Reklama

Reklama

V pasti - Katka

(TV film)
  • angličtina Trapped

Obsahy(1)

Pět let jsme sledovali tragický příběh dívky, která propadla pocitu, že radost, štěstí a životní naplnění je možno si aplikovat injekční stříkačkou. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Taková obdoba Christiane Felscherinow - My děti ze stanice zoo :-) Líbilo se mi, že se dokument částečně natáčel i tady u nás na Jižňáku. Katka a ten její přítel Láďa na mě působili asi jako blbý a blbější. Jinak já to stáhnul v domění, že se jedná o dokument Katka z roku 2009. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Dokument silný svou časosběrnou metodou, která v rozmezí nekolika let ukazuje bludý kruh, ve kterém se drogově závislí ocitají a postupný rozpad jejich osobnosti. Třeštíková se díky dlouhé době, během níž se kolem zpovídaných pohybuje, dokáže se svými "hrdiny" sblížit a přimět je k velké míře otevřenosti. Celkový dojem 75 %. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Smažka a její strasti. Denně nakrást na dávku, poprat se s depkou,zimou, hladem a svrabem, a druhý den, když přežije, zase znovu. Libový život. Obdivuju Helenu Třeštíkovou za její nezměrnou lidskost,se kterou točí ty své sociální horrory. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

A dost....tady jsem měl komentář, který se asi evidentně někomu nelíbil. Tak to sem napíšu jinak! Po naší republice běhá tisíce zfetovaných Katek. Zamyslel se někdy někdo nad tím, že je to lůza společnosti a přenašeči smrtelných virů? Prostě paraziti. Morální úpadek lidské společnosti.......Jak zpívá Mistr Aleš Brichta: Už by to vyřešit měl nějaký Deratizér!!!!! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

H.Třeštíková si vybrala pár lidí, a sleduje průběžně jejich životy. Kamera nelže, spíše každému nastavuje nemilosrdné zrcadlo, jaký život žije. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Syrový dokument, který se nesnaží odsuzovat hlavní protagonistku ale jako varování proti užívání drog působí jako nic jiného. Nechutná záležitost, která můj pohled na feťáky nezmění ale i tak musím uznat, že to jsou taky jen lidi. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dokolečka dokola. Taký je život feťákov. Neustály kolobeh zohnať peniaze, dať si dávku. Dokument, ktorý Vám sprostredkuje nie len ich skúsenosti, ale aj ich myšlienkové pochody. Treba však uznať, že Katka aj keď bola riadne zjetá, tak si uvedomovala v akých je sračkách. A stále mala svoje sny. Chcela byť raz čistá a viesť normálny život. Len akosi to nebola schopná zrealizovať. ()

Luciana 

všechny recenze uživatele

"Ono se říká obyčejnej život, ale to je to nejhezčí. My sme furt něco hledali a hledali až sme se zahrabali..." ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Silné... Třešťíková vždy měla cit si vybírat zajímavé lidi s dechberoucím životním příběhem a jedním z nich je i Katka - feťačka, která se každou její návštěvou propadádo větších a větších sraček. Možná vás chvíli budou iritovat prázdné kecy ústřední dvojice, ale to tak nějak k tématu patří. Spíše však budete docela zírat co drogy všechno dokážou (změna Katky po šlehu je neuvěřitelná). Třeštíková má navíc i praxy pro prostředí v kterém točí, tudíž například kontrast při svíčkách k jinak značně surovému matériálu taky pěkně pracuje s divákem. Za čtyři. No a místo těch prázdných keců, kterýma jsou dětska krmena ve škole o tom jak jsou drogy nebezpečné a vyvolávající spíše chuť to zkusit, bych zavedl tohle, nebo rovnou celovečerák Katku... Jako jasně, ale já se musím dostat na Katčinou úroveň a pak se můžeme od toho dna odrazit spolu. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Výborné ztvárnění života feťáka. Každý vstup je něčím jiný, přesto všechny spojuje prázdnota a beznaděj. Katka se stále točí v kruhu a čím dále tím méně z něho hledá cestu ven. Nevěří si nikdy, jako smažka ani v léčebně. Její oči jsou jinde než místo, kde se nachází, jinde než tazatel a kameraman. A hlavně nevidí žádný důvod, proč by ze začarovaného kruhu měla vystoupit. Skvělý a poučný dokument. ()

Pragrik 

všechny recenze uživatele

Vzorový dokument o odstrašujícím případu drogově závislé. Naprosto souhlasím s tím, že by tento dokument měl být pouštěn ve školách a je vhodným doplňkem při hodině občanské výchovy,rodinky. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

8/10 Casosberny dokument o mlade narkomance by se mel povinne promitat ve skole misto vselijakych chytrych zvastu typu Drogy jsou spatne, aaano?! Samozrejme chapu, ze startovaci plochu zavislosti lemovaly nepredostavitelne problemy v rodine, ktere byly zcela vypusteny, nicmene i tak je to narez. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dřív katka 2009. Takže pár záběrů stejných, ale to nějak nevadilo. Tady ještě tak trochu vypadala, jako člověk tak to bylo i hezký to co se je v novějším dokumentu je už jenom chodící troska.. A celkový komentář napíšu k novější verzi. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Romanticky stravená hodina občanky. Odstrašující případ. Děti, neberte drogy, mohli byste totiž dopadnout jako Katka. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Otřesný dokument se spoustou feťáckých keců, který mě málem unudil k smrti. Je to velice zajímavé, ale nudně a nezáživně natočené, což je veliká škoda. ()

Reklama

Reklama