Reklama

Reklama

Noc oživlých mrtvol 3D

  • USA Night of the Living Dead 3D (více)
Trailer 2

Barbara a její bratr Johnny přijíždějí se zpožděním na pohřeb svojí milované tety a ocitnou se přímo v noční můře. Smuteční rodinný obřad je hned po začátku přerušen, když z několika okolních hrobů začnou vylézat oživlé masožravé mrtvoly, které jsou na první pohled velmi vyhladovělé. Několik z nich se rozhodne pronásledovat i Barbaru, která se ze hřbitova snaží marně utéct. Nakonec ji zachrání místní vysokoškolák Ben, který ji odveze na nedalekou farmu. Její obyvatelé, Cooperovi, však odmítají historce mladé dvojice uvěřit. Když však celou farmu obklíčí oživlé mrtvoly, které by si rády daly něco lidského k večeři, rozhodnou se pro útěk. Barbara si však brzo uvědomí, že oživlá monstra nebudou tím nejhorším, co jí mohlo potkat, zjistí totiž, že šílený majitel pohřebního ústavu skrývá mnohem děsivější tajemství, před kterým není úniku... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Zíratelnitio-oblbavicio ve "3D", dávkování s řízeným uvolňováním a pouze s dohledem už závislého praktika..."hrozí zástava!!" -)) Po ampuli získávají "Gerald Tovar, Jr.(ShovelMan) a Gerald Tovar, Sr. Zombie(vetknuté rysy Salierovské)"... Jejichž přičiněním funkce znovu obnoveny...Žijúú!!! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se odhodlal a zašel jsem do kina na Noc oživlých mrtvol ve 3D. Nic moc, spíše nic než moc. Velice jednoduchý děj odehrávající se v podstatě jen v jednom domě, podpořen naprosto hroznou hudbou a okořeněn jen asi dvěma 3D-efektama, které za to stojí. Ten film je celý ve 3D, ale jen ty dva záběry, to je trochu málo na osmdesáti minutový snímek. Jinak moc povedený konec, ten docela překvapil. Jediná osoba o které se dá něco napsat je postava Tovara, kterou hraje Sid Haig. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zlákal ma názov, zlákal ma Sid Haig, zlákalo ma 3D ( a tak som oprášil staré, oldschoolové, papierové červeno-modré brejle ). Takže ten názov má síce niečo spoločné s originálom, ale o tom to nieje. Sid ( buď mu zem ľahká ), proste len šuští papierom. A to 3D len bolí. A bolí aj samotný prednes, ktorý je na samom okraji podradnosti. Ktovie čo si o tom myslia samotní tvorcovia? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli se mám smát a nebo brečet. Tohle mi přijde jako docela slušné zprznění původního snímku. Ani ten slavný 3D formát tomu moc nepomohl. Určitě se zde našlo několik světlejších chvilek (viz. scénka s rýčem), ale jinak jsem se dost nudil. Zhruba v půlce se to celé začalo zvrtávat v jakousi černou komedii, která kromě keců o hulení a erotické scénky nabídla už jen nulové gore efekty a průměrné zombie masky. No teda žádný zázrak to rozhodně nebyl, odpad sice taky ne, ale na víc jak 40% to nemá. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Největší zklamání které jsem kdy zažil. Původní Noc oživlých mrtvol je sice film pro pamětníky,ale je jední slovem skvost. Remake který byl natočen v devadesátách letech měl minimálně stejně tak kvalitní zombie prvky a dodnes ho považuji za jeden z nejlepších zombiáckých filmu. Ale toto? Je to sračka...! Hotové neštěstí a prznění původního díla! - 0% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama