Reklama

Reklama

V pasti - Katka

(TV film)
  • angličtina Trapped

Obsahy(1)

Pět let jsme sledovali tragický příběh dívky, která propadla pocitu, že radost, štěstí a životní naplnění je možno si aplikovat injekční stříkačkou. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Láďa: - "To je vono, vona si právě neuvědomuje to, že o kolik já jsem starší než vona, a to je vono - já kdybych byl starej jako vona, tak bych jel, furt bych smažil. Tak co, co mám ztratit, dyť jí je jednadvacet. Ale já už prostě nemůžu." & Láďa: - "My jsme spolu rok a půl, no a v průměru jsme s Káťou utratili za heroin, já nevím, 1 300 000,- a to jsem schválně ještě snižoval." ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Ďalší časoberný dokument o životných stroskotancoch,ďalšia rovnaká šablóna,a ďalšie dielo,ktoré stojí za pozornosť....Dokument chytí,ale v mojom prípade osud hlavnej predstaviteľky mi srdce neobmäkčí,pretože takýchto nýmandov škoda nie je....Samozrejme,ale pozriem a veľmi sa teším na Katka-,,celovečerák,,. ()

Reklama

melis 

všechny recenze uživatele

Zajímavý časosběrný dokument Heleny Třeštíkové, který mapuje život mladé narkomanky Katky, kerá bojuje se svou závislostí na drogách a její snaha lišit se přerostla v bezbřehou závislost, z které není cesty zpět. Neméně zajímavými dokumenty jsou např. Sestřičky, Být Romkou či Manželské etudy po dvaceti letech. ()

Dvyt 

všechny recenze uživatele

V pasti, do které se dostala jen a jen sama, mám zcela nulovou empatii k "lidem" jako tito. Dojatí pokrytci s palbou hvězdiček jsou k smíchu, běžte se dojímat mimo obrazovku, on vás ten modní humanismus přejde, protože o nic jiného tady nejde. Třeštíková jí taky jen doluje pro výdělek, alespoň je ta existence k něčemu dobrá. ()

HONXX 

všechny recenze uživatele

Formou rozhovorů sledujeme pět let života pražské feťačky. Působivá výpověď o závislosti, kdy je jednou nahoře a většinou dole. Emoce z dokumentu stříkaj na všechny strany. Rozhodně bych doporučil promítat ve školách, místo povídaček nějáké obstarožní učetelky, jejíž největší závislostí je popíjení vaječňáku v kabinetu. Kdo chce vidět další osud Katky, nechť zhlídne dokument Katka. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama