Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sophie, která žije se svou poněkud excentrickou matkou Donnou na malebném řeckém ostrůvku, kde vedou malý hotýlek, se bude vdávat. Vzala si do hlavy, že ji k oltáři musí vést otec, což je trochu problém, protože ho nezná. Dokonce ani její matka si není jistá, kdo by mohl být její biologický otec. Sophie ale objeví matčin starý deník, v němž se dočte, že Donna se v době jejího početí stýkala hned se třemi muži. A tak se je rozhodne pozvat na svatbu všechny tři v naději, že pravda nějak vyjde najevo. Do obřadu zbývá čtyřiadvacet hodin, během nich bude muset nevěsta najít toho pravého. Donna ale nemá o příjezdu tří připomínek hříchu mládí ani ponětí. (TV Nova)

(více)

Diskuze

ruzenka

ruzenka (hodnocení, recenze)

Tento film můžu vidět klidně dvakrát za měsíc a stejně se mi pořád líbí! Je to taková oddichovka, při které se vždy pobavím. takže dávám 10/10.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JoeRock

JoeRock (hodnocení, recenze)

Film Mamma mia! Nemá chybu.. skvělé herecké výkony, super muzika a jsem rád za to, že tento film byl natočen! 10/10!!!

Natalka410

Natalka410 (hodnocení, recenze)

Tak na tenhle film se můžu koukat kolikrát chci, kdy chci... Vždycky mě rozesměje + výborní herci.

svesticky1

svesticky1 (hodnocení, recenze)

Mamma Mia je opravdu ten správný film pro chvíle odpočinku. Meryl Streep předvedla, že umí i zpívat. Všem špíše dopuručuji film v původním znění s titulky než český dabing. který filmu spíše uškodil.

kukkik

kukkik (hodnocení, recenze)

Film ve stylu muzikálu,telenovely apod. rozhodně není můj šálek kávy. Tento film může obecenstvo oslovit vtipnými scénami a oblíbenou hudbou i když mě osobně nijak nezaujal. Jsem ale objektivní a dávám **.

Miranda_

Miranda_ (hodnocení, recenze)

Když jsem ho vyděla poprvé, vůbec mě nazujal, ani jsem ho nedokoukala.. Ale asi po půl roce se mi začala líbit Meryl Streep a film je prostě bomba...  jenom se mi nelíbí jak hraje Amanda S. Ale velky + za přezpívání písniček.. Verze od Meryl se mi líbí mnohem víc než originál.

baclajean

baclajean (hodnocení, recenze)

film podľa mňa za veľa nestál, zachránil ho soundtrack... a to Abbu príliš nemusím

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

když se objevil jen muzikál Mamma Mia tak jsem z prvu byla kritická a říkala jsem si jaká to zase bude blbost,pak jsem zkoukla nedávno tenhle film a úplně mě to vyrazilo dech jak se z písniček téhle velké skupiny může stát něco tak hezkého.A Meryl mě úplně omráčila,sice mě by asi nikdy nenapadlo tam obsadit jí (ikdyž je to moje největší oblíbenkyně) ale svojí vitalitou ten film krásně rozhýbala.Jak říkám pořád je to čupr baba a písničky pořád letí

hvezdicka597

hvezdicka597 (hodnocení, recenze)

Celkem dobrý film už jenom kvůli tomu že v něm zní songy legendární abby.Na příčce od 1 do 10 bych mu dala asi 7.

Mildas1

Mildas1 (hodnocení, recenze)

Jak tu pročítám přízpěvky, tak se dají rozdělit na ty od mladé generace ( které ABBA nic neříká) a na ty od nás starších ( kterým ABBA zpestřila mládí). Tady asi ani nejde tak moc o příběh a nebo o pěvecké výkony hlavních představitelů. Jde v první řadě o to, co komu ten film připomíná a co mu dává. Já i manželka jsme tímto filmem nadšeni a unešeni. To se už ale nedá říci o našich tětech, které vůbec nechápou, jak se u toho můžeme tak báječně bavit. Je to vskutku generační film a z dnešních mladých ho ocení málokdo.

Rofodog

Rofodog (hodnocení, recenze)

Mě se to líbila nejvíc ta poslední scéna mezi titulky jak tancují v kostýmech.

liligirl

liligirl (hodnocení, recenze)

S tímto muzikálem sem byla spokojená, mělo to hezkou záplatku a herci taky byly dobrý hlavně Me0ryl Streepová byla skvělá a muzika, no tak ta byla nejlepší. Sice byl Pierce Brosnan ohodnocen za nejhorší zpěv z muzikálu Mamma Mia! Ale já byla spokojená. Tento film naplnil mé očekávání.

