Reklama

Reklama

Noc oživlých mrtvol 3D

  • USA Night of the Living Dead 3D (více)
Trailer 2

Barbara a její bratr Johnny přijíždějí se zpožděním na pohřeb svojí milované tety a ocitnou se přímo v noční můře. Smuteční rodinný obřad je hned po začátku přerušen, když z několika okolních hrobů začnou vylézat oživlé masožravé mrtvoly, které jsou na první pohled velmi vyhladovělé. Několik z nich se rozhodne pronásledovat i Barbaru, která se ze hřbitova snaží marně utéct. Nakonec ji zachrání místní vysokoškolák Ben, který ji odveze na nedalekou farmu. Její obyvatelé, Cooperovi, však odmítají historce mladé dvojice uvěřit. Když však celou farmu obklíčí oživlé mrtvoly, které by si rády daly něco lidského k večeři, rozhodnou se pro útěk. Barbara si však brzo uvědomí, že oživlá monstra nebudou tím nejhorším, co jí mohlo potkat, zjistí totiž, že šílený majitel pohřebního ústavu skrývá mnohem děsivější tajemství, před kterým není úniku... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

Prodám dvd tohohle úžasného, suprového a dokonalého filmu.. Puštěno pouze jednou, takže jako nové a obsahující dvoje 3D brýle, použity jen jedny a též jednou... Cena dohodou.. Značka: Za rychlost bude i sleva! ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Úchvatné. Majiteľ pohrebného ústavu má TRAUMU z kremácie a tak za dva roky nespálil ani jedno telo. Všetky poctivo skladoval v márnici (!). Paradoxne, s balzamovaním problém nemá. Zaujímavé je aj to, že za 24 mesiacov mu pribudli podľa jeho vlastných slov STOVKY mŕtvol, pričom ale evidentne ide o typické zaspaté mestečko s tromi ulicami. Zaujímavý je aj jeho prerod z pomotaného deduška (ktorý od seba zombies „komicky“ odháňa lopatou a prosí ich, aby ho nechali - wtf?!?!) v krvilačného psychopata, ktorý vraždí nevinných ľudí. Mmoriadne nevydarený film disponuje ďalšími podobnými exkluzívnymi hovadinami. Jeden z najhorších hororov histórie. Tomu odpovedajú aj neznesiteľné „herecké výkony“ od „hercov“, ktorí „hrajú“ postavy, ktoré sú asi tak sympatické, ako mor krížený s ebolou, angínou a chrípkou. Proste toto je aj zbytočné komentovať. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám už dva roky a najednou jde do kin, dokonce ve třech dimenzích. Měl jsem za to, že se jedná o úplnou sračku, jejíž jediným lákadlem je Sid Haig, no ale některý komenty tady mě nakonec přesvědčily (dík moc) a šel jsem na to. Chyba, fakt se jedná o úplnou sračku, co je a není komická, nemá nic do sebe a kde nepotěší ani ten Sid Haig. 3D stálo taky za hovno. Na něco takovýho by vůbec neměli tahat lidi do kina za 180(!), maximálně v rámci nějaký laciný double feature. Nevim ale, třeba by se vám to líbilo..... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Film je samozřejmě především naprosto do nebe volající sračka, její guilty pleasure potenciál je ale neuvěřitelný, imbecilita skutečně zábavná a Sig Haig je... Vincent Price naší generace :) BTW záběr na obřího jointa je pravděpodobně nejlépe využité 3D, jaké jsem zatím viděl ;) Objektivně? Jedna hvězda... Ale užil jsem si to opravdu maximálně!!! Takže.. Proč ne těch 5 hvězd, hodnocení filmu to stejně nijak výrazně nepomůže... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Zíratelnitio-oblbavicio ve "3D", dávkování s řízeným uvolňováním a pouze s dohledem už závislého praktika..."hrozí zástava!!" -)) Po ampuli získávají "Gerald Tovar, Jr.(ShovelMan) a Gerald Tovar, Sr. Zombie(vetknuté rysy Salierovské)"... Jejichž přičiněním funkce znovu obnoveny...Žijúú!!! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek téměř totožný s původním filmem, pak se dal trochu odlišnou cestou. Chvílema to na mě působilo malinko amatérsky, chyběla mi dramatičnost, masky byly slušné, ale myšlení zombíků i hlavních postav mohlo být více promyšlenější. Jinak výběr herců byl dobrý, dalo se na ně dívat a tváře si zapamatovat. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Sid Haig pobíhá po lese s lopatou a mlátí zombíky se slovy: "Nekousej mě, slyšíš, nekousej mě!" ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle beru jako 3D experiment se zombíky, který vlastně remakem Romerova díla není a převážně jej ironizuje až paroduje. Jak jinak si vysvětlit například scénu, ve které k smrti vystrašená dívka Barb, co před chvílí měla tu čest se se zombíky venku setkat, po příchodu na farmu vidí její obyvatele, jak se v poklidu dívají v televizi na Romerův originál, který je ani moc nebaví. Stejně jako nebavil mě, ale tahle moderní verze odehrávající se v naší době a na buranské farmě, měla něco do sebe. Tu už až do samotného závěru neopustíme a k vidění zde bude nahá žena zoufale pobíhající mezi zombíky, dále nás čeká proměna farmářovy malé dcerky v zombíka a promění se i zhulený kámoš hlavního hrdiny filmu, kterého hraje Joshua DesRoches. Největší hvězdou je zde ale Sid Haig, kterému patří místní krematorium a kterému nepřijde divné, že mu najednou ožívají nebožtíci, které měl spálit , dokonce se začne považovat za spasitele. Ostatní herci v čele se známou Briannou Brown, která už nějaký ten horor na kontě má, hrají velmi solidně a nic nekazí. Masky zombíků jsou propracované, film má záměrně "look" hororů ze šedesátých let a žádná z postav zde vyloženě nepůsobí nějak extra kladným nebo sympatickým dojmem a zombíkům jdou rovnou do náruče, takže se konce hned tak někdo nedožije. A že má film slabé hodnocení? Tady se zavděčit je umění. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nečekal že to řeknu ale já se skvěle bavil, po tom co jsem tady četl ty negativní recenze jsem řekl "Sakra další nejspíše blbá kravina" teda ona to blbá kravina je ale bavím se u toho královsky. Tu největší nevýhodu bych utvrdil v postavě Sida Haiga která je nepříjemná až to bolí. Původně jsem chtěl dát 3* ale jelikož jsem tam cítil nadšení pro věc tak dávám tu jednu navíc, ale bylo to jen o kousek. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Je to tak strašný, jak se dalo čekat a jak všichni tvrdí. Neznám moc horších remaků. Promiň Wáco.:-) Těžko říct, zda se tohle veledílo dá vůbec považovat za remake či se jedná jen o klíště, tedy parazita, na báječně proleželém díle pana Romera. Sázel bych na to druhé. Poloamatérské horory většinou nemám potřebu příliš hanit a zaměřuju se spíš na možná pozitiva, protože i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo a hororový žánr je k tomu přímo ideální. Navodit správnou atmosféru hrůzy lze i pomocí videokamery a pár amatérských herců, hlavně když drží hubu a nesnaží se hrát. Ovšem tady, až na ucházející Briannu Lynn Brown, na níž se dalo spočinout i zrakem, to byla přesně ta nepřekousnutelná hrůza alá kokoti ve filmu a nic víc. K tomu kopec nudy, nulové gore a konec ve stylu špatné telenovely, je-li vůbec nějaká dobrá. Mám rád špatné filmy, ale tvůrci musí vědět, že je točí (díky Sharknado!), případně jít za hranice možného jako pan Wisseau, ale tady jsem dostal jen průměrné céčko a na to se prostě nedá jen dívat.. Hrob je prázdný... ()

