Reklama

Reklama

Na sv. Valentýna

  • USA Valentine's Day (více)
Trailer 2

Sledujeme příběhy téměř dvou tuctů lidí, kteří během tohoto svátečního dne prožívají romantické chvíle, nebo trapný neúspěch. Mezi účastníky je například květinář Reed, který právě požádal svou půvabnou přítelkyni Morley o ruku. Jeho nejlepší kamarádka, učitelka Julia, zůstává na Valentýna sama, její přítel kardiolog Harrison odjíždí pracovně do San Franciska. Nadšení svých romantických spoluobčanů nesdílí sportovní redaktor Kelvin, který byl "sesazen" do společenské rubriky a nyní je nucen chodit po městě a dělat rozhovory se zamilovaným obyvatelstvem. Jedním z dotazovaných šťastlivců je i Reed. Díky televiznímu rozhovoru míří do jeho květinářství davy zákazníků. Harrison u něj objedná dvě kytice, jednu pro svou ženu Pamelu, druhou pro Julii, v tu chvíli Reedovi dochází, že jeho kamarádku čeká velké zklamání. Do květinářství přichází i malý chlapec Edison, který kupuje květiny pro svou lásku. Jeho matka je pracovně v zahraničí, a tak chlapce vychovávají prarodiče, Edgar a Estelle, kteří se i po padesáti letech manželství hluboce milují. Den sv. Valentýna se chýlí ke konci a na losangeleském letišti přistává letadlo, kterým přilétá Holden. Během dlouhého letu se seznámil s Kate, důstojnicí americké armády, která se vrací z dlouhé mise domů na pouhý jediný den. Domnívá se, že Kate letí navštívit svého přítele, pravda je ale jiná, Kate letí za svým synkem Edisonem. (TV Nova)

(více)

Recenze (487)

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Pokud si pustíte nějaký film na Valentýna, pravděpodobně budete single. Tvůrci "valentýnských" filmů jsou nechutná masochistická monstra! (a pan Marshall je monstrum největší) Proč by jinak tvořili filmy, které zvýší hladinu cukru v krvi i pavoukům v multiplexech? Proč nutí osamělé uvědomit si, jak moc jsou osamělí, když vichni kolem jsou NECHUTNĚ šťastní? Myslím, že kdybych se na toto koukala sama o Valentýnu, regulérně bych spáchala sebevraždu! Nejlépe cukrem! Ale na 1.máje to tak hrozné nebylo... Klidně mě mučte, ale mě se tyhle "střípkaté" filmy nikdy nezají. Je to zvláštní tlak na diváka,který nemůže sledovat jen tu příběhovou linii, která ho baví, ale i pět dalších kolem. Je to vychytaný způsob jak dopravit do hlavy kohokoliv jakékoliv poselství (nejlépe morální, žejo) a v tomto případě také maximalizovat romantiku. A o to koneckonců jde! ()

jprmusic odpad!

všechny recenze uživatele

Film Valentineś Day mne přesvědčil o několika věcech. V první řadě o tom, že většina američanů jsou totálně šílené bezduché loutky, žijící jako stádo. Jsem zvědav, co by se stalo, kdyby došly na Valentina kytky. Pravděpodobně by se šla půlka Ameriky oběsit. Fakt se nedivím, že 72% američanů navštěvuje psychiatry. Další zjištění, pramenící ze sledování tohohle smutného představení je, že se Gary Marshall musel pravděpodobně zbláznit, protože takhle okopírovat Lásku nebeskou je nestoudnost prvního řádu. Ještě že tam nenechal hrát stejné herce. Protože Ti by do toho nejspíš šli, vzhledem k tomu, kolik slušných herců se tak jako tak téhle zhůvěřilosti zůčastnilo. U Julie Roberts mě to nepřekvapuje, ta zřejmě Marshallovi ještě stále splácí Pretty Woman, a u A.Kutchera taky ne, protože ten žádnou lepší roli nedostane, ale u Jamieho Foxxe je to s podivem. Závěrem musím říct, že jsem tuhle hrůzu protrpěl jen proto abych se dozvěděl, že to opravdu dopadne tak jak jsem tušil od začátku. Dopadlo. Bylo to ale na hraně, protože při scéně setkání ragbisty a milionáře jsem málem zvracel (a to rozhodně nemám nic proti gayům).. ()

Alca 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi líbil, taková Láska nebeská v trochu nejednoznačnějším podání. Proto jsem chtěla dát 4*, ale po titulcích mě dostala Julia Roberts ve vystřižené scéně navazující na Pretty Woman! Takže 5*. Neuvěřitelný! ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

První dvět třetiny byly recyklovány zřejmě z podpažního výpotku manažera firmy na výrobu valentýnských přáníček. Ale ve chvíli, kdy došlo na "mladou lásku plnou nadějí a příslibů nevnímající realitu" :-D :-D se to začalo podobat filmu. Holt to nejlepší nakonec. Jako romantika to na mě moc nefungovalo. Jako komedie se to - na konec - dalo... No a protože láska je krásná a důležitá veledůležitá - přidávám jednu hvězdičku. ()

drtickaa 

všechny recenze uživatele

Náááhodou, ja som sa kráľovsky bavila. Možno tomu pomohla nedôvera po New Year's Eve. Neporovnávajte s Love Actually, proste si užite niečo milé s veľa vydarenými fórmi. 75% ()

