Reklama

Reklama

V pasti - Katka

(TV film)
  • angličtina Trapped

Obsahy(1)

Pět let jsme sledovali tragický příběh dívky, která propadla pocitu, že radost, štěstí a životní naplnění je možno si aplikovat injekční stříkačkou. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Výborné ztvárnění života feťáka. Každý vstup je něčím jiný, přesto všechny spojuje prázdnota a beznaděj. Katka se stále točí v kruhu a čím dále tím méně z něho hledá cestu ven. Nevěří si nikdy, jako smažka ani v léčebně. Její oči jsou jinde než místo, kde se nachází, jinde než tazatel a kameraman. A hlavně nevidí žádný důvod, proč by ze začarovaného kruhu měla vystoupit. Skvělý a poučný dokument. ()

melis 

všechny recenze uživatele

Zajímavý časosběrný dokument Heleny Třeštíkové, který mapuje život mladé narkomanky Katky, kerá bojuje se svou závislostí na drogách a její snaha lišit se přerostla v bezbřehou závislost, z které není cesty zpět. Neméně zajímavými dokumenty jsou např. Sestřičky, Být Romkou či Manželské etudy po dvaceti letech. ()

Reklama

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

A dost....tady jsem měl komentář, který se asi evidentně někomu nelíbil. Tak to sem napíšu jinak! Po naší republice běhá tisíce zfetovaných Katek. Zamyslel se někdy někdo nad tím, že je to lůza společnosti a přenašeči smrtelných virů? Prostě paraziti. Morální úpadek lidské společnosti.......Jak zpívá Mistr Aleš Brichta: Už by to vyřešit měl nějaký Deratizér!!!!! ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co si myslet.. Být to nějaká příšerností filmová příhoda, tak to beru.. Ale představa, že někdo takhle dokáže žít.. Neuvěřitelný... "Chtěla bych víc chtít" a "Nejdřív musím sklouznout na uplný dno s ní, a pak se společně mužeme odrazit." - no to jsou ty nejstupidnější věty, co jsem kdy v životě slyšela. Ale tak co.. Když má někdo potřebu začínat s něčím takovým, udělat krok, kterej se horko těžko vrací zpátky. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Silné... Třešťíková vždy měla cit si vybírat zajímavé lidi s dechberoucím životním příběhem a jedním z nich je i Katka - feťačka, která se každou její návštěvou propadádo větších a větších sraček. Možná vás chvíli budou iritovat prázdné kecy ústřední dvojice, ale to tak nějak k tématu patří. Spíše však budete docela zírat co drogy všechno dokážou (změna Katky po šlehu je neuvěřitelná). Třeštíková má navíc i praxy pro prostředí v kterém točí, tudíž například kontrast při svíčkách k jinak značně surovému matériálu taky pěkně pracuje s divákem. Za čtyři. No a místo těch prázdných keců, kterýma jsou dětska krmena ve škole o tom jak jsou drogy nebezpečné a vyvolávající spíše chuť to zkusit, bych zavedl tohle, nebo rovnou celovečerák Katku... Jako jasně, ale já se musím dostat na Katčinou úroveň a pak se můžeme od toho dna odrazit spolu. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama