Reklama

Reklama

Náš příběh začíná tam, kde končí klasika… Co se stalo ráno poté, co si Sněhurka vzala krásného prince? Dočkali se manželské blaženosti? Nebo byl její princ nevychovanec, který skočil do postele s první holkou, co mu přišla do cesty? Po Sněhurčině svatbě se totiž Dobrá víla rozhodla, že prince chce sama pro sebe, a od té chvíle to s novomanžely šlo od desíti k pěti. On, věčně nadržený a na cestách za princovskými povinnostmi. Ona sama doma, zoufalá a obtěžována oplzlými návrhy svých „nejlepších přátel” – 7 trpaslíků. Má láska ještě šanci na jedno vítězství? Tenhle příběh jste dosud neznali. Je jiný, je zábavný a sexy. Vítejte do světa „pohádek pro velké děti“... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Z pohádky do pohádky (prý návratem ke kořenům, sic!) - po údajně antihollywoodské evropansko-satirické línii (volně citováno ze slov režiséra závěrem ;o) - nu ovšem poněkud lacinými (právě těmi kritizovanými) hollywoodskými prostředky... Formou >skoro jako disneyovský< animák se scénářem (navzdory očekávání) k uzoufání opatrným a režií (dle očekávání) smutně nenápaditou. Zkrátka jen taková taškařice bezzubá, asi jako ta ústa jisté věčně mladě přestárlé zlé Dobré víly (age 3032:-) s křidélky a hůlkou ;-), kolem níž se to vlastně (jak zdá se) hlavně celé motá a jejíž kozy ala vytahané ponožky jsou asi tak jediným sexuelně vzrušujícím momentem téhle (údajně erotické!) pitominky. V závěru si s ní tedy náš hrdina - ten princ panic a trouba na bílém koni i "zakvedlá" (rozuměj zašoustá!), ostatní princezničky i zviřátka a trapajzlíci v Začarovaném království si tedy taky příjdou (po zásluze) na své a nakonec i ten obr se zjevně dočká vytoužených svačinek v podobě malých chlapců, jež v hojném počtu jednou nepochybně zplodí ta malá čubka Sněhurénka s již zmiňovaným trdlem princózním - a to je vlastně celý... Uf! . . . Takže konec dobrý, všecko dobré - ale to je škoda, protože tenhle filmek se po velmi slibném a originálním začátku rozplizl nakonec jen v řadu více či méně povedených legračních epizodek a s tou slibovanou parodií na vykastrované a pokrytecky přejemnělé hollywoodské varianty klasických pohádek to tedy v důsledku zase tak moc nevyšlo... Za zmínku snad ještě stojí docela chytlavá hudba Willie Dowlinga, který ovšem taky ty své hollywoodské vzory nezapře. . . . Resumé? Takže - pokud nečekáte nějakou duchaplnou parodii a spokojíte se s ponejvíce hloupoučkým a lehce lechtivým (po vizuální stránce roztomile kýčovitým a výtvarně standardně vydařeným) animáčkem, budete se uvolněně bavit - ovšem pozor(!) - nejlépe s původní jazykovou stopou a s titulky, protože český dabing je oproti originálu zase zcela zbytečně ukníkanější a uječenější a vůbec stojí za... - - - P.S. Zajímavé je, že na přebalu dvd nám vydavatel tvrdí, že film je "nevhodný pro děti do 14ti let", leč na disku je informace o letech dvanácti. Inu, tomu říkám mrdketing... ;-) . . . Každopádně - v tomto případku se o morálně sexuelní vývoj vašich malých smradů opravdu není třeba bát, myslím, že ve škole si toho ukážou a řeknou víc a realisticky... ;-) . . . Snad jen - že ty děti už nyní hloupoučké po projekci možná ještě trošku více zhloupnou... ;o) Ale zase - jaký si >to< úděláte, takový to potom(stvo) máte, že... :o))) - - - - - (poprvé viděno 13.2.2008 na dvd, komentář zde jako třetí - 13.2.2008) ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy lituju, že jsem typ člověka, co každý film dokouká. Tohle byla nehorázná slátanina a hovadina. Režisér obstál svému jménu. Nejhorší film, co jsem v životě viděl. 0% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak rád bych podobným počinům dával lepší hodnocení. Vždyť je to dobrý nápad - pokračovat v klasických příbězích. Ovšem za předpokladu, že to bude buď jakkoli přínosné anebo vtipné. Zde se objevilo jen pár ucházejících fórků (především v první polovině), o přínosu nemluvě. A proč ta nepřístupnost do patnácti let? Když už pohádka pro dospělé, tak pořádně sprostá, se vším všudy. Ať se můžeme červenat i my, když už pro nás hranice nepřístupnosti neplatí... :-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tahle verze Sněhurky za moc nestála, sice je ze začátku dokonce zábavná ale postupem času to spadne do trapnosti. A hlavně asi od 35 minuty to začne děsně nudit. Erotika kterou je tahle pohádka "proslavená" je děsně na oko a není tu prakticky vůbec nic erotickýho. Ale zase abych úplně jen nekritizoval musím říct že ze začátku to jde. Některý vtipy taky. Ale rozhodně je to film na jedno podívání. Nikdy více! ()

marcek odpad!

všechny recenze uživatele

Kterej hňup tohle vymyslel?? Takhle doslova znetvořit Disney Sněhurku je vážně hřích. Stačilo mi prvních 15min a věděl jsem jak hodnotit ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Nečekejte od tohohle filmu zázraky. Pokud jste viděli film Das kleine Arschloch z německé produkce Waltera Moerse, zasmějete se i tomuhle, ale pokud se nad tím jen trochu zamyslíte, zklame vás to. Není to nic víc než bohapustá hovadina, ale i tak stojí za to ji vidět. Tři hvězdičky... ()

AlchENEMY 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že to bude daleko víc zabavnější než to bylo. Utvrdilo mě to v přesvědčení, že přetočené pohádky do "moderní podoby" jsou téměř vždy šíleným úpadkem... ()

Všežrout 

všechny recenze uživatele

Koukatelná oddychovka s vilným princem, nadrženou čarodějnicí, hladovým obrem a zlovolnými trpaslíky..nic víc, nic míň. ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

Z toho zajímavýho nápadu a úvodní myšlenky "co kdybychm natočili oplzlost z klasiky" toto tvůrci vyždímali žalostně málo... ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Peprná pohádka pro dospělé nabízí slepenec obhroublých fórků, primitivní grafiku a záblesky sympatického černého humoru. V otázce přístupnosti se Sněhurka pohybuje zhruba na úrovni Snowboarďáků. 40 % (Ci 03/2008) ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Na to, že to točil 74 letý režisér (v době vzniku snímku měl přes 60 let) slušný úlet. Na odpad to není ten si šetřím na horší filmy. ()

Reklama

Reklama