Mikel LetsGo 

všechny recenze uživatele

Zajímavá variace na lásku nebeskou, jejichž podobnost se v mnoha bodech nedá přehlídnout. V žánru romantických komedií se jedná o slušnej průměr, ale přirovnal bych to tak trochu k imitaci tance Michaela Jacksona.Muže být sebelíp vypilovaná technika a kostým, ale celkový dojem nikdy nebude takový jako originál. Taková ta jiskra, kterou láska nebeská měla a kterou sem u svatýho valentýna tolik postrádal. ()

DjsVorel odpad!

všechny recenze uživatele

Nudnější plitkej film jsem dlouho neviděla. Srovnávat s čímkoliv by byl hřích. A jiskření mezi protagonisty nulové. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Asi to měla být americká odpověď na Lásku nebeskou, ale byla to celkem slabá odpověď. Těch příběhů je asi až moc a filmu to spíše škodí, ale jsou i světlejší momenty ve filmu, které ho nakonec k tomu průměru dotáhnou. Jinak obsazení je opravdu hvězdné. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Snaha o natočení romanťáku s několika vzájemně se propléta jícíma dějovýma linkama ve stylu Lásky nebeský a zopakovat tak její neuvěřitelnej úspěch byla od samýho počátku předem odsouzena i přes hodně slušnej casting bohužel jen k lepšímu průměru a důvod je jasnej. Klišovitý a do svýho národa zahleděný amíci sotvakdy můžou natočit něco tak kvalitního jako angláni plný skvělýho vkusu a vytříbenýho humoru. Pořád je to ale o třídu lepší než další z řady Štastný nový rok. 65%. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Romantika, kterou jsem ale se svým Valentýnem nesledoval zaráz.. Nabité hvězdami, zajímavě propojené postavy. Taková letní láska nebeská. Mi už jen zbývá vytrvat, modlit se a doufat, že to i nám vyjde. Protože jasno mám! ()

PJacobson 

všechny recenze uživatele

Dvakrát nepotěší, ale ani neurazí. Na sv. Valentýna je film nabitý hvězdami, mnohdy úplně zbytečně, prostě jen proto, aby tam byly. Film má svá slabá místa, u kterých se vám chce spát, na druhou stranu vás některé vývoje trošičku překvapí i se několikrát zasmějete. Je to taková jednoduchá, odpočinková, romantická komedie na dlouhé zimní večery, ve které jsou vám kromě hereckých hvězd naservírovány i největší romantické hity, včetně nezapomenutelných klasik jako "I will survive" nebo "On the street where you live". Ovšem jak již řekli jiní, s Láskou nebeskou bych si to nedovolil srovnávat, na tu to prostě nemá! ()

Dr.Loomis 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se mi to líbilo než nějaký SAMEC,je to trošku delší,ale dá se na to koukat. Prostě taková ta zlatá střední cesta=romantika.70 % ()

Clarka 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych dala hvězdičky dvě - obsahově na víc tato romantická komedie nedosáhne. Ale tu jednu navíc si zaslouží za plejádu osobností, vždy vtipnou Anne Hathaway a charismatickou Julii Roberts s hláškou o dávném nakupování na Rodeo Drive. Ale narozdíl od Lásky nebeské není nutné vidět znovu. ()

erapo 

všechny recenze uživatele

Pre mňa nešlo až tak o obsah ako skôr o herecké výkony a tie boli tentoraz skvelé. Škoda, že tie príbehy neboli lepšie prepracované a nebol lepší scénar. ()

p.i.t.b.u.l 

všechny recenze uživatele

Opět jeden romantický film. S filmy jako tento se nějak roztrhl pytel. Příběhy lidí, které se prolínají je populární a ne vždycky se to povede. Tohle se však podařilo. Zatím pro mně je číslo 1 Láska nebeská. Nicméně tento film mně příjemně překvapil. Vše se točí kolem svátku Valentýna a ukazuje příběhy lidí, v tento pro někoho významný den. Tyto příběhy jsou buď štastné nebo naopak smutné. Ve filmu hraje spousta skvělých herců, které mám rád, tak že o to více jsem si film užil. Film má své mouchy, ať už to je okoukané téma, nebo nepříliš chytlavé příběhy, na druhou stranu tento film příjemně utíká a pokud si představíte nebo v něm najdete podobný příběh, který se Vám stal, o to víc si tento film zamilujete. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Klasicky pôjdem proti prúdu :) Páčilo sa mi to! Príjemné postavy, príjemné príbehy, pri ktorých som sa vôbec nenudil, svižné tempo. A že tam bola nejaká tá gýčovosť? Pri romantickej komédii to je asi pravidelnosť, ty by som neriešil. Gýčovosť pri St.Valentines day mi nevadila. Aj preto 90% ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (více)

Reklama

Reklama