Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsem to byl ochoten přežít. Ale zkoušet to samé podruhé?? Stojí to za kefron 2 je hrubě nepřiměřené hodnocení. Pomáda 2 sice hadr, ale to pořád nestačí, ó ne, přátelé. Tuším to nejhorší - JE TU NOVÝ S CLUB 7!!!! Po technické stránce pořád objektivně dobré, ale stejně objektivně je to se vším všudy ZLO. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby za predaj DVD v USA $87,532,913 //počet predaných kusov 5,508,002 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dokud Vanessa Anne Hudges bude vypadat tak roztomile a Zac Efron bude zvládat tóny, pohyby a pomrkávání na holky u televize, tak to rozhodně nebude špatné. Rozhodně film pro velmi mladé diváky, ale jako dopolední přesnídávka to snad neurazí nikoho. Logika a vše okolo ní šlo od první minuty pryč a romance s happyendem se jako vždycky ke konci podaří. Oproti jedničce šla motivace postav trochu do háje, ale některé písničky ujdou. Avšak jen malá rozcvička Zaca Efrona před Hairsprayem.... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Oops!… I Did It Again aneb jak jsem se nepoučil a podruhé se utopil ve stejné řece. O tolik horší než jednička (i když těžko porovnávat, viděl jsem z ní asi patnáct minut) až je to vlastně o to lepší. Divné? Tak to jste tuhle cukrkandlovou skupinku lůžovouškých umělohmotných náctiletých cukroušků kolem Zaca Efrona ještě neslyšeli (pro vás naštěstí). Ten tu je jediný kdo má vlastní sólo píseň (bezva, že?). U toho jeho běhu podél jezírka, přičemž zpytuje své svědomí a tu a tam "efektně" seskočí ze skály, jsem se málem sbíral ze země. Konec dobrý všechno dobré. Trojka v kině to jistí. I když, raději snad ani ne. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. What Time Is It ,2. Fabulous ,3. Work This Out ,4. You Are the Music in Me ,5. I Don't Dance ,6. You Are the Music in Me ,7. Gotta Go My Own Way ,8. Bet On It ,9. Everyday ,10. All For One ,11. HUMUHUMUNUKUNUKUAPUA'A , ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Po druhé projekci a akceptování letních pravidel a lehké recyklace zápletky to je i napodruhé pohoda. A to i když se až moc často řeší takové zásadní věci jako to, že se z Troye stává protiva, který místo té hodné dává přednost té zlé. Obzvlášť v letních měsících jde ale ze zdejšího prozpěvování až překvapivě pozitivní nálada. A You Are The Music In Me je perla. ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Snesu hodně, ale další hodinu a půl dlouhé čekání na závěrečný polibek, doprovázené otravnými písničkami, rozesmátými ksichtíky a bezmála nulovým dějem, bylo tentokrát i na mě moc. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Pro mě paradoxně mnohem lepší než seschlá jednička! Mladí a blbí Amíci na letní brigádě? Nehorázná bžunda. ()

StarsFan odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička reprezentovala docela průměrný, ale pořád slušný pokus o dobytí teenagerského Olympu, který aspoň rychle uběhl a člověk se při něm moc nenudil. Děsivá realita všudypřítomných testů a zkoušení na mojí střední škole nakonec zapříčinila, že jsem si řekla, že když nebyla jednička této muzikálové střední školy tak špatná, dvojka by s o něco vyšším hodnocením na CSFD mohla být ještě o něco málo lepší. Jak jsem byla bláhová... Je vidět, že většina lidí si pustila jen první díl, a po něm pokusy přijít na chuť této sérii vzdala. Zatímco jiná menší skupinka těch, co byla z jedničky nadšená, se vrhla i na pokračování. Jinak si těch 62% skutečně nedokážu logicky odůvodnit. Písničky přestaly být už téměř poslouchatelné, zápletka byla nudná, už se ani nedokal žádný "velkolepý" závěr ve stylu "muzikál vs. matematická soutěž vs. basketball". I když jsem to proskákala stylem "pět minut překočím, na jednu minutu se kouknu", šíleně jsem se nudila. I biologie se svými askonními, sykonními nebo leukonními tělními typy u živočišných hub je zábavnější. Skutečně nechci vědět, o čem bude připravované pokračování tohoto filmu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kenny Ortega spolupracoval na několika epizodách Gilmore Girls nebo Ally McBeal, rodinný muzikál mu dal ale před rokem solidní možnost ukázat, co v něm vlastně je!! Sic kopíruje to samé, co nabídl první díl a texty jsou stejně naivní, nezatracoval bych to na "odpadové" hodnocení!! Roztomile barevná šílenost má stejně hloupé dialogy jako například 90% tuzemské seriálové produkce, ale zároveň ve svém středu na ryze TELEVIZNÍ produkt i slušné choreografy, tanečníky nebo zpěváky!! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