Smok

Smok (hodnocení, recenze)

Tak teraz neviem ako to je, lebo keď pridávaš zaujímavosti, tak je v upozorneniach napísané, že si ich pravdivosť dotyčný nahadzujúci overí... Chybička se vloudila :) Netreba asi len tak bezhlavo kopírovať všetko, čo sa váľa na nete...

Smok

Smok (hodnocení, recenze)

Ernia: Myslíš tú zaujímavosť od Kulmona? Ja ju chápem trochu inak, pre istotu ti ju pastnem. "První hudební film Meryl Streep, ačkoliv již dřív zpívala ve filmech Pohlednice z Hollywoodu a Zítra nehrajeme!"

Ernia

Ernia (hodnocení, recenze)

furt se musim smát té "zajímavosti", kde její autor tvrdí, že Streep ještě ve filmu nezpívala.. LOL

entony55

entony55 (hodnocení, recenze)

tento film si mozte pozriet 100 krat a stale nebdete mat dost hravne kvoli tej bajecnej abbe

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Maryl Streep v crazy komedii nebo jak nazvat to neustálé šklební. Muzikál se songy Abby :-/ ALE: to Řecko kolem - to je nádhera, celková vizuelní stránka filmu krásná - exteriéry, interiéry - komu by se nechtělo zajet si tam?

bery237

bery237 (hodnocení, recenze)

Nejlepší film na uvolnění... co víc dodat? Snad každý ho viděl :D A snad každému se musel líbit. Příběh sice není moc zajímavý, ani složitý. Ale výběr písniček je skvělý :-* A sice bych byla ráda pro dvojku, ale pochybuju že by to byl takový trhák... pak mě taky napadá co by tam mohli zasadit za příběh? Ale protože Meryl naprosto miluju, pokračování bych i přesto uvítala :)

Aivy

Aivy (hodnocení, recenze)

Příliš děje v tom skutečně nebylo, ale písničky skupiny ABBA miluji odmalinka a proto mě to bavilo. Hvězda dolů jen kvůli divnému výkonu Pierce Brosnana...

A8

A8 (hodnocení, recenze)

Tento film je poněkud kýčovitějšího rázu a pro poněkud jednoduší diváky. Nadruhou stranu, do kin přišel v létě a musím říct, že když jsem ho poprvé uviděl, byl jsem nabit natolik pozitivní energií, že jsem si to ještě dvakrát zopakoval. Ano, ten film není dokonalý, je primitvní a sází na samé klišé, ale svůj účel, účel letního hitu plní podle mně na 100%. Velmi jsem se u něj bavil. Své na tom samozřejmě měla perfektní Meryl Streep a luxusní Pierce Brosnan se svými parťáky a poté určitě i ústřední dvojice. Kdo o tomto filmu tvrdí že je odpad, je ignorant. Ne všechny filmy mohou jít do hloubky a měli ybchom je proto brát takové, jaké jsou....

Iviiiček

Iviiiček (hodnocení, recenze)

Přesně. S tím dabingem to teda nezvládli. Hlavně aby to bylo honem honem hotový. Jedinej, kdo tam stojí trochu za to, je Beneš

Stevie16

Stevie16 (hodnocení, recenze)

Mno, děj nestojí za nic a některý herci taky ne, ale písničky od Abby nikdy nezklamou...hlavně si tento film nepoštějte s dabingem. To by vám to akorát jen znechutilo. V originálním znění je to určitě mnohem lepší!

nozkoid

nozkoid (hodnocení, recenze)

No, měl jsem to klasicky jako spousta diváků mužského pohlaví. Na tento film mě vytáhla přítelkyně s tím, že to není jen pro holky, že i když nesnášim muzikály, tak tenhle se mi bude líbit. Přiznám se, že jsem částečně vyměkl, těmto svodům podlehl a filmu dal asi tak 5% naději. Bohužel musím konstatovat, že zbytečně. Představte si, že vás někdo pozve třeba na hokej. Vy dorazíte na stadion a tam hraje ženský výběr Ugandy proti Panamě. Nikdo neumí bruslit, hráčky padaj na led, hokejkou se odráží jako pádlem, helmy mají obráceně....zkátka zábava k popukání. Holky v hledišti vedle vás se za břicho popadají, dokonalá atmosféra jak má být. Pak vezme do ruky mikrofon 60 letá paní rozhodčí a promluví k divákům, že je nesmírně poctěna, že může pískat tento nádherný duel, a že je to největší štěstí, které ji v životě potkalo. To už si dojatý holky vedle nás smrkají i do rukávu. A hned zas nějaká hráčka spadne na led a bžunda pokračuje. K tomu všemu do ampliónů hraje kapela ze 70. let, kterou přezpívali žáci zemědělského učiliště v Podolí. Pokud vás všechno tohle láká, tak vám doporučuji pustit si Mamma Mia. Odpad jsem nedal jen kvůli Řecku a přítelkyni.

