Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

U prvního Muzikálu ze střední se dalo mluvit ještě o nějakých hereckých výkonech navázaných na alespoň průměrný scénář. Následný děj je ale totální pitomost, která je skutečně vhodná jen pro pubertou nadané jedince. Dialogy, chování postav i celá logika děje jede jak podle osnovy z učebnice, ale navíc ještě totálně stupidním způsobem. Jediné, co opravdu oceňuji a před čím se skláním jsou taneční čísla, která vypadají skvěle a náročně a jsem si jistý, že jejich secvičení muselo dát pořádně zabrat. Stejně jako u prvního dílu tak ani u dvojky nejsou úplně špatné songy, přestože hitovka není žádný a do paměti se nejspíš taky nezapíšou. Také prostředí zvolené na natáčení je opravdu dost oku lahodící. ()

Chladek 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že od jedničky se filmová stránka filmu hodně zlepšila a je o moc kvalitnější. Co se týče písniček už takový pocit nemám. Písničky jsou velmi chytlavé a hodně dobré, ale u toho prvního se mi to přece jen zdálo lepší. I když tady What time it is?, Work this out, I don't dance, Bet on it.....tyto čtyři jsou asi nejlepší a vážně stojí za to. V tomto dílu lze vyzdvihnout taneční kreace Corbina Bleua a Lucase Grabeela. Zpívají skvěle všichni (Z. Efron, V. Hudgens atd....). Také se mi líbí, že K. Ortega zapojil více postav jako je Jason, Zeke, Martha, Kelsi.......je to hodně dobrý. ()

Weissik 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl a ani to nehodlám. Koukat přes hodinu a půl na krásné dětičky, jak pobíhají v krásném prostředí a zpívají "velké" songy mě dost týralo. Tenhle film je plný klišé a stupidity. Dvě hvězdy, které dávám, dávám pouze proto, že mi trhá srdce označovat jakýkoliv film jako odpad. Dvě hvězdy jsou tedy za líbivé dekorace a výpravu, rozhodně ne za rozjuchané výkony těch krasavců a krasavic. ()

Shley 

všechny recenze uživatele

Přežít se to dalo, ale jinak je to hrůza, naprosto ty Američany nechápu, co na takových to filmech vidí, to mi je záhadou.... ()

 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle jsem vydržela jen díky hromadě prádla na žehlení, ke kteréžto činnosti jsem si to zkusila pustit jako opravdu nenáročný film. ()

cici24 odpad!

všechny recenze uživatele

tady už nebudu psát, že je to kult teenagerů, ale rovnou dávám odpad. Prostě se na to nedá dívat.... ()

MAST3R odpad!

všechny recenze uživatele

Na to se už vážně nedá dívat. Pokaždé když tam oběví ta bukvice Efron tak mám najednou bojovou náladu :D. Do odpad!u s tim! ()

LucMosss odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to narazila v televizi... Nu což. Již jsem se dodívala do konce, ovšem někteří producenti a herci by měli být zavřeni do vězení za svou tvorbu! Bylo to takové nenáročné hledění na dlouhou a prkennou podívanou, jež měla za úkol akorát doslova vymýt mozek. ()

Lady Grey odpad!

všechny recenze uživatele

Tady nejde hodnotit jinak. Byl to jediný díl Muzikálu ze střední, co jsem viděla, a jsem tomu ráda. "Písničky" a "zpěváci" a potažmo i "herci" jsou úděsní. Vše je umělé a neskutečně podbízivé. Ze Zaca Efrona se mi dělá blbě, na jeho přeslazený kukuč se opravdu nedalo dívat. Vše graduje neskutečně stupidním dějem. Nikdy víc. ()

zodiak217 odpad!

všechny recenze uživatele

Je ťažké nájsť niečo pozitívne na tak bezduchej a úbohej akože muzikálovej komédií? ...alebo ako to nazvať, keďže už prvá časť mi pripadala byť vonkoncom nezáživná a nezaujímavá. V podstate, tu ma už vôbec nič nechytilo, keďže som bol pripravený po prvej časti ako na hercov tak aj na songy v štýle "som prázdna škatuľa a chcem si na tomto filme pekne naplniť vrecká". Je jasné že aj malé deti sa potrebujú na niečom zabaviť, ale vytvárať si z tých deti akože idoly, hm to je dosť plytké, ale dobre. Treba si prejsť aj týmto obdobím, keďže ja už ho mám za sebou nič viac ako odpad a zbytočnosť na tejto americkej snímke ani vidieť nemôžem. Okrem toho, že ma nezaujala herci mi pripadali až afektovane a vnucujúco sa, čo len podtrhuje celé posolstvo tohto filmu oblbnúť mladú generáciu trápnymi žvástami a poriadne sa nabaliť, to je celé! ()

Reklama

Reklama