobě měla skoro polovinu filmu. Poučení z tohohle filmu? Nezvěte si na svatbu bejvalku snoubence, nehledě na to jestli je to vaše nejlepší kamarádka nebo ne. A víte co? Já tomu klidně dám 4* ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Užvaněná motanice milostných a nemilostných vztahů, která se kvůli setrvalé nudě skoro nedá vydržet. Dělalo to na mě dojem, že se Američani vzdáleně inspirovali Shakespearovým Snem noci svatojánské, ale místo magické hry o přelétavosti lásky jim z toho vyšlo suchopárné zoufalství, kdy je mi ve finále úplně jedno, kdo s kým skončí a proč. Strašlivá kamera, která herce často snímá od nohou a zezadu, až jsem si říkala, že to jsou úhly, jakoby je chtěl napadnout vlkodlak. Kéžby! Aspoň by se něco dělo, protože jinak se tady jen plká. /5. 12. 13./ ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Katie nemůže hrát v takovém filmu bože koho to napadlo, zbytek filmu celkem v pohodě a dobrý ale Katie fakt ne. ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Nechápu, kde tvůrci vzali označení komedie, vůbec jsem se nezasmála. Spíš jsem brečela nad mizernými výkony některých herců-Holmes, Duhamel. Film téměř bez děje. Nuda. Hvězdička pouze hudbu a Annu a Diannu. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Anču Paquin, protože jsem jí tuhle sviňku žrala, a druhá za: "But the thing is, without words, I have nothing. I have nothing." ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

JOJ CINEMA HD - Nebylo to tak zlé, jak jsem z počátku, zejména díky aktuálním 46%, čekal. Úvod takový plytký, pak se to rozjede a zcela nenáročně to odsype a je tu konec, který je pravda dosti náhlý, ale tak co už. Co mi hlavně utkvělo - hudba. Ta byla super. Ve finále kvalitní 3 hvězdy. 67% (with J.) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Podle mě to byl jasný důkaz, že Anna Paquin je naprosto nemožná herečka a s Elijahem Woodem by si mohli podat ruce..Ale Katie Holmes mě celkem mile překvapila.Skvěle zahrála svoji roli a ani trochu mě díky ní,Adamovi a Joshovi film nenudil. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Rozsudek: Katie Holmes a Josh Duhamel usvědčeni z totálního neherectví. Trest: Nadále budou hrát v totálně nudných slátaninách, jako je tato. Jediná hvězda za přítomnost Dianny Agron. 2/10! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Drama, a to prošpikované skrz naskrz zápletkami a komplikacemi. S komedií to teda nemá nic společného. Film to byl bezesporu hmm zajímavý, ale že by byl i fascinující, to zase ne. Herecké výkony jsou strašné, dokonce i v poslední době mou oblíbený J.Duhamel mě nijak neohromil, K.Holmes snad ani neumí hrát, nehledě na to jak je mi strašně nesympatická, a co to proboha mělo být s E.Woodem? Každopádně příběh je opravdu ze života, autor se ho snažil nafukovat, aby nás šokoval, abychom nechápali, co se děje, aby byl pro nás konec tajemný, ale popravdě ničeho nedosáhl. Jedno z těch dramat, co vypadají, že budou něčím jiné než ostatní a zatím jedinou poutavou věcí na něm byl název a to jak se k němu přišlo: "My friend got the nickname The Romantics. Because of our incestuous dating history." ()

frings 

všechny recenze uživatele

Romantici bez romatiky. Mám rád pomale plynoucí, konverzační filmy, ale sem se to nějak nehodilo, chybí tomu šťáva. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ach bože, prečo vie byť láska taká hlúpa, prečo sa vzťahy musia neustále komplikovať......ach. Príbeh romantikov bez romantiky vyprávajúci vierohodne o odvrátenej strane lásky. Vierohodne, ale nudne a strnulo. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ten monolog Katie Holmes na začátku filmu bylo něco tak otřesnýho, že jsem se chtěl jít vysprchovat pod rozpálenej olej, aby mě to tochu probralo. WTF ? 1* - za snahu ()

Reklama

Reklama