Reklama

Reklama

Na sv. Valentýna

  • USA Valentine's Day (více)
Trailer 1

Sledujeme příběhy téměř dvou tuctů lidí, kteří během tohoto svátečního dne prožívají romantické chvíle, nebo trapný neúspěch. Mezi účastníky je například květinář Reed, který právě požádal svou půvabnou přítelkyni Morley o ruku. Jeho nejlepší kamarádka, učitelka Julia, zůstává na Valentýna sama, její přítel kardiolog Harrison odjíždí pracovně do San Franciska. Nadšení svých romantických spoluobčanů nesdílí sportovní redaktor Kelvin, který byl "sesazen" do společenské rubriky a nyní je nucen chodit po městě a dělat rozhovory se zamilovaným obyvatelstvem. Jedním z dotazovaných šťastlivců je i Reed. Díky televiznímu rozhovoru míří do jeho květinářství davy zákazníků. Harrison u něj objedná dvě kytice, jednu pro svou ženu Pamelu, druhou pro Julii, v tu chvíli Reedovi dochází, že jeho kamarádku čeká velké zklamání. Do květinářství přichází i malý chlapec Edison, který kupuje květiny pro svou lásku. Jeho matka je pracovně v zahraničí, a tak chlapce vychovávají prarodiče, Edgar a Estelle, kteří se i po padesáti letech manželství hluboce milují. Den sv. Valentýna se chýlí ke konci a na losangeleském letišti přistává letadlo, kterým přilétá Holden. Během dlouhého letu se seznámil s Kate, důstojnicí americké armády, která se vrací z dlouhé mise domů na pouhý jediný den. Domnívá se, že Kate letí navštívit svého přítele, pravda je ale jiná, Kate letí za svým synkem Edisonem. (TV Nova)

(více)

Recenze (487)

embecka 

všechny recenze uživatele

Oooooo, tento film si vôbec nezaslúži to, čo sa tu o ňom píše, ale vôbec. Keď si odmyslíme klasickú najsladšiu najkrajšiu Lásku nebeskú, keď si predstavíme, že by nikdy neuzrela svetlo sveta, potom by práve tento film bol medzi dvesto najobľúbenejšími. Je nutné očakávať od filmu vždy ohurujúce dramatické scény, prejavy umenia, ktoré pochopí len každý desiaty divák? Nemôžem sa občas pozrieť na niečo milé, blízke, láskavé, citlivé??? A čo mňa osobne potešilo najviac - že som počas celých dvoch hodín nemala ani poňatie, kde Julia Roberts cestuje :) ()

Simgal 

všechny recenze uživatele

Americký pokus napodobit kouzlo Lásky nebeské. Bohužel se to tak docela nepovedlo a pro mě se jedná pouze o průměrný romantický film. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím jak, ale tahle přeslazená oslava všech podob lásky plná oblíbených tváří, jejichž osudy se nápaditě střetávají, si mě opravdu získala. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Příběhy, které nejsou zajímavé (nejde přitom ani tak o námět jako o zpracování; jiné jsou zase klasicky předvídatelné a samostatně by neobstály). Na sv. Valentýna nejsou zase o tolik horší než pozdější Marshallův Šťastný Nový rok, ale zatímco u Šťastného Nového roku byla pro kontinentální Evropany aspoň jakáž atmosféra, ztotožnění se s doopravdy mezinárodním svátkem není zase tak těžké, sv. Valentýn takový tah na bránu pro nás nemá, ani přesto, že ve většině zemí (mimo ČR, kde distributoři přišli s křížkem po funuse) nasadili film pár dnů před sv. Valentýnem. Celkově to tak působí spíš jako pokus o to vydělat bez zástěrky, Šťastný Nový rok měl všude product placement a nepříjemný patos (ale celkově vzato lepší příběhy), sv. Valentýn je jen vyčpělou romantikou s atmosférou, kterou jako Evropanka nevychována v tomto svátku ve filmu prostě nevidím, nebo tam jednoduše není. 50% ()

