Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Payushka odpad!

všechny recenze uživatele

Od jednicky, kde se Zac projevil jako nejfrajerstejsi panic ever, povysil ve dvojce diky scence na travniku na nejvic cool gaye ever. Gratuluji, myslim, ze Shia LaBeouf muze jen zavidet! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Přibližně stejně špatné, debilní, kriplovské a dementní jako první díl. Horší to být nemohlo, protože nic horšího prostě nemůže existovat. Je to totální dno celé kinematografie. Naprostá sračka, kde nezbývá nic jiného než litovat fanoušky. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Hit na celém světě? Hmm... možná se ani nedivím. Ne, že by mě tenhle film nějak zvlášť oslovil, ale není to úplně nejhorší. Ano, všichni přehrávají. Ano, je to odhadnutelné a jasné od první scény. Ano, Zac Efron alias Troy skutečně vypadá jako Ken od panenky Barbie. Ale když víte, co od toho čekat a neděláte si plané naděje na veledílo, ujde to. Navíc je to klasicky zamilovaný příběh pro teenagery s posláním poučit o tom, co je v životě důležité, tak proč ne? ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi přijde lepší jak jednička. Není tak trapná a má lepší songy, který si rád poslechnu ješte dnes. Ale kdyby nebylo jetixu a jeho přehrávání furt dokola, tak bych oto asi nikdy nezavadil a hejtil bych to. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsme nečekali a máme tu pokračování, které je bohužel hodně nezdařilé. Celkově to stojí za velký ´´píp´´. Ale jednu písničku (Gotta go on my own way) jsem si fakticky zamiloval, takže za hezkou Vanessu 1 hvězdička a za tu písničku 1 hvězdička. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Loni v Londýně jsem koukal, co znamená reklama na "High School Musical" - plakáty na ulicích, v rodině dvanáctileté holčičky hrající si na "střední"... Konečně jsem se koukl na tento soudobý americký skvost. Půlhodinka televizní zábavy byla sice jednoduchá, kýčovitě barevná, hudebně podprůměrná (Amerika objevuje dávno objevené -New Kids on the Block, Lunetic), ale nejmíň bodík si zaslouží alespoň za choreografii pořadových cvičení:-) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

To už je moc. Dialogy jak dělaný pro antilopu po mozkový mrtvici, herecký výkony spíš trapný (Vanesska je sice ukrutně roztomilá, ale to neznamená, že ji musí dabovat sedmiletá holčička; a Zac je tady dost napřesdržku) a děj tak předvídatelnej a classic, že je to i na film podobnýho ražení PŘÍLIŠ! Jen ta choreografie je pořád špičková no (Work This Out!) ... ale čekat celej film jen na těch pár písniček, uf uf. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jo, jednička byla sladká, asi tak jako 10 000 tabulek čokolády. Byla tak sladká, až se nám z toho zuby kazily a někteří to nevydrželi a nelíbilo se jim to. Mně se jednička líbila. Odpočinkový film, jak má být. To samé dvojka. I když, možná, že se mi druhý díl líbil o něco málo více. Z prostředí střední školy (které je mi velmi blízké) jsem se přesunuli do doby, kdy jsou prázdniny (nejlepší období studenta a toto období mám rád) a navíc si hlavní hrdinové sháněli brigádu. Našli ji v luxuxním a příjemném sportovním klubu. Scénář je skoro stejný jako u jedničky. Místo muzikálu jde o (ne)důležitou soutěž ve zpěvu. Opět se dočkáme rozpadu hlavní dvojce a týmu Tygrů. A jak jinak, tak se taé dočkáme happy endu. Opět je zvláštností, jak se mi líbilo ty písničky. Například song „ I Don't Dance „ , který je tak trochu řízlý RnB, je vážně dobrý. Hlavní dvojce, je neuvěřitelně sladká, ale hodí se k sobě. Zac Efron a krásně roztomilá Vanessa Anne Hudgens navíc předvádějí i dobré výkony. Na ostatních hercích je vidět, že si natačení užívají a já sám bych si ho také asi užíval v tak příjemném prostředí. Asi jsem divný, ale těším se na třetí díl! ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Dětské a naivní, ale né tak špatné na černou barvu... :) Stále se mně to pro ty děcka zdá jako dobrá zábava. ()

McClane odpad!

všechny recenze uživatele

Po jedničce se mi chtělo zvracet, po dvojce to samý. ZLO v koncentrovaný podobě pokračuje. Ale chápu, proč se to těm harantům líbí, já žral Dawsonův svět v jejich věku... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ak sa niekomu nepáčil prvý diel a nadával tu naň, ten druhý nemal pozerať len s cieľom to pošpiniť, inak mi to príde blbé. Ale nech, každý má právo na svoj názor. Vanessa skvelá a nádherná, vtedy som na nej takpovediac platonicky frčal. Veľa peknej romantiky pre teenagerov na golfovom ihrisku, pri bazéne v noci, záverečné tance a hudba pri bazéne, či v celom diely boli skvelé. Disneyho rozprávky pre mňa skončili kvalitou niekde okolo roku 1995, HSM diely patria medzi tie najlepšie od nich v súčasnosti. Samozrejme pre mňa ako milovníka filmu, mi v tejto rozprávke prišli niektoré veci strašne hlúpe, tak dávam 75%. ()

Reklama

Reklama