Ichabod

Ichabod (hodnocení, recenze)

Možná toho budu litovat, ale jsem upřímný člověk a tak teda napíšu to, že se mi film celkem líbil a tedy dávám ***. Amanda Seyfried je dobrá, Christine Baranski je skvělá. Abba je nesmrtelný popík a právě ta bezduchost zmíněná je podle mne samozřejmost a nikdo by nečekal pointy nebo oscarové nominace. Je to blbina která mojí máti udělá radost a mne nijak neurazila. Kdybych do filmu šel s tím, že to bude kdovíjaké dílo asi bych neváhal s odpadem, ale to by nebylo fér. Stejně jako kdybych si sliboval od The Dark Knighta výpravu a styl podobný Schumacherovo dvěma Batmanům.

Alex..

Alex.. (hodnocení, recenze)

Neskutečně bezduchý film...snad jediná věc mě v tomto filmu nepřekvapila..a kdyby tam nebyly písničky od ABBY, tak bych snad i odešel v první třetině..

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Tak tenhle letní hit tahá ze žumpy jen to, že mám rád ABBU.

Smok

Smok (hodnocení, recenze)

Ichabod: Nedoporučujem, ja som túto chybu urobil a pekelné spomienky ma mučia doteraz :(( Nerozumiem 70%...

Ichabod

Ichabod (hodnocení, recenze)

Tento režisér je 666. nejoblíbenější na ČSFD - hehe... tak nevím jestli to nebude pekelná jízda pokud si ten film někdy pustím :-)))

spivo

spivo (hodnocení, recenze)

Úplně trapnej film a úplně o ničem!!! Jediný za co dávám 3hvězdičky jsou nesmrtelný písničky od abby.

Smok

Smok (hodnocení, recenze)

Ak muzikál, tak rozhodne doporučujem "Across the Universe" z minulého roku s výbornými songami od Beatles. Je podivuhodné, že má na csfd len o 1% viac od tohto ružového príbehu...

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

a čo "abbujúci" Brosnan?? ehh to som zas nemusela vidieť ja :DD vďakabohu k abbe ma nič enviaže :))

Jenda.SG-1

Jenda.SG-1 (hodnocení, recenze)

Tak tohle dílko jsem také vidět nemusel... Brosnan v růžovém disco oblečku je trauma na celý život.

Carth

Carth (hodnocení, recenze)

uhm... koupil jsem si dvd a obraz má naprosto zoufalou kvalitu, setkal se s tím ještě někdo tady? :)

Ernia

Ernia (hodnocení, recenze)

Ale furt je MM její první hudební film.. jinak zkušeností má jinak opravdu hodně, i z divadla například.. jinak nejradši od ní mám písničky "me" z Smrt jí sluší, "He's me pal" z Ironweed a pak třeba "Gartan Mother's Lullaby" a většinu z představení Alice at the Palace

Související novinky

Další Mamma Mia! na cestě

Další Mamma Mia! na cestě

22.06.2020

Ať už to měla být výhružka, zbožné přání, nebo prostě jen oznámení, producentka původního muzikálu i obou filmových adaptací Mamma Mia! Judy Craymer se nechala slyšet, že třetí díl je na cestě. Plány… (více)

Prince dostane muzikál

Prince dostane muzikál

04.12.2018

Studio Universal Pictures zakoupilo práva na některé z Princeových nejznámějších písní, které budou sloužit jako pozadí pro nový muzikál. Film se stylem přirovnává k Mamma Mia!. O ději zatím nejsou… (více)

Alenka v říši brutality

Alenka v říši brutality

24.02.2009

Zack Snyder nezahálí. Ještě ani neměli premiéru Strážci a on už v Sydney s týmem počítačových mágů stojících za Happy Feet pilně pracuje na animovaných Guardians of Ga´Hoole. A s delší dovolenou… (více)

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama