Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Venkovské hospodě s názvem Country club šéfuje arogantní a cynický hospodský Josef, jenž se nezdráhá vydělat na úkor kvality jídla a pití, za které mu platí jeho stálí zákazníci. Jeho politika ovšem není příliš sympatická Zuzaně, Josefově družce, která vypomáhá v kuchyni. Je to citlivá a dobrosrdečná žena. O to hůř snáší, když jakékoliv její domluvy Josef abstrahuje. Ovšem všechno má svůj konec a Josef jen díky své aroganci není schopný ani pomyslet na to, jak blízko jeho konec může být. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

genetique 

všechny recenze uživatele

Dosť podarená vecička. A i keď na jedno zhliadnutie, ale pobavila presne ako mala. A prítomní skúsenejší herci výsledku zjavne pomohli. No a krčmár bol hajzlík ako víno, ale pokiaľ varil guláš z jedla pre psa a nie priamo zo psa, tak sa to hádam ešte dá vydržať. :) 80%. ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Místy sice vtipné, ale scenáristicky, kameramansky i režijně zcela amatérské. A místy i herecky, což způsobují kostrbaté dialogy. Otmar se však role zhostil se ctí a film posouvá alespoň na úroveň studentského filmu. Nevhodné záběrování připomíná film absolutních amatérů. ()

ijacobo 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedené! Výborný výkon hospodskýho a super hlášky. Jen se teď zpětně obávám, jestli jsem někdy v hospodě nesnědl taky takový gulášek:o) ()

Reklama

Reklama