Reklama

Reklama

Na sv. Valentýna

  • USA Valentine's Day (více)
Trailer 1

Sledujeme příběhy téměř dvou tuctů lidí, kteří během tohoto svátečního dne prožívají romantické chvíle, nebo trapný neúspěch. Mezi účastníky je například květinář Reed, který právě požádal svou půvabnou přítelkyni Morley o ruku. Jeho nejlepší kamarádka, učitelka Julia, zůstává na Valentýna sama, její přítel kardiolog Harrison odjíždí pracovně do San Franciska. Nadšení svých romantických spoluobčanů nesdílí sportovní redaktor Kelvin, který byl "sesazen" do společenské rubriky a nyní je nucen chodit po městě a dělat rozhovory se zamilovaným obyvatelstvem. Jedním z dotazovaných šťastlivců je i Reed. Díky televiznímu rozhovoru míří do jeho květinářství davy zákazníků. Harrison u něj objedná dvě kytice, jednu pro svou ženu Pamelu, druhou pro Julii, v tu chvíli Reedovi dochází, že jeho kamarádku čeká velké zklamání. Do květinářství přichází i malý chlapec Edison, který kupuje květiny pro svou lásku. Jeho matka je pracovně v zahraničí, a tak chlapce vychovávají prarodiče, Edgar a Estelle, kteří se i po padesáti letech manželství hluboce milují. Den sv. Valentýna se chýlí ke konci a na losangeleském letišti přistává letadlo, kterým přilétá Holden. Během dlouhého letu se seznámil s Kate, důstojnicí americké armády, která se vrací z dlouhé mise domů na pouhý jediný den. Domnívá se, že Kate letí navštívit svého přítele, pravda je ale jiná, Kate letí za svým synkem Edisonem. (TV Nova)

(více)

Recenze (487)

leila22 

všechny recenze uživatele

Režisér schmatol Hollywood a spravil z neho film, ktorý zaujímavým a viacnásobne pozerateľným nespravili ani tieto známe tváre. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Aj napriek momentálnemu citovému rozpoloženiu rozoznám romantickú "sragoru" od "hlbšieho citu"... aaa toto je romantická sračka (toť môj názor) plná známych tvári, takže aj ak by som vážne nechcel dať 5-6/10 len kvôli hereckému obsadeniu proste musím... nepovedal som, že sa mi to nepáčilo, ale je to stáaale to samé do kola " na sv. Valentína", koho to zaujíma... nenudil som sa, ani obzvlášť nebavil... proste relax. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Ohromná spousta postav a příběhů, které se tváří, že jsou provázané. Něco podobného jsme tady už měli u Love actually, jenže v tom fungovalo vše perfektně - tady je tomu přesně naopak a ani velká snůška větších hvězd či menších hvězdiček tomu bohužel nebyla schopna pomoci. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Slušná plejáda herců v příjemné romantické komedii s milým humorem. Za srdce mě však nevzala a srovnání s Láskou nebeskou je sice na místě, ale v kvalitě jsou každý trochu jinde. 60% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

V názvu to má Valentýna, odehrává se to na Valentýna, podle anotace je to spousta lásky v každém věku a natočil to Garry Marshall. Tím je řečeno vše a kdo čekal něco jiného, trpěl po zásluze. Já čekal extraporci sladké ryzí romantiky s lehkou polevou pohádkové naivity a určenou výhradně pro sledování ve dvou. A přesně tu jsem dostal. I s nášupem. Některé postavy byly navíc, některé mi nesedly, stejně jako některé scény, ale ten zbytek byl příjemně romantický i zábavný a přes značné množství postav a příběhů přehledný, svižně a hladce odsýpající, plný úsměvných drobností a také odkazů. Mezi většinou párů to příjemně jiskřilo, u některých by se napětí dalo krájet, Anne Hathaway pobavila i potěšila, stejně jako Jennifer Garner, ovšem nejlepší byla Julia Roberts. Už kvůli ní si Valentýna nejspíš někdy zopáknu. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení. Na sv. Valentýna je kopie Lásky nebeské jako hrom, ale vůbec mi to během promítání nevadilo. Bavil jsem se celé dvě hodiny a když už byla nudná pasáž bylo aspoň na co koukat např. na Biel, Alba či Hathaway. Casting musel být neuvěřitelně drahý, že si to snad nechci ani představit. Tolik hereckých hvězd jsem dlouho u jednohu snímků neviděl. Někdy je tona škodu, že ve snímků je tolik postav. Už se docela těším na druhé pokračování. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád LÁSKU NEBESKÚ, mám rád PODOBY LÁSKY, mám rád AKO SA ZBAVIŤ PRIATEĽOV A OSTAŤ ÚPLNE SÁM :-). Toto je trochu šablónovité, je tu priveľa hviezd na úkor vykreslenia vzťahov, príbehy si nezapamätáte, ale film ani nič extra nekazí, pre sledovane s priateľkou je to fajn... ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Film kde se vždy ukáže Julia Roberts už z principu ubírám minimálně hvězdičku, protože tato herečka má už po sezoně a jsem na ní víc než alergický. A pokud se k ní přidá klasický americký komerční předvídatelný a přeslazený příběh je mi z toho skoro až na ... . No za pár hereckých minipříběhů neohodnotím odpadem... - 35% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slabší, ale koukatelný kousek, snažící se kvalitou přiblížit k nepřekonatelné "Lásce nebeské". Nejzamilovanější den ze všech a hromada postav a jejich problémy s láskou. Postav je možná až moc, ale díky příjemnému obsazení to ani nevadí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"O filme Na svätého Valentína sa hovorí, že je to film o randení, ale je to skôr o prvom rande. Ak vám ten, s kým ste na rande povie, že sa mu film páčil, tak s ním už na rande nepôjdete. A naopak, ak poviete vy, že ste si film zaľúbili, zrejme už druhé rande nebude." Roger Egbert, Chicago Times. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Instantní nudlová polévka. Všechny na stokrát provařené a známé ingredience mícháme v mohutném kotli plném sympatických tvářiček s naprosto klasickým a známým příběhem. Okořeníme troškou klišé, nenásilným humorem a pár vtipnými pointami a každý divák si bezvýhrasně smlsne. Vrchni kulinář Garry Marshall servíruje na zlatém podnose, neohlíží se kolem sebe a nese tento pohádkově naivní "meal" tomu jednomu zamilovanému páru, který si objednal u stolu číslo 15. Bez výhrady chutné, s výhradou nechutně sladké. Ale stále pozřívatelné. 7/10 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Americký pokus o Lásku nebeskou se samozřejmě nezdařil, ale to tušil každý, protože Láska nebeská je přece absolutní ikonou romantických filmů. Avšak nehodlám tu Na sv. Valentýna odsuzovat a házet ho hned kamsi do žumpy nepovedených filmů. Mě se to líbilo. Naprosto hvězdné a téměř kompletně skvělé herecké obsazení. Jednotlivé příběhy na začátku působily dost nestabilně a vypadalo to, že se film jako celek rozpadne. A najednou ... BUM!!! Ono to začalo fungovat a příběhy do sebe začaly zapadat jako dílky puzzle. Paradoxem je, že nejtrapnějším párem mi přišel Lautner a Swift, ale při jejich učinkování jsem se (hanba mi ...) dost nasmál a říkal si, jak je ta holka blbá. Nesmím opomenout soundtrack, který skvěle sekundoval ve scénách. Zkrátka Na sv. Valentýna nikdy nebude žádný superhit svého žánru či dokonce ikona, ale mě to celkem dostalo, uvolnil jsem se a zasmál ... a to je pro mě hlavní, takže 4* (75%). ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Ak si niekto myslel, že stačí skopírovať Lásku nebeskú a úspech je zaručený, tak sa hlboko mýlil. Tento presladený a nudný film s plejádou známych hercov je slabučkou instantnou polievkou aj pre zromantizované duše. Bohužiaľ, vôbec nerobí žánru dobrú reklamu. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Režisér zjevně nenávidí Valentýna nebo si musel dát dvojitou lajnu, jinak si nedokážu zdůvodnit, proč tak hluboce přestřelil. Snůška nic neříkajících a nikomu nedávajících kolosálních sraček pro blbce, kteří když dostanou naservírované na zlatém podnose několik chodů bezostyšné nabubřelosti, okázalé rozhazovačnosti a bezduché ukecanosti, budou nadšeně chrochtat a rochnit se v plané naději, že se fuckt stane zázrak když ne TEN den, tak zítra určitě a všecko bude v pohodě. Tak naivní blbost až urážející se jen tak nevidí. Malé světýlko zažehla jediná dějová linie okolo Ashtona Kutchera, v podobném duchu měl směřovat celý film. Jedna* patří mým oblíbeným krasavcům, další* mým oblíbeným krasavicím, chci věřit že šli do toho v dobré víře, jinak dostanou příště padáka. ;-) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Americká odpověď na Lásku nebeskou. Bez šmrncu. S maloměstským patosem a nevěrohodnými zápletkami. S protivnými postavami. ___ Jednu hvězdu přidávám za vervu, se kterou bylo rozmlácené valentýnské srdce. /10. 2. 13./ ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Co mě vedlo na tohle mrknout bylo hlavně herecké obsazení, které je více než zajímavé. Po zhlédnutí několika minut mi byla jasná podoba s Paris, je t'aime, a aby byla mozaika kompletní, tak i s New York, I Love you. Příběhy několika lidí, kteří jsou v blízkém kontaktu se zmedializovaným pojmem - láska. Bohužel pro nás, americký pohled na lásku je trochu sentimentální, a tím trpěl nejvíce konec - jedno velké klišé s ponaučením, které jsem si (jak jinak) neodnesl...55% [HD] ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (více)

Reklama

Reklama