No tak řikal jsem si, že to asi nebude nic moc, ale že bych se u toho mohl svým způsobem i trochu pobavit. To ale opravdu nešlo, protože to bylo ještě blbější a naivnější než jsem čekal. Příběh je nepřekvapivě úplně blbej, herci jsou jak modelové vystřížený z brava a z těch písniček se moje uši budou vzpamatovávat ještě hodně dlouho. Zkrátka tohle už ne. Je ale zajímavé (nebo spíš smutné) sledovat, co všechno může získat popularitu u dnešních teenagerů. ()

pepo odpad!

všechny recenze uživatele

keby lumiérovci a edison vedeli na čo budú ich prístroje zneužité podľa mňa by sa na všetko vykašlali ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Lepsi nez jednicka. Pro nenarocneho divaka i zabavne :) Vanessa opravdu kocka, ale na 20 fakt nevypada, Tisdale taky prekvapila. CHapu, ze spousta da odpad, ale co se na to jednou podivat i jinym uhlem pohledu? ()

Stegr odpad!

všechny recenze uživatele

0% - Proboha! Na to se nedá ani dokoukat! Herecké výkony nulové, zápletka veškerá žádná a ty jejich popový pecičky jim fakt taky nežeru. Jednička má jediný štěstí, že jsem neměl tu smůlu ji zapnout v televizi... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +stejná parta lidí jako posledně, zajímavější příběh, pestré prostředí, texty písní -některé písně jsou stále moc uřvané a pořád je co vylepšovat/// V každém směru film poposkočil o úroveň výš. Zpracování je profesionálnější, dílčí části filmu lepší a i herci úmí lépe zahrát. Pro náctileté publikum je tohle bezvadný film. No a potom se zajímavost filmu snižuje čím ste starší a čím méně máte rádi pop. Ale tohle v jistě obměně platí pro všechny teen filmy. Já jsem ovšem spokojen, děj mě docela zajímal. Herci jsou opravdu pěkní a tyhle tři písničky nelepší (Z bassebalového zápasu, rozchod Gabrielly a Troye a situace kdy se Troy naštve) Mimochodem tu poslední písničku jsem si pustil asi 5x. No je to pěkný klip :-) Přesto i přes celkovou pestrost snímku z něj úplně čiší televizní zpracování./// Celkem 64%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Když jsem chtěla před několika lety zjistit co to sakra je ten HSM a proč se z toho všichni můžou zblázdnit, náhodou dávali v televizi tenhle díl. Tak jsem si řekla proč ne. Podívám se na to, a v podstatě hned zároveň jsem toho začala litovat, protože téměř od začátku jsem na to zírala s pusou dokořán, šokovaná komu se to může líbit. Teď, několik let potom co jsem to viděla poprvé se na to podívám jen jednou za čas, z recese, nebo když se potřebuju zasmát nějákýmu úplně blbýmu filmu. Opět platí fakt, že písničky to má poměrně dobrý, slova pěkný, ale nesmíte je většinou vidět v kombinaci se scénami, protože ty to značně kazí. A Troy s Gabriellou? No co mám o jejich duetech říct? Hrozivá nuda. Nechápu proč nejlepší písnička a scéna - Humuhumunukunukuapua A byla nakonec z filmu vyřazena. Rozhodně nejhorší ze všech tří. Dávám 2* ()

Reklama

Reklama