Gerrard8 

všechny recenze uživatele

Možno sa to niekomu nepáčilo, ale ja to nemôžem povedať... Nasmial som sa až až... Herci skvelý... Nič viac k tomu nemám čo dodať. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Ze startu sem si říkal proč se na to vůbec dívám,ale postupně mě to začlo celkem bavit.S hercema je to tak napůl.Chlapi byli většinou hrozní a dvojka Taylor Swift (klidně zpívej,ale nehraj!),Taylor Lautner (kde tebe kurva našli?!) sou pro mě jasní držitelé Zlatých Malin.Jessica Biel a Anne Hathaway jsou čím dál hezčí,ale nejvíc se mi líbila,tady okouzlující Jennifer Garner.Občas si dám romant'árnu rád a tohle byl příjemný film. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Film na spôsob Lásky nebeskej, ale na druhýkrát je to už nuda. Zbytočný film plný hviezd, ktorý Láske nebeskej nesiahá ani po členky. Dlhý, nudný príbeh, ktorý ma vôbec nenadchol. Tento žáner mám rád, ale tento film ma sklamal na plnej čiare. 40% ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Tohohle filmu jsem se dost obávala, a to z prostého důvodu - všude jsem četla, že je to jakýsi americký pokus trumfnout anglickou Lásku nebeskou, které je podle mě snad tím nejlepším romantickým filmem vůbec, a pochybuji, že ji kdy něco překoná. Nakonec jsem ale sebrala odvahu a na Valentine's Day jsem se podívala. Ano, s Láskou nebeskou to má společné to, že děj se točí kolem poměrně dost postav, a všechny jsou nějakým způsobem propleteny. A je to příběh zameřený na jeden svátek, tedy Valentýna. Ale tím veškerá podoba končí, během sledování jsem si na "anglickou verzi" vůbec nevzpomněla. Valentine's Day je lehce nadprůměrný film, ve kterém navíc hraje tolik známých osobností, že najít v něm někoho, koho neznáte, nebo jste s ním neviděli žádný jiný film, je snad nemožné ()

goniss 

všechny recenze uživatele

bože :D ja na to koukala kvůli hvězdnemu obsazeni, ale ten film byl tak ale tak ale taak nudný!!! a hrozný a trapny, a prostě ubohý. Krásné herečky, ale k čemu tam hrajou, když ani nezvednou reputaci filmu?.... Navíc, Valentýn je pro mě nepochopeý svátek, kdy je absoltuní chyba a blbost ho uznávat.. a v mojem myšlenkovém pochodu následuje věta: když někoho miluji, dokazuju mu to každý den, ne jeden den v roce. AAAA prostě kdo můžete vyhněte se této nohopostavové romantiky :-! ()

MAJkLSON

všechny recenze uživatele

Videl jsem asi 5 minut a nedoporucuji nikomu! Preslazena americka romantika na entou. U Garyho Marshalla se projevuje senilita. ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar lásky nebeské. Američanům se to prostě nevede napodobit. Žádný z příběhů mě nechytil za srdce ani nezaujal. ()

Vaiollet 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Anne Hathaway - skvělí herci v dosti podprůměrné romantické komedii, která nebyla vůbec vtipná a ani romantická, a kterou jsem musela trochu popohánět, abych se vůbec dostala na konec. ()

Mallinali odpad!

všechny recenze uživatele

Když vám někdo hodí šavli před dveře, je jedno že na to naházíte tropické orchije. Je taky šumák, když do toho zapíchnete duhovou vlajku nebo na to nalepíte Pohlrajchovu samolepku. Nezachrání to ani když to pojmenujete po svém dítěti, natočíte s tím hiphopový cédéčko a že tomu neziskovky vylobbují volební právo. Furt tam bude nablito. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Další příjemná oddychová romantická komedie, ke které mám jen drobné výtky. Tou první je zbytečně dlouhá stopáž, některé části ubíhaly velmi pomalu (jak by řekli vodáci - volej) a poslední výtkou je, že některé herečky nedostaly mnoho prostoru (např. Julia Roberts). Na druhou stranu je třeba vyzdvihnout dobré obsazení, hudbu a některé scény a hlášky. ()

Pitaya 

všechny recenze uživatele

Myslím, že 14. února byl vhodný den zkouknout tento film. Dojalo mě to a zároveň pobavilo. Prostě krásná romantická komedie. ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (více)

Reklama

Reklama