iamek odpad!

všechny recenze uživatele

1, S remakem od Romera to nema nic společného. 2, Je to komedie a ne horor. 3, 3D je tady naprosto zbytečné. Je nevyužité a není tady snad žádná pořádná scéna na využití této technologie. 4, Opravdu se tomuto filmu yvhněte obloukem. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení neberte moc vážně, měl jsem náladu, jakou jsem měl, Sid Haig je úplně boží a navíc už mi prošlo pod rukama hodně mnohem víc zoufalejších pokusů o zombie horor. Záběr na kouřové kolečko z jointa neměl chybu. 55% ZHLÉDNUTO V KINĚ v 3D - 89 KČ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli se mám smát a nebo brečet. Tohle mi přijde jako docela slušné zprznění původního snímku. Ani ten slavný 3D formát tomu moc nepomohl. Určitě se zde našlo několik světlejších chvilek (viz. scénka s rýčem), ale jinak jsem se dost nudil. Zhruba v půlce se to celé začalo zvrtávat v jakousi černou komedii, která kromě keců o hulení a erotické scénky nabídla už jen nulové gore efekty a průměrné zombie masky. No teda žádný zázrak to rozhodně nebyl, odpad sice taky ne, ale na víc jak 40% to nemá. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se odhodlal a zašel jsem do kina na Noc oživlých mrtvol ve 3D. Nic moc, spíše nic než moc. Velice jednoduchý děj odehrávající se v podstatě jen v jednom domě, podpořen naprosto hroznou hudbou a okořeněn jen asi dvěma 3D-efektama, které za to stojí. Ten film je celý ve 3D, ale jen ty dva záběry, to je trochu málo na osmdesáti minutový snímek. Jinak moc povedený konec, ten docela překvapil. Jediná osoba o které se dá něco napsat je postava Tovara, kterou hraje Sid Haig. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zlákal ma názov, zlákal ma Sid Haig, zlákalo ma 3D ( a tak som oprášil staré, oldschoolové, papierové červeno-modré brejle ). Takže ten názov má síce niečo spoločné s originálom, ale o tom to nieje. Sid ( buď mu zem ľahká ), proste len šuští papierom. A to 3D len bolí. A bolí aj samotný prednes, ktorý je na samom okraji podradnosti. Ktovie čo si o tom myslia samotní tvorcovia? ()

Reklama

Reklama